Şimdi Ara

Asrın sorusu :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar bildiğim kadarıyla inventorymizde 21 gb den fazla para taşınmıyor diyelim 5-6 tane 999.999.999 dan item koyduk kaba hesap adamın teki geldi 3 tane aldı 21 gb oldu geri kalan 2 tane 999.999.999 dan item kalıyo başka bir adamda gelip bu 2 tane 999.999.999 luk itemi alıyor peki para ya noluyor?eğer para bize gelmiyorsa adam o 2 itemi beleşemi alıyor

• Para çöpe gidio item adama gidio adamdan para gidio.
  • sen 21 gb tamamladiktan sonra sana para gelmez ama alan adamdan para gider nereye gider tabi hicbir yere.
  • adam o 2 itemi koyduğun fiyata alıyor... sana para gelmediği için fazla paralar kral ın kasasına gidiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrfan

adam o 2 itemi koyduğun fiyata alıyor... sana para gelmediği için fazla paralar kral ın kasasına gidiyor...
    quote:

Orjinalden alıntı: ...McMonsteR...

adam o 2 itemi koyduğun fiyata alıyor... sana para gelmediği için fazla paralar kral ın kasasına gidiyor...

0_o
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reactive

Para çöpe gidio item adama gidio adamdan para gidio.
    quote:

Orjinalden alıntı: Reactive

Para çöpe gidio item adama gidio adamdan para gidio.

para gm e gidio gm de boss lara drop koyuo
  • Gecende Şöle Bi Olay Başıma Geldi.Charımda tam 21GB Vardı.Ben yanlışlıkla Partiye Girip Kasılmaya Başladım 1Lvl kasa Charı.Ve Üzerimde -24399 Bişiler Yazıyodu.Cok Sinirlendim Paralar Gitti Die.Oyuna Tekrar 1 Saat Sonra Girdim 21GB Duruyordu Cok Sevindim.Ama Tabi Sende Böyle Bişe Olcağınu Sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K3N6N -- 31 Ağustos 2007; 17:19:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: K3N6N

Gecende Şöle Bi Olay Başıma Geldi.Charımda tam 21GB Vardı.Ben yanlışlıkla Partiye Girip Kasılmaya Başladım 1Lvl kasa Charı.Ve Üzerimde -24399 Bişiler Yazıyodu.Cok Sinirlendim Paralar Gitti Die.Oyuna Tekrar 1 Saat Sonra Girdim 21GB Duruyordu Cok Sevindim.Ama Tabi Sende Böyle Bişe Olcağınu Sanmıyorum.
    Benim yıl başında başıma gelen acı bir vakkam var:
    Adama 3item sattım tanesi 800-700 arası
    4. yü de sattım
    3saat oldu hâlâ farkında değilim
    Arkadaş geldi baya bir hesaplama yaptık
    Sonra son 2itemi çekenlere pm den hakaretler küfürler 'sen hackersin' diye felan sözler söyledik
    Adamlar ss yollayınca ps dedik
    Ama acı sonu 6-7saat sonra cafeye gelen +70bir adamdan öğrenince ...

• quote:

Orijinalden alıntı: mpc

sen 21 gb tamamladiktan sonra sana para gelmez ama alan adamdan para gider nereye gider tabi hicbir yere.
    quote:

Orjinalden alıntı: mpc

sen 21 gb tamamladiktan sonra sana para gelmez ama alan adamdan para gider nereye gider tabi hicbir yere.

aynen ama hiç karşılasmadım bu olayla oda bi fark yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: K3N6N

Gecende Şöle Bi Olay Başıma Geldi.Charımda tam 21GB Vardı.Ben yanlışlıkla Partiye Girip Kasılmaya Başladım 1Lvl kasa Charı.Ve Üzerimde -24399 Bişiler Yazıyodu.Cok Sinirlendim Paralar Gitti Die.Oyuna Tekrar 1 Saat Sonra Girdim 21GB Duruyordu Cok Sevindim.Ama Tabi Sende Böyle Bişe Olcağınu Sanmıyorum.
    Şu konuya bakabilirsiniz...
    http://forum.tr.knightonlineworld.com//index.php?showtopic=5657
  • quote:

Şu konuya bakabilirsiniz...
    http://forum.tr.knightonlineworld.com//index.php?showtopic=5657

Alıntıları Göster
    daha once bole bısey yasamadm ama ben 21 gb olunca uzerınde merchant dan cekemııolar ustun dolu oldugu ıcın dıe bılıorum

• quote:

quote:

Yanli4in Var Ziyanin Kasasina Gidiyo O Paralar Ne Krali ya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sehlor

quote:

Alıntıları Göster
    Senden itemi gidiyo adamdan da para gidiyo adam itemi alıyo ama sana para gelmiyo benim bi arkın başına geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: sehlor

quote:

Alıntıları Göster
    cevabını bilmediğim için her zaman 21gb sınırında item koyardım merchanta. tabi şu an için böyle bir şey söz konusu değil. 21 gb yi bırak 21k lık bile item kalmadı. kullandıklarım hariç tabi ki :)

• quote:

Orijinalden alıntı: wistonII

cevabını bilmediğim için her zaman 21gb sınırında item koyardım merchanta. tabi şu an için böyle bir şey söz konusu değil. 21 gb yi bırak 21k lık bile item kalmadı. kullandıklarım hariç tabi ki :)

Alıntıları Göster
    öyle bi kere 10 gb kaybettim çöpe gidiyo para
  • quote:

Orijinalden alıntı: .YaVuZ.

öyle bi kere 10 gb kaybettim çöpe gidiyo para

Alıntıları Göster
    peki BANKAYA EN FAZLA KAC PARA KONULUYO
  • quote:

Orijinalden alıntı: __Yokedici__

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: __Yokedici__

21 gb
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Yanına 21gb Bankaya 21gb Toplam 42gb
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

21 ggb
  • quote:

Orijinalden alıntı: mpc

quote:

Orjinalden alıntı: mpc

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.