Ozamn hiç gözünüzü falan kapatmanıza gerek yok. Gözünüz açık şekilde tercih edebileceğiniz bir kart... KAlite olarak Asus tan hiçbir farkı yok ki asusun da Asrock ında servis i çizgi elektroniktir......
Asrock yurtdısında gayet ttuulan bir markabugün vatan satsa asrock u asusu alan cıkmaz... özellikleri ve kalitesiyle hiç korkmadan kullana bilrisniz... z77 sini kullanıyorum ben sistem değiştirsem yine asrock alırım hiç düşünmeden
quote:
Orijinalden alıntı: oskurrr
Ozamn hiç gözünüzü falan kapatmanıza gerek yok. Gözünüz açık şekilde tercih edebileceğiniz bir kart... KAlite olarak Asus tan hiçbir farkı yok ki asusun da Asrock ında servis i çizgi elektroniktir......
Asrock yurtdısında gayet ttuulan bir markabugün vatan satsa asrock u asusu alan cıkmaz... özellikleri ve kalitesiyle hiç korkmadan kullana bilrisniz... z77 sini kullanıyorum ben sistem değiştirsem yine asrock alırım hiç düşünmeden
15 gun icinde gelcekdiyo bir.i vatana msilar bekliim az daha
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
g45den daha iyi g65 ile kafa kafaya bir karttır... asrock la asus tartısılırda msı tartışılmaz acıkcası onu diyen vatanda calısıyorsa eyvallah ta değil se sallıyordur vatan personeli spariş verildiyse pc lerden görebiliyor ürünü..
seroz4S
kullanıcısına yanıt
Böyle bir sorun yaşadım bende, yeni aldığım 2 TB diski takınca makina açılmıyor ! 1 TB sata 2 ve 1.5 TB sata 3 disklerde sorun yok. Çizgi Elektronik servise gönderdim, sanırım yeni kart gönderecekler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme