Şimdi Ara

AŞŞAGIDA KEDİ EZİLDİ SSLİ:( (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
4.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Abicim şöyle konular açıp insannın moralini 0 yapmayın ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: go girl baby

quote:

Orijinalden alıntı: onur45

quote:

Orijinalden alıntı: Arcatera

Kaz bi yere göm açıktamı kalacak ?

heryer beton nereye gömcem

Bir yer bul işte.Bahçe falanda mı yok?Ya da biraz yürü.Mutlaka bir yer bulursun

Karacaahmete gomSun

• BELKİ SEN KAPI ÖNÜNE SU KOYMASAN, KEMİKLERİ KEDİYE KÖPEĞE ATMASAN SOKAK HAYVANI SAYISI ŞU ANDAKİNİN YARISI OLURDU
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faramir

Senin gibilere küfür vs. edince ban yiyoruz bide. Üşenmemiş gitmiş hayvanın rresmini çekip foruma koyuyor. Hayvana zaten bi yararın yok. Bide resim çekip foruma koymuşsun.

AÇILIN BEYLER SÜPERMEN GELDİ
  • İnsan sevdiği ve değer verdiği şeyi kaybettiği için üzülür sen demişsin kimse üzülmez falan. sonuç olarakda benım 1. örneğe gidiyor. idrak edemiyorsun sanırım. Allah hayvanları bizim için gönderdi bizi hayvanlar için değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CriticalWave

İnsan sevdiği ve değer verdiği şeyi kaybettiği için üzülür sen demişsin kimse üzülmez falan. sonuç olarakda benım 1. örneğe gidiyor. idrak edemiyorsun sanırım. Allah hayvanları bizim için gönderdi bizi hayvanlar için değil.

Hayvanları senin için gönderdi fakat bizim de onlara hakettiği değeri vermemiz lazım,çünkü onlar insanlardan daha muhtaç,kendini bi defa olsun bi kedi ya da köpeğin yerine koy geceleri soğukta karın altında çöp karıştırırken hayal et kendini bi kez olsun bunu yap.

quote:

Orijinalden alıntı: QuestionMark

BELKİ SEN KAPI ÖNÜNE SU KOYMASAN, KEMİKLERİ KEDİYE KÖPEĞE ATMASAN SOKAK HAYVANI SAYISI ŞU ANDAKİNİN YARISI OLURDU

Sen sorunu bende arayacağına belediyelerde ara bence..Neden kısırlaştırılmıyo bu hayvanlar diye..

Ayrıca bir sürü fareyi de kediler öldürüyor,bu dünyaya gelmiş hiçbir canlı boş yere gelmedi,besin zinciri diye bişey var,okula gidiyosan öğretirler sana orda..

"Bitli kedi ölmüş" diyen kişinin gözümde o bitli kedi kadar yeri olamaz,bundan bahsediyorum işte..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firtikk -- 8 Ağustos 2010; 14:52:24 >

• ben 5 tane evcil hayvan besliyorum 2 si balık onu geçelim neyse 3 tane hayvan besliyorum evde. hayvanlara değer veriyorum ki evime sokmuşum bakımını üstlenmişim

bir insanın ölümü bir hayvanın ölümüne bedel değildir bunu anlaman gerekli.
  • quote:

ben 5 tane evcil hayvan besliyorum 2 si balık onu geçelim neyse 3 tane hayvan besliyorum evde. hayvanlara değer veriyorum ki evime sokmuşum bakımını üstlenmişim

Aslına bakarsan benim yakındığım şey şu;İnsanlar hayvanlara değer vermiyo,aksine zevk olsun diye hayvan öldürenimiz bile var..Halbuki hayvanların insanlara bi zararı yokken insanların hayvanlara zarar vermesi,görmezden gelmesi benim canımı sıkan..

• d100 otobanına yakın biz<im ev 3-4 güne ya bir köpek yada bir kedi ezilmiş hali duruyor bir defasında tır köpeği ezmişti gözümün önünde
  • quote:

Orijinalden alıntı: halaybaşı31

al kasaba satarsın

ahahahaha çok komiksin mahmut
  • quote:

Orijinalden alıntı: firtikk

quote:

ben 5 tane evcil hayvan besliyorum 2 si balık onu geçelim neyse 3 tane hayvan besliyorum evde. hayvanlara değer veriyorum ki evime sokmuşum bakımını üstlenmişim

Aslına bakarsan benim yakındığım şey şu;İnsanlar hayvanlara değer vermiyo,aksine zevk olsun diye hayvan öldürenimiz bile var..Halbuki hayvanların insanlara bi zararı yokken insanların hayvanlara zarar vermesi,görmezden gelmesi benim canımı sıkan..

ozaman bende sana katılırım demiştişm önceki mesajımda okuduysan. o konuda hemfikiriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Faramir

Senin gibilere küfür vs. edince ban yiyoruz bide. Üşenmemiş gitmiş hayvanın rresmini çekip foruma koyuyor. Hayvana zaten bi yararın yok. Bide resim çekip foruma koymuşsun.

Aynen böylelerini bilerek ezeceksin sonrada çöpe atacaksın.Madem fotosunu çektin gidip hayvanı alsana yolun ortasından millet üstüne basacak olmaz olsun böyle gençlige yaşamaya hakkı yok bunlarun
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.