Merhaba arkadaşlar asp de hazır bir script buldum excel den verileri çekiyor benim yapmak istediğimse excelden çektiğim verileri asp sayfasında toplatıp ekrana yazdırmak bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Açıklama : veritabanı olarak kullandığım excel de E sutununda rakamlar var o rakamları toplatarak ekrana yazdırmak istiyorum.
Şimdiden teşekkür ederim iyi çalışmalar. script tek bir dosyadan oluşuyor ve kodlar aşağıdaki gibidir.
do while not kayitlarobje.eof if kayitlarobje("ADI")= sayi then %> <tr> <td align="left"><%=kayitlarobje("SOYADI")%> </td> <td align="left"><%=kayitlarobje("TCNO")%> </td> <td align="left"><%=kayitlarobje("ADI")%> </td> <td align="left"><%=kayitlarobje("BABAADI")%> </td> <td align="left"><%=kayitlarobje("ADRES")%> </td>
</tr> <%
end if kayitlarobje.movenext loop kayitlarobje.close Set kayitlarobje = nothing baglantiobje.close Set baglantiobje = nothing end if %> Toplam Konusma Süresi : <% response.write Toplam %> (Sn) </table> </form> </center> </body> </html>