sen 21 gb tamamladiktan sonra sana para gelmez ama alan adamdan para gider nereye gider tabi hicbir yere.
sorunlumusun?
ben benm +5 hell breakerleri (5 tane ) koymayı düşünnüodum vazgeçym
aslında tek kutuya koyduğunuz itemların toplam değeri 21gb yi geçerse oyun bunu koymanıza izin vermiyor mesela 100 tane hp pot koymaya çalışın tanesi 25M dan olmuyor , neden bunu yapmışken adamlar tüm kutulara yerleştirilen item fiyatlarının toplamını kontrol eden bi algoritma da eklememişler ilginç.
başım dan bu konuda komik bişi geçti. yılbaşı zmanı logosta gb lerin uçuk olduğu zamanlar. claver +8 im var ve 21 gb tam para var. zannediyorum ki 21 gb olunca sonraki item çekilmiyor. ozman 700m civarı. claver +8 i 1m e koydum pazara. biri başımda duruyor. gülüyorum itemi çekemiyorlar die yaklaşık 1 dk durdum pazarı bozdum nolur nolmaz die. pm geldi düpe o değil mi dedi. ne alaka dedim çekseydin ya. düpre die çekmedim dedi (galiba pazarıda açık tutmuş başkası affetmez) yok ne düpesi 21 gb var 1m e koydum çekemezsin ki dedim dalga geçiyom bide. tekrar koysana dedi :D kıllandım koymadım. meğer sem çekiliyormuş ama çocuk çekmemiş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme