iyi aksamlar, bende "Asrock_GE PRO-M_SiS® 651 chipset" bu anakart var, soket 478 ve en yüksek destekledigi islemci p4 3,2 ghz 533 fsb, benim sorum, acaba ben bu karta p4 2,6 ghz veya 2,8 ghz farketmez , 800 mhz fsb veya üstü ,bi islemci alsam bu kart bu islemciyi calistirirmi yani en azindan 800 mhz lik fsb yi 533 kadar görüp calistirirmi
su anda bende celeron 2 gz islemci var ve cok takiliyor, overlock yapamadim cünkü anakartta kilitli, acaba kilitli olan islemci mi yoksa anakart in bu ayari mi, eger anakart taki ayar kitli ise baska bi islemci calistirabilir miyim, deneme imkanim olmadigi icin bu sokete uyan bi islemci deneyemedim....
Anakartına takabileceğin en iyi işlemciler Pentium 4 3.06 GHz 533 MHz / Pentium 4 2.80 GHz 533 MHz
tesekkürler, ben en azindan 800 mhz fsy i belki 533 lük kismini calistirir diye düsünmüstüm peki kilit olayi hakkinda bi yorumu olan varmi, yani dedigim gibi celeron islemci kilitli,hic bir ayari ile oynayamiyorum, bu durumda baska bi islemciyi calistirir bu kart ?
quote:
Orjinalden alıntı: bluemad
tesekkürler, ben en azindan 800 mhz fsy i belki 533 lük kismini calistirir diye düsünmüstüm peki kilit olayi hakkinda bi yorumu olan varmi, yani dedigim gibi celeron islemci kilitli,hic bir ayari ile oynayamiyorum, bu durumda baska bi islemciyi calistirir bu kart ?