Şimdi Ara

asp uygulamalarım ve aspx uygulamalarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1-ben acces veritabanı kullanarak yaptığım asp sayfalarına veri kaydemiyorum, odbc hatası veriyor bi türlü çözemedim
    2- aspx le yapmaya çalıştığım veri tabanı uygulamalarıda çalışmıyo genel olarak şu aşağıdaki hatayı ve ya benzer hataları veriyo:
    Yapılandırma Hatası
    Açıklama: Bu isteğe hizmet vermek için gereken bir yapılandırma dosyası işlenirken bir hata oluştu. Lütfen aşağıdaki özel hata ayrıntılarını gözden geçirin ve yapılandırma dosyanızı uygun biçimde değiştirin.

Ayrıştırıcı Hatası İletisi: Uygulama düzeyinin dışında, allowDefinition='MachineToApplication' olarak kaydedilen bir bölümün kullanılmasıyla ilgili bir hata. Bu hatanın nedeni IIS içinde bir uygulama olarak yapılandırılmamış sanal bir dizin olabilir.

Kaynak Hatası:

Satır 42: by Microsoft that offers a single logon and core profile services for member sites.
    Satır 43: -->
    Satır 44: <authentication mode="Forms">
    Satır 45: <forms loginUrl="login.aspx" name="DBLogin" />
    Satır 46: </authentication>

Kaynak Dosya: c:\inetpub\wwwroot\haber\web.config Satır: 44

--------------------------------------------------------------------------------
    Sürüm Bilgisi: Microsoft .NET Framework Sürümü:1.1.4322.573; ASP.NET Sürümü:1.1.4322.573

3- bu aspx ile yapılmış basit bir veri tabanı uygulaması bulabileceğim biyer bilen varmı öğrenmek için sadece veri kaydetme, silme, değiştirme ve listeleme yapsa bana yeter. şu meledi bi doğru çalıştırıp öğrenemedim.
    4- bu konuda bana yardımı olabilecek olursa yada bi yol gösteren çok sevinirim

teşekkürler herkese

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.