Şimdi Ara

#### Assasin PvP Kılavuzu ####

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çoğu asas bunları bilir ama yani başlayan ve bilmeyen arkadaşlar için yararlı olur umarım

Bölüm 1 , Skill Bar

En önemli şeylerden biri bütün skillerinizi kullanmanızdır. 55 ya da daha yüksek bir level iseniz 7 skillinizide kullanmalısınız, aksi takdirde, kombonuzda büyük bir boşluk olacaktır ve siz spike dolsun diye beklerken rakibiniz canını doldurur üzerinede bi cigara yakar sizi bekler.

Skilleri 2 sayfaaya yayacağız, önemli 2 nokta :
    1. HP pot, Soul Pot, Minor yan yana olmalı ve skill barlarda, 2 sayfada da aynı yerlere konulmalı.
    2. Skillerin üst üste binmesi.(spike gibi zor dolan skilleri 2. sayfada koyalımki, dolma anını görüp dolduğu gibi çakabilelim)

F1: spike, thrust, pierce, cut, stab, HP, Soul, Minor
    F2: shock, jab, spike, thrust, cut, HP, Soul, Minor

Bölüm 2 , Kombo

Basit olarak 3 şekilde yapılabilir.
    • Skill - w - r
    • Skill - r - r
    • Skill - s - r
    Genelde Skill-w-r kombosu en iyisidir, Hem kolaydır. Hem adam geri geri bir kaç adım atıyorsa, siz w ye bastığınız için her bir skillde adama doğru bir adım atmış olursunuz. Hem de adam kaçmaya başlarsa, koşma kombosuna rahat geçilir (birazdan anlatacağım.)

Bir çok asas cz de çok hızlı vuruyor değil mi? Peki nasıl yapıyorlar.
    Adama gidip sadece skillerinizi vurusanız, her skillin bir animasyonu vardır ve bu animasyon bitmeden diğer skillinizi vuramazsınız. Ama Skill-w-r kombosunu kullandığınızda, W tuşu skill vurma animasyonunu keser ve daha hızlı vurabilirsiniz. Eğer çok hızlı yapmaya kalkarsanız skiller failed verir, biraz pratik yapmanız gerekli. (sağ elinizdeki bıçağı cıkarıp, ezik bir yaratığa gidip yatma tehlikesi olmadan kombo çalışabilirsiniz)

Koşma kombosu (zordur, işler yolunda gitmezse insanlar size noob diyebilir, ama doğru yaparsanız yine aynı insanlar size hacker, makrocu diyebilir :D ), W ye basılı tutarak yapılır. Adamı seçip W ye basılı tutun ve bir kere R tuşuna basın, karakteriniz adamı takip etmeye başlar. Vurma mesafesine geldiğinizde R-Skill yapacaksınız. (Ben şahsen r-r-skill yapıyorum zamanlayı daha rahat yapıyorum, daha az failed veriyor) (Koşma kombosunda W tuşu basılı olduğu için skill vuruken adama dokunduğunuz anda skillin vurma animasyonu kesilir)

Bölüm 3 , Heal

Mananıza bakın bundan 1920 cıkartın ve bu rakam sizin kritik noktanızdır. Hiç bir suretle mananız bunun altına inmemeli.

Minor kombo şudur, sol elle kombo yaparken sağ elle minor ve soul pot’a cok hızlı basmaktır.
    Bu kısım çok önemlidir eğer minore gereğinden fazla basarsanız manayı yetiştiremezsiniz, manasız skill vuramazsınız heal yapamazsınız, öldünüz demektir.
    Çok yavaş yaparsanız zaten ölürsünüz, tam kıvamında yapmak gerekir.
    Minor kombo yaparken gözleriniz HP ve MANAnızda olsun, mananız kritik noktaya geldiğinde hemen Soul pot basın, (Ardream charlarında mana az olduğundan kritik noktaya cok daha hızlı düşer)

Bölüm 4, 1vs1 taktikleri

Okçulara karşı, Skill-s-r kombosu kullanın. Böylece 5li oklarından kacarsınız. Eğer 5li okları cok sağlamsa “s” tuşunu biraz daha fazla basılı tutup biraz daha fazla geri kaçabilirsiniz böylece, onun ıskalamasını sağlayabilirsiniz.

