- Player.Mdb nin Adresini Ayarlar.asp den Değiştirme Olanağı Koyduk.(WeBLiNe) - Yönetim Klasörünün Adını Ayarlar.asp ye Taşıdık Yanlız Inc/Includes/ içideki yonetici ve sorumlu.asp dosyalarıdaki yonetim adını Klasör ismine göre değiştirmenizde gerekiyor.(WeBLiNe) - Anasayfada Son Resimler Film Şeridi İle Ayarlandı Ayarlar.asp den Aktif / Pasif Yapabiliyorsunuz.(WeBLiNe) - Anasayfada Kayan Forumdaki Son Cevaplara Sağ Sol Haraket Ettirme Özelliği Getirildi.(WeBLiNe) - Mouse İconuna Resim Eklendi Bunuda Ayarlar.asp den Aktif / Pasif Yapabiliyorsunuz.(WeBLiNe) - Chat Bloğuna 5 Tane Smileys Eklendi! 4 Taneydi 5 Etti (WeBLiNe) - Son Eklenen Ve En Hitler Blokları Tek Blok Haline Getirildi.Yukarı - Aşağı Ve Durdurma Özelliği Eklendi.(WeBLiNe) - Son Eklenen Resimler Yukarı Doğru Kayan Şekilde Blok Halinede Getirildi.(WeBLiNe) - Forumdaki Kayan Resimlere Arkaplan Resmi Getirildi.(WeBLiNe) - 31 Tane Tema Eklendi Ve Eski Temaların Hepsi Çoğu Elden Geçti.(WeBLiNe) - Forumda En Alttaki Kimler Bağlı Kısmına Renk Tanıtımları, Sitedeki Misafir Sayısı Ve Saat Eklendi.(WeBLiNe) - Forumda Üstte Sıralanan Konu Başlıkları Resimli Ve Daha Güzel Bir Hale Getirildi.(WeBLiNe) - Forumda Yıldız Sayısı 10 a Çıktı. 6 dan Sonrası Üstün Başarılı Üye Rütbesine Sahip Oluyor. Birde Üyelerin İsimleri 'Yeni Üye' vs. Değil Yerine 'Er, Onbaşı' vs olarak değiştirildi.(WeBLiNe) - Üye Olanların Bilgilerini Değiştirirken Mail Kısmını Değiştirmesi Yasaklandı. İsterseniz Ayarlar.asp den Aktif veya Pasif Yapabiliyorsunuz.(WeBLiNe) - Tüm Güvenlik Kodlarını Üyeler Yazmadan Otomatik Olarak Geliyor.(WeBLiNe) - Avatarların Hepsi Değiştirildi.(WeBLiNe) - istatistik Bloğu Yenilendi. Artık Dün Alınan Hitleride Gösteriliyor.(WeBLiNe) - Üyelik Bloğu Geliştirildi.(Resim vs.)(WeBLiNe) - Son Eklenen Resimler Ve Degişen Resim Bloğundaki Resimler Mouseyi Getirdiğiniz Zaman Efekt Kazanıyor.(WeBLiNe) - En Üstteki Toolbox Kısmında Bugün Yazan Yere Zamana Göre Hitap Eden Özellik Eklendi (Günaydın, İyi Günler vs.)(WeBLiNe)
- Yepyeni avatarlar extradan eklendi.(aorgun) - Anasayfadaki haberlerde bulunan Önceki ve Sonraki Sayfa yazıları resimli hâle geldi.(aorgun) - İstatistikler bloğuna Son Girenler ve Sık Girenler kayan yazılı olarak eklendi.(aorgun> - Logo ve bannerın altında ortalanmış site içeriği yapıldı , Ayarlar.asp den ayarlanıyor.(aorgun) - PHP portallarda bulunan "Üye ol veya Giriş Yap" seçeneğinin ASP hâli üst menünün altına eklendi. , Ayarlar.asp den ayarlanıyor.(aorgun) - En altta toplist kodlarından sonra Tarayıcınızı Gösteren kodlar eklendi , Ayarlar.asp den ayarlanıyor. - En altta sayfa yüklenme süresini "0.344 - 0.555 - 0 saniyede yüklendi" şeklinde gösteriyor(sitenizin hızını öğrenebilirsiniz böylece) , Ayarlar.asp den ayarlanıyor.(aorgun) - Sayfanın pagerank ini öğrenebilirsiniz , Ayarlar.asp den ayarlanıyor.(aorgun) - Son 5 video bloğu (WeBixir.Com'dan alındı).(aorgun) - Son 5 resim bloğu yapıldı , resmi değil ismini gösteriyor , artık sayfayı kasmayacak.(aorgun) - Kadromuz bloğuna Forum Modlarını (sorumlu) gösteren tablo eklendi.(aorgun) - En hit mp3ler bloğu eklendi , mp3inndir.somee ' den esinlendik biraz , WeBLiNe'a teşekkürler.(aorgun) - Son eklenen animasyonlar bloğu yapıldı.(aorgun) - Rastgele Söz bloğu yapıldı. (aorgun) - Forumdaki iyiki doğdun bölümü uzadığından dolayı kayan biçimde yapıldı. (aorgun) - Ana sayfadaki son forum bölümüne istatistikler ve FORUMA GİR linki eklendi. (aorgun) - Forumda en alttaki Editör yazısının yanına yine mavi renkle (Haber, Yazı, Dosya) eklendi. (aorgun) - Avatar isimleri 1,2 gibiydi , isimli olarak değiştirildi.Hesabim.asp den isim değiştirebilirsiniz.(avatarın ismini aratın) . (aorgun) - Mini Sınav modülü yapıldı. (aorgun) - SSS (Sık Sorulan Sorular) modülü yapıldı. (aorgun)
Güle Güle Kullanın.
Ya arkadaş ben bu AspSitem AsPortaL v1.83 ı kurdum sağ üste asp.somee.com nin linkl var onu nasıl silecem yabi el atıver
www.hazirkod.com da ara;)
AspSitem'i bıraktım arkadaşlar php ile uğraşıyorum asportal'da kapandı...
Paylaşımın için saol Bunu da deneyelim bakalım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme