Şimdi Ara

Dragon Age Karakter Rehberleri ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
7.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu başlıkta partimize aldığımız karakterlerin(Alistair,Morrigan vb.) gelişimi ile ilgili engin bilgilerimizi paylaşırsak benim gibi RP oyunlarına yeni başlamış kişilerin rahat etmesini sağlayabiliriz.Neden mi?Çünkü talentler,skiller düzgün dağıtılmadıkça oyunda biraz ilerleyince birdenbire çok güçsüz oluyorsunuz ve bunu da değiştiremiyorsunuz.(Evet,ben bunu yaşadım.)Herkes karakterlerin nasıl geliştirilmesi (Alistair'in tank olması ve kalkan talentlerinin açılması vb.) biraz bilgi verirse memnun olurum.

• o talent ve skilleri değiştirebiliyorsun ama kolay değil he onun dışında bekle açam bakam tam olarak nası kasmışım gör sende ayrıca ben morrigan kullanmadım bu son charımda çünkü büyücü o yüzden ben+alsitair+zevran+wyvne warriorsan morrigan+wyvne+zevran roguesanda morrigan+wyvne + Sten yada oghren yada alistair seçebilirsin çünkü sende rogue olunca ön saflarında damage i yüksek olmalı çünkü morriganın büyüleri biraz ziyan wyvne de zaten heal + earthquake e kullanıyordum ben oyunun sonlaına kadar
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Attack Mage 'i(Sen yada Morrigan)
    Mage talentlarının ilk ikisi (ilki zaten açık arcane shield ı aç)
    Fire skillerini ilk fulle(Morrigana Buz Skillerini)
    Heal aç(sadece ilk 1. olan kendini heallemek için ilerde blood mage olunca hele daha yararlı bi eşyası var onu takıyorsun blood mage oldugundan mp yerine hp gidiyor ama eşya gideni %30 mu ne azalttığından hiç bir eksi olmadan oto +20-30 bi hp geliyo)
    daha sonra ufaktan Mass paralysis i açmaya çalış az buçuk ta Arcane warrior vede blood mage için puan biriktir
    ilk Redcliffe gidip Blood Mage ol(ya iblisten öğren yada jogan mı ne o kurtardığın adam)Blood Mage skillerini en kısa sürede fulle
    Ardından Arcane Warrior için Elf lere gidip elf runilerindende arcane warrior al bunları fulle daha sonra Rock armoru açıyorsun
    daha sonra Mass paralysis i hala açmadıysan bi an önce aç çok çok çok önemli her türlü boss ta kullanacaksın daha sonrada hexi açıp gerisini kafana göre vereceksin
    Statlar
    benim 23 lvlde kıyafet ve takı bonuslarıyla Dex 33-Magic 57-Willpower 29-Const. 49
    temelde 25 dex-58 magic(-1 bonus :D)-24 willpower-33 const.(not cuningi 16 yap unutma)
    bak oyunun başlarda çok az willpower verip magic gideceksin.blood mage açılınca hafif ten const. vermeye başla Arcane warrior aldıktan sora önce magic en az 50 const. en az 30 olsun sora dexi 25 yap ki kılıçla dövüşeceğinden hem vurma oranın düzelsin hemde hızlansın biraz
    Skiller
    önce coercion u fulle ardından Traning combatı geri artanlarıda survival a ver
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Wyvne
    Sprt. Heali fulle special. açmana gerek yok başka açarsanda verme
    heal skillerini fulle
    earthquake aç ve cone of cold aç .bunada mass paralysis aç gerisini kafana göre ver
    Statlar
    Magic ve willpower gideceksin
    magic 50 ise willpower 35 olacak
    Skillerde
    önce tactic şeysini aç ki emir sıralayabilesin
    Pot yapmayı aç buna gerisini takıl kafana göre
    Warrior
    Alistair
    önce kalkan-kılıçtan atak skillerini aç (en üst sıra)yanında da Warrior skillernin üst sıradakini aç tempları sonlara doğru açacaksın şimdi çok önemli deiller hatta hiç açmasanda olur
    bunların yanında kalkan-kılıçtaki en alt sıranın ilk 2 sini açman çok önemli daha sonra ortadaki sırayı fulle sonra alt sırayı fulle
    bunların dışında da champion açılırsa onu aç olmazsada çok sallama
    (Alistair yerine Teryn Loghainde olurda o çok sora açılıyor)
    Statlar
    bak 22 lvlde
    55 str-35 dex-25-30 da const. var ona göre gidersin
    Skiller
    bunada tactic le traning leri açacacan
    Sten yada Oghren içinde kalkan kılıç yerine 2 ellikleri incele ama ben ana adam olarak büyücü anlattığımdan onlara detaya girmiyorum
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Rogue
    Zevran al lelianayı anca bafi için kampta tutarsın o kadar talent pointleri ziyan olmuş zaten okçuda o kadar kullanışlı olmuyor
    Zevrana Asassin Duelist gideceksin
    2 kılıç yap
    çift kılıçta ilk sırayı pek ilgilenemiyorsan yap ama boss ve komutanlara özel giirişmek için çift kılıcın 2. ve 3. sırası çok kullanışlı onun dışında Stealth ve Lockpick yapacaksın elbette zaten
    artanlarla asassin i aç ve kalan puanları rogue un 1. ve 2. sırasıne ver duelist pek önemli deil çünkü savaşın ortasında takılmayacak bu char
    Statlar
    23 lvlde
    Str 22-Dex 45-cun 38 ona göre takılırsın
    Skillerde
    training -tactic yap gersini kafana göre takıl pickpocket falan
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_GHoST-_-MaCHiNe_- -- 10 Ocak 2011; 22:55:54 >

