Şimdi Ara

M2 işlemcili MacBook Pro’nun Türkiye fiyatı belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • M2 işlemcili MacBook Pro’nun Türkiye fiyatı belli oldu

WWDC 2022 geliştirici etkinliğinde MacBook Air ve MacBook Pro ile bizlere sürpriz yapan Apple, Apple Store mağazasını tekrar kullanıma açtı. Apple Store’un kullanıma açılması ile yeni cihazların fiyatı da belli oldu.

İşte M2 işlemcili 13 inçlik MacBook Pro’nun Türkiye fiyatı

MacBook Air’ın aksine tasarım güncellemesi almayan 13 inçlik MacBook Pro, M2 işlemcisi ile güncellenerek önceki nesile göre çok yüksek performans sunuyor. Yeni MacBook Pro’nun 8 çekirdek CPU, 10 çekirdek GPU, 8GB RAM ve 256GB depolama sunan versiyonunun Türkiye fiyatı 27,999TL olarak belirlenmiş durumda. Diğer tüm özellikleri aynı ancak 512GB depolama sunan MacBook Pro ise 31,999TL etiketi ile satışa çıkıyor. Yine önceki Mac cihazlarında olduğu gibi cihazları özelleştirip edip RAM ve depolama arttırmak mümkün.

Ayrıca Bkz.M2 çipli yeni MacBook Air tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

• maşallah, evde 3 sene önce bir gazetedeki volkswagen ilanını görüp iç geçirmiştim :d adamlar golfü 27 binden satıyordu.

• yeni tasarımı görenin eli gitmez buna , ha dokunmatik küçük ekranı seven tayfa için güzel iş

• i7 işlemcili Acer lerin 17bin liralara satıldığı ortamda çok bir şey diyemiyor insan...
  • Sene 2022 Hâlâ 256GB bilgisayar çıkarıyorlar, mükemmel...

• Eskiden Apple fiyat politikasına sinirlenirdim ama artık malesef kızamıyorum.

• Tamam ülke ölmüş batmış, onda herkesle hemfikirim ama 256 gb için 4bin tl fazla almanın mantığı nedir? Üstelik en iyi 1tb m2 ssd'nin fiyatı 3bin civarıyken.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Apple vergisi. Raftan alıp herhangi bir M.2 SSD takamayacağın, kontrol birimi işlemciyle entegre bir sistemde o haracı muhakkak alırlar. Apple sırf satılmasın diye aşırı pahalı şeyler yapsa yine alıcısı çıkar zaten. Çelik bilgisayar kasa tekerleği yaptılar, "oaaah piyasadaki en iyi çelik, hattori hanzo bundan dövüldü" deyip 700 dolares bayılanlar; VESA askısı yaptılar 200 dolares; monitör ayağı BAM 1000 yeşil papier; MENDİL ya mendil, 20 ölü başkan resimli kağıt.

M2 işlemcili MacBook Pro’nun Türkiye fiyatı belli oldu

• enayi tokatlaması başla bir şey değil. birazdan boşa övmeye gelirler :)

• fiyatı 2 ye bölünce 14 bin lira gayet normal aslında. benim devletim 1 tanede kendisine aldırdığı için fiyat 28k. hiç üretmeden vatandaşın cebinden kazanma politikası sürdükçe kimse uygun fiyat beklemesin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.