Şimdi Ara

Asp_ üyeye mesaj gelince mail ile bildirme??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben asp de bir ilan sitesi hazırladım.Üyeye mesaj gelip database de üyenin hesabına kaydediliyor.Ama üyeye mail yoluyla "1 yeni mesaj aldınız" şeklinde uyarı yapamıyorum.Nasıl yapmalıyım.Yardımcı olursanız sevinirim

• Hayır hocam oturum actıgında yeni mesaj aldınız yazdırmayı sormadım ben..üye mesaj aldıgında mailine yeni mesaj aldınız,siteye gelin de mesajı okuyun diye mesajı nasıl attırırım diye sormuştum
  • Persist Email Galiba
  • Sadece mantık.
    Bir tablon var orada uyelere gelen mesajlar falan var bu mesajların yanına okunma ile ilgili bir alan açarsın 1 veya 0 olur okunan mesaja 1 degerini verirsin okunmayana 0 bir kontrol yaparsın 0 olan alandaki mesajın sahibine mail gonderebilirsin.
  • işte 0 olan alandaki mesajın sahibine nasıl otomatik mail gönderirim.yani database e o üyenin hesabına mesaj geldigi anda otomatik olarak üyenin mailine yeni mesaj aldınız nasıl gider..
  • MEsaj ulaştığı zaman değilde mesaj gönderilirken bunu yapabilirsiniz. a kullanıcı b kullanıcısına mesaj gönderirken aynı zamanda mailde göndermiş olur.
  • bi ilanlar tablosu var bi de üyeler tablosu var,üyeler tablosunda üye bilgileri,ilanlar tablosunda ilana ilişkin bilgiler var..üyeye mesaj düsünce mesajlar tablosunda o üyeye kaydediliyo..ama üyeye nasıl mail gider ki,,yeni mesaj aldınız diye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sms Onay Paneli veya Sitesi
    10 ay önce açıldı
    Skype-Yazılı Mesaj Geçmişi
    17 yıl önce açıldı
    Özel Mesaj Gönderme Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sorguyla uye id sindeki satırda bulunan mail adresini çekip o adrese mail göndereceksin.
  • işte ilanlar tablosunda üyenin maili yok..üyeler tablosunda var..program nerden bilcek hangi üyenin oldugunu da o üyeye mail gitcek..
    belki de üye ilanını kaydederken aynı şekilde mailini de session("mail") şeklinde ayrı bi fielde cekmeliydim..:S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.