Bence gerek yok dw hpden çalar ardreamda charların lwli düşük olduğu için hpleri de az olur bide dw daha çok düsürür ama yok ben şekil yapıcam illa diyosan
GungSlinGer
sana katılıyorum kardeşim DW +7 i kullandım bence +70 silahı aynı Rons Staff gibi düşün
sadece hava için bence ardream için gereksz :) ama ille kullanmak istiyorum diosan bi dene sonra tekrar takas edersn md ile :)
yok şekilden değil bazıları dv atağı arttırır falan dioda??ondan sordum.
atack artar artmasına ama hp ne olcak
ßu arada byZ0rr0 Eyvallah
neyse bakalım gelen diğer yorumlara göre bi fikir sahibi oalcam galiba....
hadi ama ya ....yok mu arderamda kullanan baska dv.......
dark vane minor combo yapan birisi için hiç ideal deildir 59 lwl için söylüyorum minor combo için mana lazımken manayı kırıyor bu kötü bence değişme md 8 dual gayet süper dv atağı arttırır ama dezavantajları bence yararından fazla
birde şunu söyleyeyim onun yerine şöyle yapsan daha iyi olur md 8 i sat reb.1yada2 shard al dd yi +7 yap (+6sının üstüne biraz para ver) pp al kolye olarak küpenin biri görev diğeri +9 olsun belt olarak dex 9 belt al yüzüklere dokunma bence ideal bir minor combo çar böyle olur benim çarlar hep böyle en cok mp ve hp yüzük verdiği için dual tercih ediyorum bu şekilde yaparsan daha iyi olur
ardream için dw hiç iyi bi item değil bence hele bide minor yapıyosan mdlerden vazgeçme az bi atak için hp ve mpyi feda etmeye değmez
tamam o zaman vermiyeyim boşver gerek yok o zaman ...solun yardım için...
dv 70+ silahıya daha düşüklerin kullanması sakıncalı. hp mp düşürüyo atack artırıyo adam seni keserse atağa ihtiyacın olmazki.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme