arkadaşlar ne olur yardım edin çıldırmak üzereyim asp dilini kullanarak site yapmaya çalışıyorum alışveriş sepetinde problem var internetten kollarını aldığım alışveriş sepetinde action=ekle action=bak ve action= sil gibi şeyler var ne manaya geldiklerini anladım ama action= bak çalışıyor ama action= ekle çalışmıyor sayfaya hib bir şey eklemiyor kodları kopyalıyorum bi yardımcı olursanız minnettar olurum.
If Action="ekle" then no=Request.QueryString("no") urunisim=Request.QueryString("urunisim") adet=Request.QueryString("adet") fiyat=Request.QueryString("fiyat") CartItems = Session("CartItems") TempArray = Session("Cart") NewCartItems=CartItems+1 Dim TempArray2() ReDim TempArray2(NewCartItems,3) For I = 0 to CartItems TempArray2(I,0)=TempArray(I,0) TempArray2(I,1)=TempArray(I,1) TempArray2(I,2)=TempArray(I,2) TempArray2(I,3)=TempArray(I,3) Next TempArray2(NewCartItems,0)=no TempArray2(NewCartItems,1)=urunisim TempArray2(NewCartItems,2)=adet TempArray2(NewCartItems,3)=fiyat Session("Cart") = TempArray2 Session("CartItems")=NewCartItems Response.Write "<br>Ürünü Eklediniz.!<br><br>" End If
If Action="sil" Then Item=Request.QueryString("Item")
ReDim TempArray2(NewCartItems,3) N=0 For I = 0 to CartItems If I<>K Then TempArray2(N,0)=TempArray(I,0) TempArray2(N,1)=TempArray(I,1) TempArray2(N,2)=TempArray(I,2) TempArray2(N,3)=TempArray(I,3) N=N+1 End If Next
Session("Cart") = TempArray2 Session("CartItems")=NewCartItems Response.Write "<br>Ürünü Sildiniz.!<br><br>" End If