Bildirim
Asp_ üyeye mesaj gelince mail ile bildirme??
SALOMON ALPHACROSS 5 GTX Yürüyüş AyakkabısıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C46JHT39
16 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Hayır hocam oturum actıgında yeni mesaj aldınız yazdırmayı sormadım ben..üye mesaj aldıgında mailine yeni mesaj aldınız,siteye gelin de mesajı okuyun diye mesajı nasıl attırırım diye sormuştum -
Persist Email Galiba -
Sadece mantık.
Bir tablon var orada uyelere gelen mesajlar falan var bu mesajların yanına okunma ile ilgili bir alan açarsın 1 veya 0 olur okunan mesaja 1 degerini verirsin okunmayana 0 bir kontrol yaparsın 0 olan alandaki mesajın sahibine mail gonderebilirsin. -
işte 0 olan alandaki mesajın sahibine nasıl otomatik mail gönderirim.yani database e o üyenin hesabına mesaj geldigi anda otomatik olarak üyenin mailine yeni mesaj aldınız nasıl gider.. -
MEsaj ulaştığı zaman değilde mesaj gönderilirken bunu yapabilirsiniz. a kullanıcı b kullanıcısına mesaj gönderirken aynı zamanda mailde göndermiş olur. -
bi ilanlar tablosu var bi de üyeler tablosu var,üyeler tablosunda üye bilgileri,ilanlar tablosunda ilana ilişkin bilgiler var..üyeye mesaj düsünce mesajlar tablosunda o üyeye kaydediliyo..ama üyeye nasıl mail gider ki,,yeni mesaj aldınız diye -
sorguyla uye id sindeki satırda bulunan mail adresini çekip o adrese mail göndereceksin. -
işte ilanlar tablosunda üyenin maili yok..üyeler tablosunda var..program nerden bilcek hangi üyenin oldugunu da o üyeye mail gitcek..
belki de üye ilanını kaydederken aynı şekilde mailini de session("mail") şeklinde ayrı bi fielde cekmeliydim..:S
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X