Şimdi Ara

Kenan Kara Geometri Sıfır İçin Uygun Kaynak Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
2
Favori
2.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araştırırken Kenan Kara ya denk geldim sıfırdan başlamak için uygun mu tüm konuları tam mı? Sadece konu anlatım kısmını bitirdikten sonra yine Kenan Kara nın hazırlamış olduğu karekök videolarını çözebilecek seviyeye gelebilir miyiz?
    Geometri nin G sini bilmiyorum. Yardım edebilecek biri olursa iyi olur. Tavsiyelere açığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chewbacca23 -- 27 Mayıs 2018; 0:32:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konuları tam bir tek uzay geometrisi yok.Ama metin hocamdan dinlesen daha iyi olur G sini bile bilmiyorsan.Ayrıca karekök kitabı başlangıç için zor olabilir,dersten soğutur.Daha kolay kaynaklara yönel başlangıç için.

• Metin Hocam dan dinledikten sonra tekrar başka bir konu anlatımı kaynağına yönelmeme gerek var mı?

Sanırım başlangıç seviyesinde anlatıyor merak ettiğim sadece temel mi sağlıyor yoksa ileri seviyelere taşıyor mu?

• Chewbacca23 C kullanıcısına yanıt
    Fazla dinlemedim onu bilemem ama forumda gördüğüm kadarıyla ondan sonra birey b yi felan çozuyorlar.Dinledikten sonra bol soru cozmen yeterli olur .

• Teşşekkürler Metin Hoca + Birey B ye başlayacağım o zaman.

Peki nejdet kirpi hakkında bilgin var mı?

• Chewbacca23 C kullanıcısına yanıt
    Oda iyidir ama uzun sürer çünkü çok fazla ornek çözüyor.

• vaktin varsa metin çünkü sadece üçgenler 45-46 videoydu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Geometri için tek bir kaynak
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Metin Hocam iyi gibi muhtemelen yarın başlayacağım.Sanırım hala yeni konu ekliyor ama ben güncelle yetişene kadar bitirir muhtemelen. 1 ayda Konu Anlatım kısmını bitirmeyi düşünüyorum.

@iRevinantz

Zamanım kısıtlı ama nejdet kirpi daha uzun gibi geldi bana da. Kısa olması önemli ama en önemlisi kaliteli olması.

En azından temelim olsa kendim araştırıp bulurdum ama kim iyidir kim kötüdür kim uzundur kim gereksizdir anlayamıyorum.

• KENAN KARA iDDALIYIM GÖRÜP GÖRECEĞiN EN iYi GEOMETRi HOCASIDIR BAŞLA PiŞMAN OLMAZSIN
  • Pansehir kullanıcısına yanıt
    Hocam sanırım sen Kenan Kara dan çalıştın.

Sıfırdan başlamak için uygun mu? Bir de sadece Kenan Kara çalışarak ne konuma geliriz acaba?

Karekök çözebilir miyiz mesela ya da Birey B yi çok zorlanmadan çözebilir miyiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Chewbacca23

Hocam sanırım sen Kenan Kara dan çalıştın.

Sıfırdan başlamak için uygun mu? Bir de sadece Kenan Kara çalışarak ne konuma geliriz acaba?

Karekök çözebilir miyiz mesela ya da Birey B yi çok zorlanmadan çözebilir miyiz?
    LiSEDE GEOMETRiSi 0 OLAN BiRi OLARAK ŞUANDA BAYA iYiYiM KAREKÖK GEOMETRi ÇÖZÜYORUM BEN ŞU YOLLARI iZLEDiM SENDE UYGULA GEOMETRiDE O KADAR KÖTÜ DEĞiLSEN FULLERSiN ÖNCE CEYGUN HOCA KiLiT TAŞI ViDEOLARINI iZLE DiĞERLERiNi DEĞiL YANLIZ KiLiT TAŞI ViDEOLARINI TEMELiN OLSUN HEPSiNi ATLAMADAN SONRA KENAN KARA NIN KONU ANLATIMI VE SORU ÇÖZÜM ViDEOLARINI iZLE CiDDiYiM FULLERSiN

• Pansehir kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam. Dediklerinizi deneyeceğim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.