Asaslara karşı, skill-w-r kombosu kullanın, eğer az cok aynı düzeydeyseniz kavga uzun sürecektir çoğu asas iyi kombo yapar, siz kombonun yanı sıra çok iyi heal yapmalısınzki onu yenebilin.
    Vs ye başlarken muhtemelen size ilk spike çakıcaktır, tam başlama anında bir HP pot içerseniz adamın attığı spike az çok boşa gider, sonra normal minor kombonuza devam edersiniz. İlk kombosundan sonra canınızın inmediğini gördüğünde panikliyecektir, daha hızlı vuramaya çalışacak dolayısı ile daha fazla failed verdirecek. (Eğer sizden çok güçlü ise devamlı ilusionlayın.)

Warriorlara karşı; asasinler ile aynı taktiği kullanın. Eğer çok sağlamsa ve slide yapıyorsa potlarınızı boşa harcamayın kesemezsiniz, eğer sizde sağlamsanız oda slide ile sizi kesemez ve mecburen durarak vurmaya başlar. Eğer aşırı sağlam değilse, canı yavaş yavaş gider çünkü pot 720 heal verir, onun 1 pot içme süresinde siz kombo ile birden fazla skill vuracağınızdan warriorın canı devamlı inecektir.(ve arada bir mana pot içmelidirler :D )
    Eğer size scream veya ayak kesme vurursa, sırayla şunları yapın:
    Magic shield > cure curse > light feet.
    Magic shield, siz cure attığınızda onun tekrar ayağınızı kesebilme şansını düşürür.

Battle Priestlere karşı; bir battle priest pot ile sizin damagelerinize dayanamaz, illaki arada durup 1920 heal yapmak zorundadır.Bu durumlarda Skill-r-r kombosu healı bozmak için idealdir.Bpler genelde slide yapar Koşma kombosunu kullanın.Baskıyı nekadar uygularsanız okadar çok durup heal yapmak zorunda kalır, böylece sizi debufflayacak zaman bulamaz.

Magelere karşı; mageler kolaydır tek sorun ice yada light yemek ve durmak, bunun için steathliyken magic shield basıp dalın, dibinden vuruken çoğu atağını kesersiniz zaten.

çoğu yeri 0000000(zero) dan alıntıdır. Ben tercüme ettim birazda bişeyler ekledim...

EDIT:

İngilizcesi iyi olanlar için zeronun orjinal kılavuzu:
    http://homepages.nildram.co.uk/~cyrus2k/KnightOnline/guide-rogue-assasin.htm

Burdada birçok class için PvP bilgileri mevcut :
    http://online-games-hacks.com/knight-Assassin-PvP-Guide.html
    not:site adında hack yazıo ama hack ile bi alakası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkansen84 -- 1 Ağustos 2007; 14:07:54 >

• GÜZEL BİLMEYENLER İÇİN İYİ Bİ KONU ( EMEGE SAYGI)
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkansen84

çoğu yeri 0000000(zero) dan alıntıdır. Ben tercüme ettim birazda bişeyler ekledim...

hönk
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKoenig

quote:

hönk
    quote:

Orjinalden alıntı: anil1992

quote:

hönk

hönkle ne anlatmak istedin?
    bu 000000'ın kendi yazdığı "Ultimate Rogue Assassin Guide by 0000000" dan tercümedir, birazda benim eklemem vardır. anladınmı hönkçüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkansen84 -- 1 Ağustos 2007; 1:27:43 >

• Artık çoğu kişi bunları biliyor.Bence yeni combo taktikleri bulunması gerek.
  • güzel bilgiler saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeLLo_1905

Artık çoğu kişi bunları biliyor.Bence yeni combo taktikleri bulunması gerek.
    skill bar çok kötü ayrıca 2x minor yapmadan vslerde yenilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quirah