• çok güzel anlatmışsın ama oyuna yeni başlıyacağımdan merat ettiğim benim seçeceğim karakter mage mi olacak tam anlayamadım.

• arkadaşlar ben takımda iki tane healci olmasını istiyorum gerçi şu an heal yapabilecek karakterler yok sanırım grupta leilana ve morrigan var
    ama bu resimde görünen ayarlar tam olarak nedir anlatabilecek kimse varmı ?
    ben grupta healer bulundurmak istiyorum. bide ben çift kılıca yöneldim şu an elimde hançerler var.daha sonra çift kılıç alabileceğim ama karakterin türü savaşçı. acaba hançerle oynamak için savaçı yerine hırsız mı olmalıyım. sanırım rogue nin karşılığı oluyo hırsız. kusura bakmayın daha önce hiç rpg oynamadımda hiç bilgim yok bu konularda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mumak -- 11 Ocak 2011; 18:00:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumak

arkadaşlar ben takımda iki tane healci olmasını istiyorum gerçi şu an heal yapabilecek karakterler yok sanırım grupta leilana ve morrigan var
    ama bu resimlerde görünen ayarlar tam olarak nedir anlatabilecek kimse varmı ?
    ben grupta healer bulundurmak istiyorum. bide ben çift kılıca yöneldim şu an elimde hançerler var.daha sonra çift kılıç alabileceğim ama karakterin türü savaşçı. acaba hançerle oynamak için savaçı yerine hırsız mı olmalıyım. sanırım rogue nin karşılığı oluyo hırsız. kusura bakmayın daha önce hiç rpg oynamadımda hiç bilgim yok bu konularda

o karakteri yönetmediğinde karakterin otomatik olarak yapacağı haraketleri ayarlıyorsun...oyun içinde karakterlerin hepsini kontrol etmene gerek kalmıyor.

örnek vermek gerekirse;can %20 nin altına düştüğünde pot kullan,çevreni 2 veya daha fazla düşman sardığında ... büyüsünü kullan gibi....

wynne diye bir karakter var circle of tower da karşına çıkıcak healer büyüleri kullanıyor o zamana beklerim diyorsan healer karakteri açma derim...

hançer kullanmak istiyorsan hırsız olmalısın çünkü skiller ona göre düzenlenmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinsel -- 11 Ocak 2011; 18:05:22 >

• 2 healer zaman kaybı olur çünkü ana atakları büyücü yapacak
    @Superior83 sende büyücü(mage) olacaksın he istemessen orada warriora söle suna böyle diye anlatmışım yerine kendini seç ve morriganı al partye ama dediğim gibi en zevklisi büyücü
    @mumak yani taktiklerin türkçesini bilmiyorum hiç ingilizce olsa çok iyi anlatırımda şöyle bişey var büyücülere ilk heal skillini aç sadece o önemli zaten onların taktiğinede işte takım arkadaşının canı %50 nin altına düştüğüne şu büyüyü uyguladan heal i seç vede ön safların(warrior ve rogue(savaşçı ve hırsız)) ilk başlarda %50nin altına düşünce pot içmeye ayarla ilerde %75 in altında pot içmeye ayarla he ayrıca 2 güzel hançer aldın diye char değişmene gerek yok ilerde büssürü güzel silah gelecek merak etme ayrıca warriorunda güzel çift el yetenekleri var ama warrior a 2 elli kılıç daha sağlam oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: -_GHoST-_-MaCHiNe_-

