Şimdi Ara

Asrın sorusu :D (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: YardımaGeldim

quote:

Orjinalden alıntı: __Yokedici__

peki BANKAYA EN FAZLA KAC PARA KONULUYO

Yanına 21gb Bankaya 21gb Toplam 42gb

aynen böyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaghan_88

quote:

Orjinalden alıntı: mpc

sen 21 gb tamamladiktan sonra sana para gelmez ama alan adamdan para gider nereye gider tabi hicbir yere.

sorunlumusun?
  • ben benm +5 hell breakerleri (5 tane ) koymayı düşünnüodum vazgeçym
  • aslında tek kutuya koyduğunuz itemların toplam değeri 21gb yi geçerse oyun bunu koymanıza izin vermiyor mesela 100 tane hp pot koymaya çalışın tanesi 25M dan olmuyor , neden bunu yapmışken adamlar tüm kutulara yerleştirilen item fiyatlarının toplamını kontrol eden bi algoritma da eklememişler ilginç.
  • başım dan bu konuda komik bişi geçti.
    yılbaşı zmanı logosta gb lerin uçuk olduğu zamanlar. claver +8 im var ve 21 gb tam para var. zannediyorum ki 21 gb olunca sonraki item çekilmiyor. ozman 700m civarı. claver +8 i 1m e koydum pazara. biri başımda duruyor. gülüyorum itemi çekemiyorlar die yaklaşık 1 dk durdum pazarı bozdum nolur nolmaz die. pm geldi
    düpe o değil mi dedi. ne alaka dedim çekseydin ya. düpre die çekmedim dedi (galiba pazarıda açık tutmuş başkası affetmez) yok ne düpesi 21 gb var 1m e koydum çekemezsin ki dedim dalga geçiyom bide. tekrar koysana dedi :D kıllandım koymadım. meğer sem çekiliyormuş ama çocuk çekmemiş
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.