Şimdi Ara

Asphalt 8 ve Dungeon H 4 Yetersiz Hafıza Saçmalığı..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonda 2.6 gb ram boş alan var daha napayım ben..programlar 670 mb ..temporary files kısmı 1.2 gb ama siliyorum aynı kalıyor..otomatik te silinmiyor..tamamen saçmalık napabilirim ki ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Maalesef hafıza kartına kurulum yapamıyoruz 1 GB'lik bir oyunu yüklemek için telefonda birçok şeyi silmemiz gerekiyor şu aşamada yapılabilecek pek bir şey yok ama forumda bir kaç arkadaş şöyle bir şey yazmışlardı oyunu hafıza kartına indirip orada telefona yüklemişler (Ben öyle anladım belki farklı şekilde yüklemiş de olabilirler) bu şekilde bir noktaya kadar bu sorun aşılmış ama tam bir çözüm yolu değil maalesef..
  • Asphalt 8: Airborne güncellendi
  • fabrika ayarlarına dönmek istemiyom açıkçası..sd kart ta yok..telefpn lumia 520

• quote:

Orijinalden alıntı: winamp2

fabrika ayarlarına dönmek istemiyom açıkçası..sd kart ta yok..telefpn lumia 520

Bir hafıza kartı bulun kurtuluş yok

• hafıza kartı çözüm değil boşuna uğraşmayın. daha az yer kaplayıp kurulabiliyordu hafıza kartından yükleyince ama o da çok sey farkettirmiyor. 8.1 de hafıza kartına kurulum gelirse gelir gelmezse boşuna beklemeyin. zaten bir dahaki sefere 16 gb dan az hafızalı cihaz almam.
  • 8gb lı telefonun oyun açısından bu kadar sorun çıkaracağını tahmin etmemiştim..oyun oynamam diye düşündüm taa ki asphalt ı görene kadar :) yüklemek için de hafıza kartına xap dosyasını atma yöntemini kullandım,o şekilde yükledim..bir daha wp alırsam da minimum 16gb hafızalı olanı alacağım..bu arada asphalt'ı oynarken seçeneklerden müzik türünü ''bas'' olarak seçin..dubstep eşliğinde bir başka gidiyor :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • winamp2 kullanıcısına yanıt
    Asphalt"8 e güncelleme gelmiş yüklerken yer kalmadı iptal ettim, nasıl bir şeyse! Şimdi de ,yarısını yüklemişti, diğer klasöründe gözüküyor yüklediği kısım silinmiyor da

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aenescan1994 A kullanıcısına yanıt
    Güncellemeden önce de 1,4 GB idi güncelledikten sonra da 1,4 GB gözüküyor bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord66

Güncellemeden önce de 1,4 GB idi güncelledikten sonra da 1,4 GB gözüküyor bende.

Güncellemeyi yüklerken heralde 800mb boş hafıza gerekiyor yok ki bende, bir de ne değişmiş ki? Hayalet ekleyemiyorduk o düzelmiş mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aenescan1994 A kullanıcısına yanıt
    Benim 7 yaşındaki ufaklık oynuyor ben pek sevmedim bu oyunu.Asphalt 7 de yüklü gerçi oynarsa genelde onu oynuyor.
  • Beyler bilgisi olan yardım etsin, o kadar boş yer var bu hatayı veriyor. O kadar internet gitti ya
    Edit: sildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konuyu Hortlatan Adam -- 22 Ocak 2016; 0:46:21 >
  • Arkadaşlar mağazadan app ve oyun inerken bir winrar olarak (sıkıştırılmış) indiğini düşününüz. Yani o dosya açıldığında boyutu artıyor, gerekirse bazı oyunlarda bi defa olmak üzere ek olarak indirme daha da yaptığı için böyle tip davranışlar sergileyebilir. Saçmalık değil yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: VA Developer

Arkadaşlar mağazadan app ve oyun inerken bir winrar olarak (sıkıştırılmış) indiğini düşününüz. Yani o dosya açıldığında boyutu artıyor, gerekirse bazı oyunlarda bi defa olmak üzere ek olarak indirme daha da yaptığı için böyle tip davranışlar sergileyebilir. Saçmalık değil yani

Güzel açıklama.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.