Türkiye'ye bu kartlar geldi mi? |
Asrock X670e Taichi Türkiye'de var mı?
-
-
Hiç görmedim uzun zamandır kart bakıyorum, hatta z790 ların da üst seviyeleri yok şuan düzgün kart yok neyi bekliyorlar acaba -
Belki HB getirir diye düşünüyorum. X570 Taichi'yi oradan almıştım. 8 SATA port olan nadir kartlardan idi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: sniper23Belki HB getirir diye düşünüyorum. X570 Taichi'yi oradan almıştım. 8 SATA port olan nadir kartlardan idi.
Getirmesi fiyatına bağlı, x570 ler zamanında uygundu satılabilirliği vardı şuan yeni model bir taichi kart 13-15 arası olacağı için gelme ihtimalinin çok olmadığını düşünüyorum. Çünkü o fiyatlara çıkınca insanların genel tercihleri msi ve asustan yana oluyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: onurererGetirmesi fiyatına bağlı, x570 ler zamanında uygundu satılabilirliği vardı şuan yeni model bir taichi kart 13-15 arası olacağı için gelme ihtimalinin çok olmadığını düşünüyorum. Çünkü o fiyatlara çıkınca insanların genel tercihleri msi ve asustan yana oluyor.
Alıntıları GösterDediğiniz doğru aslında. En başta Hepsiburada getirmişti. Getirirse gene onlar getirir diye düşünüyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X