merhaba... seageate 500 gb harici diskim var.masaüstü bilgisayarımda birdenbire çalışmamaya başladı ama diğer taktığım bilkgisayarların hepsinde çalışıyor.tamam dedim yeni bi loptop aldım çalışmamasının imkanı yok.bi hevesle taktım ama ışık var herşey var ama yeni bilgisayar da hariciyi ne görüyor ne de çalıştırıyor.laptop sıfır wındows 7 yukledıler.evimdemi sorun var ne var anlamadım.yardın ederseniz sevinirim...
USB'nin gücü yetmiyor olabilir, tüm USB'ler ile denedinizmi?
benimde eskiden eski bilgisayarım usb yi bir kere baştan düzgün tanımazsa bir daha onu görmüyordu ama diğer tüm bilgisayarlarda sorunsuz çalışıyordu bende bir türlü çözememiştim girişlerde bir sorun olabilir başka bir usb bellek dene ama sorunu bilgisayardan gibi düşündüm fakat yeni bilgisayar diyorsun çözemedim ama farklı bir bellek dene bilgisayarda çalıştırıyor mu öğren ?
laptopumda vista varken mybook takılı olduğu zaman çıkarıp tekrar takınca elektrik geliyo ama pc tanımıyodu restart atınca ancak düzeliyodu.
arkadaşlar öncelikle çok teşekkür ederim.yeni bilgisayarım dell 4 gb ram i 5 işlemci car.bütün usb leri denedim.disk i hangi bilgisayara takarsam takayım çalışıyor ama yok benimkinde görmüyor.virüs programını kapatıp denedim ve hatta masa üstü bilgisayarımın bios unu çıkarıp tekrar taktım ama yok.kablo değiştirdim yok olmuo.kimse bi çözüm bulamıyor.inşallah bulucam:(
yarın bide başka bir bellek bulup deneyim:(
denedim baska hard disk bilgisarımda çalışıyor.yaptığım hersey benı bıraz daha sınırlendırıyor beaaaaaa:( napıcam bılmıyorum.ınat meselesi oldu bu:(
Aynı isimde başka bir sürücü varsa o nedenlede görmüyor olabilir bilgisayarıma sağ tıklayıp yönet dediğinizde disk yönetiminde harici diski görebiliyormusunuz ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme