Şimdi Ara

asp session kullanıcı girişi problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Anasayfada kullanıcı giriş paneli kayboluyor hoşgeldiniz paneli açılıyor diger bir sayfada daha kullanicigirişi var ordanda giriş yapıyorum ana sayfaya yönlendiriyor hoşgeldiniz paneli açılıyor giris yapanin adi gozukuyor ben istedigim basta giriş paneli gozuksun giriş yapinca kaybolsun diger panel açılsın diger sayfafanda giris yaptigimda ana sayfadaki giriş paneli kaybolsun hoşgeldiniz paneli acilsin yardim edermisiniz yarın proje teslim edecem şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a1brah1m -- 22 Mart 2015; 13:59:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• masterpage varmı proje derken ögrencimisin ?
  • Aynen ogrenciyim Türkiyedeki eğitim sifir hoca dersi anlatmadan veriyor projeyi hade yapın diyor yazik günah bu sekil yapan hocaların aldigi para haram neysee masterpage var kayit aspx master page turetilmedi kayit aspx sayfasından hem giris hem kayit olunuyor giriş yaparke anasayfaya yansisin istiyorrum session kullanıyorum ama panel gizlerken yanlis bisiler var olmuyor

• yapı olarak membership mi kullanıyorsun yoksa kendi sesionlara atarakmı kontrol yapıyorsun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Parola_18 -- 22 Mart 2015; 17:06:08 >
  • Sesionlara atıyorum orda atmasinda sıkıntı yok panel sorunu var paneller istedigim gibi sekillenmiyor yok olup geri gelmiyir page load kismindaki if kontrolu nasil olcak

• quote:

Orijinalden alıntı: a1brah1m

Sesionlara atıyorum orda atmasinda sıkıntı yok panel sorunu var paneller istedigim gibi sekillenmiyor yok olup geri gelmiyir page load kismindaki if kontrolu nasil olcak

ilkin sayfalarını masterpage den üret sonra masterpage üst keöşetine biyere label gibi bişeyler koy kişinin adı yazılacak bide giriş yapılacak sayfayı ayarla üste biyere <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=104034144&url=GrisYap.asx" data-href="GrisYap.asx">giriş yap </a> diyerek lin ver giriş sayfasına masterpagede bitarafında olsun label ve giriş yap a tagı

masterpage code tarafında if(session["kullanici"]!=null) { label.text= session["kullanici"].toString(); giris.visible=false;} else{ response.redirect("Default.aspx ") } diyerek her sayfada kontrol yaptır sesion isimleri,label gibi şeyler biraz temsili oldu ama mantık bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Parola_18 -- 22 Mart 2015; 18:12:24 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    php database veri eklemede hata
    geçen yıl açıldı
    PHP POST Kaydetme sorunu?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.