quote:Orijinalden alıntı: Sosyal Mario "am" olmadan olmaz mı peki o tarz cümleler ? tercih meselesi illa "am" olcak diye bişi yok.
quote:Orijinalden alıntı: inimitabilis archimedes quote:Orijinalden alıntı: Sosyal Mario "am" olmadan olmaz mı peki o tarz cümleler ? tercih meselesi illa "am" olcak diye bişi yok. Bu konu uçar
quote:Orijinalden alıntı: inimitabilis archimedes quote:Orijinalden alıntı: Sosyal Mario "am" olmadan olmaz mı peki o tarz cümleler ? tercih meselesi illa "am" olcak diye bişi yok. aklım fesat napayım.
quote:Orijinalden alıntı: SevdayaKurban It is only you that i am thinking of just o anlamı verıyor zaten
quote:Orijinalden alıntı: HoXLeY quote:Orijinalden alıntı: SevdayaKurban It is only you that i am thinking of just o anlamı verıyor zaten Şİmdi orada başka bir anlam daha çıkıyor Ne yapıyorsun sorusuna da bu cevap verilebilir Yani hiiiiiiç seni düşünüyorum sadece Anlatabildim mi? Sadecelerin anlamı farklı oluyor.
Senin dediğin " Düşündüğüm tek kişi sensin " Arkadaşın dediği " sadece seni düşünüyorum " tamam hocam haklısınız arada fark var