Şimdi Ara

Asrock Z77 Extreme4 [Kullanıcı İncelemesi] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
4
Favori
8.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ozamn hiç gözünüzü falan kapatmanıza gerek yok. Gözünüz açık şekilde tercih edebileceğiniz bir kart... KAlite olarak Asus tan hiçbir farkı yok ki asusun da Asrock ında servis i çizgi elektroniktir......

Asrock yurtdısında gayet ttuulan bir markabugün vatan satsa asrock u asusu alan cıkmaz... özellikleri ve kalitesiyle hiç korkmadan kullana bilrisniz... z77 sini kullanıyorum ben sistem değiştirsem yine asrock alırım hiç düşünmeden
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskurrr

Ozamn hiç gözünüzü falan kapatmanıza gerek yok. Gözünüz açık şekilde tercih edebileceğiniz bir kart... KAlite olarak Asus tan hiçbir farkı yok ki asusun da Asrock ında servis i çizgi elektroniktir......

Asrock yurtdısında gayet ttuulan bir markabugün vatan satsa asrock u asusu alan cıkmaz... özellikleri ve kalitesiyle hiç korkmadan kullana bilrisniz... z77 sini kullanıyorum ben sistem değiştirsem yine asrock alırım hiç düşünmeden

15 gun icinde gelcekdiyo bir.i vatana msilar bekliim az daha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• g45den daha iyi g65 ile kafa kafaya bir karttır... asrock la asus tartısılırda msı tartışılmaz acıkcası onu diyen vatanda calısıyorsa eyvallah ta değil se sallıyordur vatan personeli spariş verildiyse pc lerden görebiliyor ürünü..
  • seroz4 S kullanıcısına yanıt
    Böyle bir sorun yaşadım bende, yeni aldığım 2 TB diski takınca makina açılmıyor ! 1 TB sata 2 ve 1.5 TB sata 3 disklerde sorun yok.
    Çizgi Elektronik servise gönderdim, sanırım yeni kart gönderecekler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.