Şimdi Ara

assasainmi yoksa arcenymi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
1.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: knight

elindekiler neydi bendee dual +6 mirage vardı.bu arada plate assasindim full dex gidiyoum.lamirosa thrustla 1000 civarı vuruyodum.o adamım calındı.

walla 1500de vursan inanmam görmedikçe..Lamiros çok seri vurur..Hele papersen sana 450den aşşağı koymaz.Zehirini yedirdimi 100 100 can gider.450+100=550 = sen ölü
  • quote:

Orjinalden alıntı: devilll_yamo

benım lwl 50 okcuyum elımde +7 horn crossbow var 30 - 50 savaslarında manyak ıs yapıyorum okcu bence daha ıyı ama lwl 55 olduktan sonra assasıana donmaeyı dusunuyorum

sen o lvl la assasin ol elinde en kötü 2 tane +7 sb olsun z-r ile kesersin
  • sen okçu olarak devam et 55 olduğunda assasian olursun hem spike da gelir
  • quote:

Orjinalden alıntı: D@n93rMert

quote:

Orjinalden alıntı: mtuzel

quote:

Orjinalden alıntı: M@TRIX_78

+10 iron bow al

heee ne demessin bende var 10-20 tane verim oynayın:)
    hatta +10totomic bow

bide maksatmıs gıbı yazıyonuz ya ne dıyem sıze

• +8 iron bow aldım ve lvl 48 oldum artık ezik diilim
  • cz de ve savaşlarda tek archer hiçbirşey ama
    5-6 archer herşey
    Ama tek assasin le çok iş yapabilirsin tek takılarak

55 e kadar okçu ile kas derim zira okçu daha ii kasıyor.
    55 te spyke açılınca asas ol derim
  • Önce shunLarln AdLarlnl örensen daa ii yaparsln ßence..
  • asasıng ol al elıne +6 mırage her seye koyarsın
  • assasin tabiki daha iyi czde herkesin herşeyin korkulu rüyası assasinler neden:
    1-)vurkaç yaparlar,combo gibi çok iyi bi avantajları war,
    2-)Stealth gibi muhteşem bi yetenek war
    3-)ve en sevdiğim spike-town..towna sinsice süzlüosun ,tezgahtarların birine BAM die gömüyosun eğer şanslıysan baya bişi satmış oluyo we tak die para cebe gelio....
  • Bence assasin..Ama şuan acherım yaratık keserken daha kolay oluyo fakat pk da etkili deil.Assasinken kestigim adamlar şimdi gelip beni kesiyo.Elimde +6 cb olmasına ragmen :((( 64 LvL de fln assasine dönecem..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SuiCàSt

Bence assasin..Ama şuan acherım yaratık keserken daha kolay oluyo fakat pk da etkili deil.Assasinken kestigim adamlar şimdi gelip beni kesiyo.Elimde +6 cb olmasına ragmen :((( 64 LvL de fln assasine dönecem..

bence archer pk da daha seri evet oynaması zor ama hele elindeki bow iyiyse ve de paper isen cok seri np kasarsın.... tabi kaçmayı da bileceksin
  • quote:

Orjinalden alıntı: NiGhTWolFBiTe

buffer olen güzeli

+999999999999999999999999999
  • bence assasian. nedeni belli. en seri ve çabuk assasianla kesilir. okçunun yanına assasian gittimi sağlam damage vuracağı için bıçakçı okçuyu yere serer. yaaaaani assasian. hem seri, hemde sağlam damage koyar. benim tanıdığım 55+ arkadaşlar okçu olduklarına pişman.
  • 55 e kadar okçu ondan sonra assassin derim
  • ama abi en iyi ve en çok wuran skill hangisi merak ediyorum assas tamı archenydemi
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak_caan

knight şimdi fena sallamışın ben 48 lwl assas 1500 buff 300 ac ile kesemedim lamiros yattım hhhhhhhhhhheeeeeeeyyyyyyyyyy gidi eziqlik günleri hhhhhhhhheeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyy

sen manyakmısın.lamirosu filan küçük düşürme

• Valla ben 55 te assassin olmayı düşünüyorum.Şuan 48 okçuyum
  • archeny
  • ulen herkes sanki çok şey anlomuş gibi yok +6 Mirage al herkese tek at sie derim ben sadece buna yok 2 tane +7 sb sen o sb lerle ash kesemessin (dark vane daha ii koyo mal ap ye baq da konuş(alıntı yapamadım kusura baqmayın))okçu macro ile çok mannak lwl kasar assasinin böle bi şansı yok assasin okçunu yanına gelene kadar zaten okçu onun canını yarılamıştır pot bassa bile yanına geldiğinde okçu bi 5 li ok atar spike bedel görünmez olup napabilceksinki görünmez gidosan karşında bi topluluk var demektir hade eziq bi mage gördün gittin yanına spike ile tek attın diyelim görünür olduktan sora onun arkasında gezen adamlar senin küllerini havaya püskürtür sonuç 50np-50np=0 np hade eziq mageyi tek buldun dielim bu seferde stealth a gerek kalmıyacaı için tüm opsiyonellik kaybolur okçu da savaşlarda bi zaman sora sadece tuş basmaya kadar vardığı için oyuncuya zevk vermez ( maqsat muhalefet ossun)

• czde bi asas geldi 4 böle sağlam görünüşlü shelli melli warriorun arasına daldı 2 sini comboyla yatırdı sora kaçtı hhiçbiri de yakalıyamadaı
    czde bi archer gördüm elinde iron bow + 8 vardı (ya da chitin bow da olabilir ben onalrı fazla ayıramıom ama yanıyodu) o damaga vurdukça adamlar pot bastı ve sonunda y,tepesine bindiler yani asasın olayı süper
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.