Şimdi Ara

ASSASIN CREED YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar memory 2deyim çarşıda iki adam var. pickpocket yapmam gerekiyor sanırım.adamları dinliyorum. adam yürümeye başlıyor. takip ediyorum. dönüyo dolaşıyo aynı yere geliyo. arkasından yürürken düğme 0 shift yapınca yani pickpoket yapınca adam dönüyo live me alone filan diyo failed diyo. napsam ki. acaba wiew pointe mi gidicem oda yukarıda bi yerde 0 oluo gps hiç bişi olmuo yine de. lütfen yardım edin yaa.

• Adamın arkasından gelip shifte basılı tutacaksın

yani çantayı çalana kadar shifte basılı tutman gerekiyor
  • abi çantayı çaldım wiew pointe gidiyorum. tırmanıyrm yukarıya hiç bişi olmuyo. internette e ye bas demişler eagle eyea ama etrafa bakıp duruorm bişi olmuo
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemcansever

abi çantayı çaldım wiew pointe gidiyorum. tırmanıyrm yukarıya hiç bişi olmuyo. internette e ye bas demişler eagle eyea ama etrafa bakıp duruorm bişi olmuo

tepelerin üstüne çıktıktan sonra ''E'' 'ye basacaksın sonra oradan samanlığa atlayacaksın
  • tepeler mi? abi bitane kulenin yanını gösterio wiew point. orada e ye basınca birşey olmuyo. alla alla. neyse sağol yine de
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemcansever

tepeler mi? abi bitane kulenin yanını gösterio wiew point. orada e ye basınca birşey olmuyo. alla alla. neyse sağol yine de

işte o kulelerin en tepesine çıkıcaksın ondan sonra e'ye basacaksın

kulelerin tepesinde tahta bir şey var o tahtaya çıkacaksın sonrada e'ye basacaksın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.