saldırılardan korunmak için nelere dikkat etmek gerekir? asp kodlarken ben sadece kötü niyetli sql komutlarını önlemeye uğraşıyorum... başka yapmam gereken var mı acaba?
quote:
Orjinalden alıntı: orhanasp
saldırılardan korunmak için nelere dikkat etmek gerekir? asp kodlarken ben sadece kötü niyetli sql komutlarını önlemeye uğraşıyorum... başka yapmam gereken var mı acaba?
Login sesionları , Cookieler (Özellikle) ve Dış script bağlantılar en çok saldırı buralardan oluyor. Mümkün olduğunca içe kapanık kod yazarsanız sorun olmaz kanımca. Ben birde adres çubuğunda bilgi görüntülememeye özen gösteriyorum ben. Durum çubuğundada. Kafayı takmış bir şahsiyet varsa en fazla flood yapar ona uygun refresh kodlarınıda ayarlarsanız pek bir sorun çıkacağını sanmam. Kaliteli bir Host seçerseniz zaten o sorunlarıda kendiliğinden aşarsınız...
teşekkür ederim aspci79... ne zaman bi soru sorsam anında yardım ediyorsun... büyüksün hocam:)
quote:
Orjinalden alıntı: orhanasp
teşekkür ederim aspci79... ne zaman bi soru sorsam anında yardım ediyorsun... büyüksün hocam:)
Rica Ederim... Forumlar bunun için
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme