Şimdi Ara

Asphalt 8'in ilk tanıtım videosu yayınlandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oynanış, grafikler, detaylar yine iyi ama hep menü arayüzünden şikayetçiydim, umarım daha az karışık daha basit bir menü yapmışlardır.

• Real Racing 3 bana baya sıkıcı gelmişti hele o RR2 den sonra RR3 ü telefonumda 15 dk tuttum. Asphalt 8'i çok merak ediyorum artık eğlenceli bir yarış oyunu gelsin şu telefonlara orata bir tek NFS Most Wanted kaldı onuda oyna oyna nereye kadar?
    Keşke yapımcının biri çıksa ben açık dünya tabanlı modifiyeli yapıyorum dese ne güzel olurdu.

• Gameloft'un abartmalarını ve fizik motorunu birtek ben sevmiyorum heralde O araba o kadar yüksekten yere düşecek de en ufak sorun olmadan devam edecek, bari biraz gerçekçi olsaydıi
  • most wanted ın üzerine şu anda oyun yok
  • çok boş bir oyun android marketten alın re-voltu keyfinize bakın asfalt falan hikaye.
  • MAVİT kullanıcısına yanıt
    Nerde symbianda oynadığım asphalt 2 ( hd gibi olan 600 mb n-gage versiyonu )....
    Olmuyor olmuyor.
    Most wanted güzel ama halen bişeyler eksik...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7D66DD504 -- 12 Haziran 2013; 17:48:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umutcan

quote:

Orijinalden alıntı: EXIST

Pc ve ps oyunları 40 50 dolar,mobil oyunlar grafik olarak onlara yaklaşmış durumda ve 1 dolar.

Aralarındaki bu uçurumun sebebini bilen arkadaş varmı?

İçerik kalitesi. Sadece grafiğe abanılmış oyunlar, hikayesi olan ilerlemeli oyunları tek cümlelik içeriklerle dolu.

Mc iyi bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harika görünüyor. Bu oyun için yeni telefon almak zorunda kalmam inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: memoseler

quote:

Orijinalden alıntı: flavofull hd de sgx 544 adreno 320 mal oldu şimdi nolcak
    iPad 3lerde SGX543 2560x1920 çözünürlükte bile mal olmadığına göre, Sorun yaratacağını sanmıyorum.

http://www.youtube.com/watch?v=GInc7TM6EqA
    izle de atlamaları lagı gor nasıl mal olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: flavo

quote:

Orijinalden alıntı: memoseler
    quote:

Orijinalden alıntı: flavofull hd de sgx 544 adreno 320 mal oldu şimdi nolcak
    iPad 3lerde SGX543 2560x1920 çözünürlükte bile mal olmadığına göre, Sorun yaratacağını sanmıyorum.
    http://www.youtube.com/watch?v=GInc7TM6EqAizle de atlamaları lagı gor nasıl mal olmaz

Android platformu ile iOS platformunu aynı donanıma sahip olsa bile karşılaştırmak çok yanlış. Programı, oyunu yapanlar da belki dahaçok özen gösteriyordur, belki biraz da işletim sisteminin işleyişinden doğan farklar vardır. Çok karşılaştırdım şimdiye kadar iPhone 5 ile Nexus 4 arasındaki oyunları. Nexus 4 de görüntü detayı daha düşük olduğu halde ani takılmalar, fps düşüklüğü mevcut. Ancak İphone 5 de hem detay fazlası hem AA olsa bile görüntülerde akıcılık ve takılmalar olmuyor. Ani 1-2 takılma olabilir.

• İyiymiş.
  • Arabaları kaykay gibi havada çevirebilmemiz pek gerçekçi olmamış.
    Gerçi oyunun adı da Airborne

• Zamanında 2 boyutlu prince of persia oynardık,şimdiki oyunlara bak birde

• Grafikler canlı duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhanyıldız

quote:

Orijinalden alıntı: BrtLVcLasphalt hiç bir zaman isteneni vermeyeck mi ya. bi realracing olamadı.
    Real racing ile asphalt serisini karsılastryrsan yasama.

napcaktım, asphaltla death triggeri mi kıyaslıycaktım.

• Ios ile androidi kiyaslamak mantiksiz. Iphone 5 zaten oyuncak gibi telefon. O kucucuk ekrana sigacak detay , ppi, vs. O kadar az ki takilmamasi gayet normal daha hd bile degil ekrani.Kaldi ki bu oyun adrenoda da power vr da da akacak ama ayfoncuklar minik ekranlari ile salya sumuk atmaya devam edecekler ya ben htc one ile iphone 5 i ayni benchmark testinde karsilastirdim iphone 7 fps aliyor htc one 16 fps yani o yuzden birakin salya sumuk atsinlar hicbir zaman sahip olamayacaklari konsol gibi ekranli telefonlari hazmedemiyorlar. Iphone 5s alin bari de belki hd ekran formatina gecerde videolari falan 3gp de izlemekten kurtulursunuz :)

• nfs nin adı yeter...

• S3 kaldırır mı acaba?

• s3 mini asphalt 8 i kaldırır mı

• Şu oyun keşke pay to win olmasaydı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.