arkadaşlar memory 2deyim çarşıda iki adam var. pickpocket yapmam gerekiyor sanırım.adamları dinliyorum. adam yürümeye başlıyor. takip ediyorum. dönüyo dolaşıyo aynı yere geliyo. arkasından yürürken düğme 0 shift yapınca yani pickpoket yapınca adam dönüyo live me alone filan diyo failed diyo. napsam ki. acaba wiew pointe mi gidicem oda yukarıda bi yerde 0 oluo gps hiç bişi olmuo yine de. lütfen yardım edin yaa.
Adamın arkasından gelip shifte basılı tutacaksın
yani çantayı çalana kadar shifte basılı tutman gerekiyor
abi çantayı çaldım wiew pointe gidiyorum. tırmanıyrm yukarıya hiç bişi olmuyo. internette e ye bas demişler eagle eyea ama etrafa bakıp duruorm bişi olmuo
quote:
Orijinalden alıntı: cemcansever
abi çantayı çaldım wiew pointe gidiyorum. tırmanıyrm yukarıya hiç bişi olmuyo. internette e ye bas demişler eagle eyea ama etrafa bakıp duruorm bişi olmuo
tepelerin üstüne çıktıktan sonra ''E'' 'ye basacaksın sonra oradan samanlığa atlayacaksın
tepeler mi? abi bitane kulenin yanını gösterio wiew point. orada e ye basınca birşey olmuyo. alla alla. neyse sağol yine de
quote:
Orijinalden alıntı: cemcansever
tepeler mi? abi bitane kulenin yanını gösterio wiew point. orada e ye basınca birşey olmuyo. alla alla. neyse sağol yine de
işte o kulelerin en tepesine çıkıcaksın ondan sonra e'ye basacaksın
kulelerin tepesinde tahta bir şey var o tahtaya çıkacaksın sonrada e'ye basacaksın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme