Şimdi Ara

assasainmi yoksa arcenymi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
1.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elindeki silaha baglı shard mirage vs warsa asas ama ironx wea ironcross warsa tabik i arcery!1
  • 1- ordaki warriorlar salak girsin bakalım f9 un yanına 5 tane sahardlı assasin (nychris hariç) hepsini duman eder
    2- iron crossbowla sen ash i zor yatırrısın shell set +8 i biras sıkar
  • 60 a kadar archery ol....eger kosp falan kullanabilirsen 60 tan sonrada gidebildigin yerde kadar archery ile git..Bu kadar lvl yeter dedigin yerde asas ol
  • spike dan sonra town çekeceksin zaten
  • aga sana şuakar söleyim 60 a kadar assasian 60 tan sonra archery ol rahat edersin ve daha ii olur snaa bedne tavsiye
  • quote:

Orjinalden alıntı: sakally

(dark vane daha ii koyo mal ap ye baq da konuş(a

quote:

Orjinalden alıntı: sakally

1- ordaki warriorlar salak girsin bakalım f9 un yanına 5 tane sahardlı assasin (nychris hariç) hepsini duman eder
    2- iron crossbowla sen ash i zor yatırrısın shell set +8 i biras sıkar

sende pek bişiyden anlamıyomussun...basta o mal lafının bana geldine eminim ve bu terbiyesizlini kınıyorum 1...we shardın ap si dark vane den daha büyük...ama sen pek bunun farkına warmamıssın konusuyosun...(daha öncede söledim chyper da 2 side war bende)...bi dieri ise ironx bow +7m war we tek basıma troll kesebiliyorum...elime iron bow +7 de almıstım ama pek te bi fark göremedim...lütfen konusurken bildiklerimi söleyelim...

• quote:

Orjinalden alıntı: LORD_Death

ben 58 oldum daha hala karar veremedim sen daha yolun başında sayılırsın

bence 60 a kadar asas olarak takıl elinde +7 sword 2 tane yeter tabi yaratık için
    60 tan son ra güzel okun varsa okcu ol asas kalacak san en aşşa +7 dual miragen olması lazım tabi repaire para yetişmiyo

git abi shadow kes diom ben sana magic hammer kas sonra repair parası harcamadan yasaaaa

• assassin tabiki.Zevkli ve bol np li...
  • bence asasıan daha iyi hemde daha iyi vurur bide safety acılıoyrya ondan bence asasian daha iyi :)...........
  • bence en iyi si warrior :))) sizce hangisi bilemem bizim cafede bi KIVANC_19 var o warrior lvl 63 üstü chitin shell manyak bi sey adam tek basına towna giriyor adamları desip cıkıyor bide o icerdeyken kimsen ok a basmıyor o gidiyor bufff u bitince millet ohhh bea dior bi daha gelemez olur die arkadan beddua ediyorlar :==)))
  • quote:

Orjinalden alıntı: vuraltunc

bence asasıan daha iyi hemde daha iyi vurur bide safety acılıoyrya ondan bence asasian daha iyi :)...........

safety archery olursanda açılır tabi artan puanları explore ye verdiğin sürece...
  • quote:

Orjinalden alıntı: D@n93rMert

quote:

Orjinalden alıntı: mtuzel

quote:

Orjinalden alıntı: M@TRIX_78

+10 iron bow al

heee ne demessin bende var 10-20 tane verim oynayın:)
    hatta +10totomic bow

bide maksatmıs gıbı yazıyonuz ya ne dıyem sıze

sende boş mesajlar atıyosun D@n93rMert biraz düzgün mesajlar yaz

• asasin
  • ya ben ok kullanıorum elıme aldım +7 horn manyak wuruo ama onumde daha cok yol war
    2 gun once actım bu rpgue yı lvl36
  • -55 asasin
    +55 archery
  • yaw neyin kawgasını veriyorsunuz elindeki bow iyise kötüysesi yok arkadaşı eğer iyi lwl kasmak istiyorsan git asasian ol derim ben sana ama sorun yok bunlada kasarım diorsan 60 a kadar cz gelme git lwl kas 60 kadar ne np alırsın ne bişi çünkü shadow huntersız hiç bi halt yiyemezsin cz de 5 li ok açılmadan istediğin gibi vuramazsın derulara apos lara bunun 55 olmak lazım benim sana tafsiyem git kas 55 e sona okçu ol 60 yap charı elinede en kötü ihtimalle +6 +5 iron cross bow al para bulursan +5 +6 iron bow al ondan sona keyfine baq
  • ya gecen 2 tane ıron yakamasaydım sımdı kalmazdım horn a da
  • arceny nedir ya alla alla suna archer diemiomusunuz peeeh
  • Bence assasın onlar daha çok vuruyo
  • arkadaşım benden sana tavsiye 60 veya 61 lvl le kadar okcu kal neden diye sorcak olursan nedeni şu bıcakcı olursan kayıpların bıcakları yenilemeye cok paragidiyo çok fazla pot parası verirsin buda bi ayrıcalık okcu olursan deru yada ops döndünde sadecene yakından 3 ok calışırsın fazla yenileme parası harcamassın hemde fazla pot harcamassın deneyin görün

not : 3 ok deru yada apos dönerken bıcakcıdan daha fazla vurur yakından toplamına bakarsan nız görürsünüz :D

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.