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: BelieveMe

2x minor yaparken yavaş yapmalısın yoksa mana yetmez yada 1x minoru hızlı yap.
    bence tekli minoru hızlı yaparak skill barda 1 yere minor yerine skill koyabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quirah

Alıntıları Göster
    Ya kanky böyle anlatmışsında benım elım mınnor ve manada terlıodu :) Bende skıll 1 e can potu koydum gerı kalana 7 tane skıllı durmadan r 1 yapıorum ve skıllerı mause ıle tıklıorum sekme dıye bırsey olmuo bu nasıl ıyı yontem mı hem yazdım hem oynadım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: volkansen84

quote:

bence tekli minoru hızlı yaparak skill barda 1 yere minor yerine skill koyabilirsin

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

2x tek geçerim

1 soul 78 minor dd ve sd olsun kekuri dual olsun iyi combo bilirsen orcların arasından çıkarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: NocturN

Ya kanky böyle anlatmışsında benım elım mınnor ve manada terlıodu :) Bende skıll 1 e can potu koydum gerı kalana 7 tane skıllı durmadan r 1 yapıorum ve skıllerı mause ıle tıklıorum sekme dıye bırsey olmuo bu nasıl ıyı yontem mı hem yazdım hem oynadım :)

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: NocturN

oha. helal olsun ben mouse ile tıklarsam butun skilleri sağa sola fırlatırım walla. barda skill kalmaz

quote:

quote:

quote:

2x tek geçerim

1 soul 78 minor dd ve sd olsun kekuri dual olsun iyi combo bilirsen orcların arasından çıkarsın

öyle daha rahat yapıosan tabiki oyle yap. zaten yazdığım şeyleri çoğu asas bilir. hiç bilmeyenler için 0dan öğrensinler amacı ile yazdım.
    ustalaşınca kendilerine nasıl daha rahat oluosa öyle dizsinler tabiki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkansen84 -- 1 Ağustos 2007; 1:22:24 >

• süper
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panamalı Hasta

süper
    Yeni başlayanlar için iyi bir kaynak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goldstein

Yeni başlayanlar için iyi bir kaynak

Alıntıları Göster
    yaw kardeşim naaptın sen
    bari warrior kombosu yapmayı da öğret yoksa bize haksızlık olur

• quote:

Orijinalden alıntı: pwner

yaw kardeşim naaptın sen

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: pwner

yaw kardeşim naaptın sen

warrior içinde
    • Skill - w - r
    • Skill - r - r
    • Skill - s - r
    bunlar gecerli ama warrior için bi priest lazım diye düşünüyorum. Cure yok çünkü ve heal kapasitesi potla sınırlı.

• quote:

Orijinalden alıntı: CeLLo_1905

quote:

Orjinalden alıntı: CeLLo_1905

c+r
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Purdew

quote:

c+r

Alıntıları Göster
    bu verilen bilgileri daha önce okudum verildi yani

linkde budur

http://forum.donanimhaber.com/m_9221838/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stay Away From Me -- 1 Ağustos 2007; 10:44:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: John Purdew

quote:

c+r

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: EredLithui

quote:

c+r

muhaha çok zor olur sayfa açırken deniodum
    1cr2cr3cr4crf21cr ohohhoo otuşlara basana kadar

fakat 7ve 8 deki minor yapan elin baş parmağı c ye basarsa diger elimize sadece skil r ye basmak kalıcaktır zamanlama güzel olura süper olur denemek lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: ordinaryCitizen

quote:

quote:

c+r

fakat 7ve 8 deki minor yapan elin baş parmağı c ye basarsa diger elimize sadece skil r ye basmak kalıcaktır zamanlama güzel olura süper olur denemek lazım

Alıntıları Göster
    katılmadığım tek yer kovalarken yaptığın r+skill böyle bir comboyu assassinlerde adamın dibine girmeden yapamazsın ki bu comboyu warriorlar yapar

• quote:

Orijinalden alıntı: ordinaryCitizen

quote:

quote:

c+r

Alıntıları Göster
    İngilizcesini okumuştum Zero nn yazdıgını
    Zeronun skill barı bu değil yalnız 1 de LF var

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.