Şimdi Ara

AspSitem AsPortaL v1.83 ÇIKTI !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www.asportal.somee.com/Download.asp?goster=dos&id=9
    Adresinden üyeyseniz indirebilirsiniz !
    Farkları.

- Player.Mdb nin Adresini Ayarlar.asp den Değiştirme Olanağı Koyduk.(WeBLiNe)
    - Yönetim Klasörünün Adını Ayarlar.asp ye Taşıdık Yanlız Inc/Includes/ içideki yonetici ve sorumlu.asp dosyalarıdaki yonetim adını Klasör ismine göre değiştirmenizde gerekiyor.(WeBLiNe)
    - Anasayfada Son Resimler Film Şeridi İle Ayarlandı Ayarlar.asp den Aktif / Pasif Yapabiliyorsunuz.(WeBLiNe)
    - Anasayfada Kayan Forumdaki Son Cevaplara Sağ Sol Haraket Ettirme Özelliği Getirildi.(WeBLiNe)
    - Mouse İconuna Resim Eklendi Bunuda Ayarlar.asp den Aktif / Pasif Yapabiliyorsunuz.(WeBLiNe)
    - Chat Bloğuna 5 Tane Smileys Eklendi! 4 Taneydi 5 Etti (WeBLiNe)
    - Son Eklenen Ve En Hitler Blokları Tek Blok Haline Getirildi.Yukarı - Aşağı Ve Durdurma Özelliği Eklendi.(WeBLiNe)
    - Son Eklenen Resimler Yukarı Doğru Kayan Şekilde Blok Halinede Getirildi.(WeBLiNe)
    - Forumdaki Kayan Resimlere Arkaplan Resmi Getirildi.(WeBLiNe)
    - 31 Tane Tema Eklendi Ve Eski Temaların Hepsi Çoğu Elden Geçti.(WeBLiNe)
    - Forumda En Alttaki Kimler Bağlı Kısmına Renk Tanıtımları, Sitedeki Misafir Sayısı Ve Saat Eklendi.(WeBLiNe)
    - Forumda Üstte Sıralanan Konu Başlıkları Resimli Ve Daha Güzel Bir Hale Getirildi.(WeBLiNe)
    - Forumda Yıldız Sayısı 10 a Çıktı. 6 dan Sonrası Üstün Başarılı Üye Rütbesine Sahip Oluyor. Birde Üyelerin İsimleri 'Yeni Üye' vs. Değil Yerine 'Er, Onbaşı' vs olarak değiştirildi.(WeBLiNe)
    - Üye Olanların Bilgilerini Değiştirirken Mail Kısmını Değiştirmesi Yasaklandı. İsterseniz Ayarlar.asp den Aktif veya Pasif Yapabiliyorsunuz.(WeBLiNe)
    - Tüm Güvenlik Kodlarını Üyeler Yazmadan Otomatik Olarak Geliyor.(WeBLiNe)
    - Avatarların Hepsi Değiştirildi.(WeBLiNe)
    - istatistik Bloğu Yenilendi. Artık Dün Alınan Hitleride Gösteriliyor.(WeBLiNe)
    - Üyelik Bloğu Geliştirildi.(Resim vs.)(WeBLiNe)
    - Son Eklenen Resimler Ve Degişen Resim Bloğundaki Resimler Mouseyi Getirdiğiniz Zaman Efekt Kazanıyor.(WeBLiNe)
    - En Üstteki Toolbox Kısmında Bugün Yazan Yere Zamana Göre Hitap Eden Özellik Eklendi (Günaydın, İyi Günler vs.)(WeBLiNe)

- Yepyeni avatarlar extradan eklendi.(aorgun)
    - Anasayfadaki haberlerde bulunan Önceki ve Sonraki Sayfa yazıları resimli hâle geldi.(aorgun)
    - İstatistikler bloğuna Son Girenler ve Sık Girenler kayan yazılı olarak eklendi.(aorgun>
    - Logo ve bannerın altında ortalanmış site içeriği yapıldı , Ayarlar.asp den ayarlanıyor.(aorgun)
    - PHP portallarda bulunan "Üye ol veya Giriş Yap" seçeneğinin ASP hâli üst menünün altına eklendi. , Ayarlar.asp den ayarlanıyor.(aorgun)
    - En altta toplist kodlarından sonra Tarayıcınızı Gösteren kodlar eklendi , Ayarlar.asp den ayarlanıyor.
    - En altta sayfa yüklenme süresini "0.344 - 0.555 - 0 saniyede yüklendi" şeklinde gösteriyor(sitenizin hızını öğrenebilirsiniz böylece) , Ayarlar.asp den ayarlanıyor.(aorgun)
    - Sayfanın pagerank ini öğrenebilirsiniz , Ayarlar.asp den ayarlanıyor.(aorgun)
    - Son 5 video bloğu (WeBixir.Com'dan alındı).(aorgun)
    - Son 5 resim bloğu yapıldı , resmi değil ismini gösteriyor , artık sayfayı kasmayacak.(aorgun)
    - Kadromuz bloğuna Forum Modlarını (sorumlu) gösteren tablo eklendi.(aorgun)
    - En hit mp3ler bloğu eklendi , mp3inndir.somee ' den esinlendik biraz , WeBLiNe'a teşekkürler.(aorgun)
    - Son eklenen animasyonlar bloğu yapıldı.(aorgun)
    - Rastgele Söz bloğu yapıldı. (aorgun)
    - Forumdaki iyiki doğdun bölümü uzadığından dolayı kayan biçimde yapıldı. (aorgun)
    - Ana sayfadaki son forum bölümüne istatistikler ve FORUMA GİR linki eklendi. (aorgun)
    - Forumda en alttaki Editör yazısının yanına yine mavi renkle (Haber, Yazı, Dosya) eklendi. (aorgun)
    - Avatar isimleri 1,2 gibiydi , isimli olarak değiştirildi.Hesabim.asp den isim değiştirebilirsiniz.(avatarın ismini aratın) . (aorgun)
    - Mini Sınav modülü yapıldı. (aorgun)
    - SSS (Sık Sorulan Sorular) modülü yapıldı. (aorgun)

Güle Güle Kullanın.

• Ya arkadaş ben bu AspSitem AsPortaL v1.83 ı kurdum sağ üste asp.somee.com nin linkl var onu nasıl silecem yabi el atıver
  • www.hazirkod.com da ara;)
  • AspSitem'i bıraktım arkadaşlar php ile uğraşıyorum asportal'da kapandı...
  • Paylaşımın için saol Bunu da deneyelim bakalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.