Şimdi Ara

'Asphalt 7: Heat' Appstore'da yerini aldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
100
Cevap
2
Favori
8.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence EA yapımı real racing 2 halen mobil cihazlardaki en iyi yarış oyunu...
  • Batak Neyinize Yetmiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: AeonFlux™

quote:

Orijinalden alıntı: callioped20
    quote:

Orijinalden alıntı: wustti bunlar telefonda oynanmaz yahu. telefonda adam gibi oynan 3-5 oyun var aklıma gelenler: 1-doodlejump 2-angry birds 3-firuit ninja bi iki oyun daha çıkar işte gerisi yalan:)
    Telefonda oyun oynamasını bilen için hiç sorun değil arkadaşım... Subway Surf, SPYmouse, Head Soccer. Score, Temple Run, Wheres my Water, Cut the rope, Jetpack, bunlarıda denemeni öneririm...
    madem flash oyun tarzı gidiyoruz bende beğendiğim birkaçını yazayim sizinkilerden farklı olarak World of Goo Osmos HD Sprinkle tabi bunlar android için sizi bilemem daha var onları da siz yazmışsınız zaten buarada SPYmouse iyiymiş

worlo of go androidde var mı yahu ilk defa android i kıskandım normalde nefret ederdim:) helal olsun o zaman :) world of go mutlaka oynanması gereken bi oyun:)

• İos cular vallahi sizin keyif yerinde biz taaaaa ağustosta kavuşucaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sgs2 asphalt 6 da alev gibi yanıyordu bunda patlar herhal.

• quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Sgs2 asphalt 6 da alev gibi yanıyordu bunda patlar herhal.

Dostum 2mizin mesajı aynı anda gönderildi saniye bile aynı ne tesadüf

• daha var onları da siz yazmışsınız zaten buarada SPYmouse iyiymiş .

• quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

Zevk alamazsınız bu tip yüksek grafikli oyunlardan... Telefonda oynanır mı bunlar...

Katılıyorum. Bu tür oyunlar sıkıcıdır genellikle.
  • Bir tek iphone olarak bakmayın. Ipad kullanıcıları için güzel haber.
  • Aynen installous da var indiriyorum su an oynayınca yorum yazarım acaba 6 dan ne gibi farkları var

• İlk oyunu açtığım an asphalt 5 oynuyormuşm hissi verdi grafikler,beklediğimin çok çok altında...NFS alır.

• Android versiyonu için beklemedeyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: ArdALine

İlk oyunu açtığım an asphalt 5 oynuyormuşm hissi verdi grafikler,beklediğimin çok çok altında...NFS alır.

Katiliyorum.Ozellikle bir kaza yapin sacmaliklari gorun.Asphalt 6 daha iyi gibi.Nfs Most Wanted beklemedeyiz artik.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yine android 2. planda...üvey evlad sanki
  • asphalt bozdu

• quote:

Orijinalden alıntı: Umutcan

Bence EA yapımı real racing 2 halen mobil cihazlardaki en iyi yarış oyunu...

hocam grafik olarak iyi olabilir, ama adrenalin yok, asphalt 6 adrenalin oynuyorum real racing'i 2 kere ya açtım yada açmadım hiç heyecan yok, suan asphalt 7 iniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

hocam grafik olarak iyi olabilir, ama adrenalin yok, asphalt 6 adrenalin oynuyorum real racing'i 2 kere ya açtım yada açmadım hiç heyecan yok, suan asphalt 7 iniyor

Real racing oynanış ve grafik açısından daha gerçekçi ama, bir de şu var aslında; Real racing shift ve gran turismo vb. tarzda oynanış sağlarken asphalt oynanışı daha basit ve eğlence üzerine odaklı bir oyun.
    Asphalt'ta nfs underground'dan fazlasıyla esinlenilmiş diyebilirim. Kısacası biraz da kişinin oyun tercihine kalmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16

quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

Zevk alamazsınız bu tip yüksek grafikli oyunlardan... Telefonda oynanır mı bunlar...

Sağ-Sol'u gyroscope ile yapıyoruz,Hızlanma otomatik oluyor.Oyun sırasında kullandığımız geriye iki buton kalıyor fren ve nitro.Nesi zor anlamadım?Alışınca kolay geliyor.

Zor dememiş ki zaten zevk alamazsınız demiş.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

Real racing oynanış ve grafik açısından daha gerçekçi ama, bir de şu var aslında; Real racing shift ve gran turismo vb. tarzda oynanış sağlarken asphalt oynanışı daha basit ve eğlence üzerine odaklı bir oyun.
    Asphalt'ta nfs underground'dan fazlasıyla esinlenilmiş diyebilirim. Kısacası biraz da kişinin oyun tercihine kalmış.

olayın o açısından bakarsak haklısın birazda oyuncunun tercihine kalmış, ben eğlence heyecan arıyorum real racing bana çok sade geldi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.