2 healer zaman kaybı olur çünkü ana atakları büyücü yapacak
    @Superior83 sende büyücü(mage) olacaksın he istemessen orada warriora söle suna böyle diye anlatmışım yerine kendini seç ve morriganı al partye ama dediğim gibi en zevklisi büyücü
    @mumak yani taktiklerin türkçesini bilmiyorum hiç ingilizce olsa çok iyi anlatırımda şöyle bişey var büyücülere ilk heal skillini aç sadece o önemli zaten onların taktiğinede işte takım arkadaşının canı %50 nin altına düştüğüne şu büyüyü uyguladan heal i seç vede ön safların(warrior ve rogue(savaşçı ve hırsız)) ilk başlarda %50nin altına düşünce pot içmeye ayarla ilerde %75 in altında pot içmeye ayarla he ayrıca 2 güzel hançer aldın diye char değişmene gerek yok ilerde büssürü güzel silah gelecek merak etme ayrıca warriorunda güzel çift el yetenekleri var ama warrior a 2 elli kılıç daha sağlam oluyor

hocam ilk önce yardımın için sağol
    savaş taktiğiyle ilgili pek bişey anlıyamadım ama onu zamanla çözerim inşallah
    fakat çift eli bulduğum hançer uğruna seçmedimde öyle bi deniyim dedim kılıç kalkana göre çok daha seri kesiyo.zaten karakterim warriordu. çift kılıcım şu an. dedim acaba varriora çift kılıç verince o karaktere yazıkmı olur. çift kılıcı sadece rogue mi kullanır.ama senin yazdığına göre warrior da çift kılıçla iyi olabilir yanlışmı anladım ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çift warriorda kullanır ama sen yanlış yöneliyorsun.he warrior güçsüz olur demiyorum gayet güçlü olur ama tavsiyem büyücüyle kesmek ha warrior useviyorsan;
    çift silah seri az damage yapar Kalkan -kılıçları güzelliği alayı yere yapıştırdığından çok güzel dövülüyor. çift kılıç daha çok serilikle alakalı
    minionları(bizim eleman diye hitap ettiğimiz en alt tabak emir almaklageinenlerden bahsediyorum) güzel seri seri kesersin kalkan-kılıçtan
    daha iyi ama bosslarda biraz çok pot yer ama değer bence onun zevkine yani pot yapmak zor deil ilerledikçe öküz gibi para oluor
    edit: yanlış hatırlamıyorsam harcadıklarımla beraber yaklaşık 650-700 altın olmuştu(650-700milyon yani)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_GHoST-_-MaCHiNe_- -- 11 Ocak 2011; 23:05:50 >
  • quote:

çift warriorda kullanır ama sen yanlış yöneliyorsun.he warrior güçsüz olur demiyorum gayet güçlü olur ama tavsiyem büyücüyle kesmek ha warrior useviyorsan;
    çift silah seri az damage yapar Kalkan -kılıçları güzelliği alayı yere yapıştırdığından çok güzel dövülüyor. çift kılıç daha çok serilikle alakalı
    minionları(bizim eleman diye hitap ettiğimiz en alt tabak emir almaklageinenlerden bahsediyorum) güzel seri seri kesersin kalkan-kılıçtan
    daha iyi ama bosslarda biraz çok pot yer ama değer bence onun zevkine yani pot yapmak zor deil ilerledikçe öküz gibi para oluor
    edit: yanlış hatırlamıyorsam harcadıklarımla beraber yaklaşık 650-700 altın olmuştu(650-700milyon yani)

anladım hocam sağol. büyücüyü pek sevmiyorum :) çift kılıç gerçektende seri ve dövüş tarzı inanılmaz hoşuma gidiyor.çift kılıç kullanan adama ağır zırh giydirmenin zararları felan varmı ? hani str karakter değilya seriliğini felan engelliyomu ? yoksa full zırh kuşanabilirmiyiz ?
    bide bi yerde görev icabı goleme dönüşebiliyorduk. arkadaş bu nasıl güçlü bi yaratıktır. bir kere dahi yatmadım golemle.oyunu pek bilmememe rağmen.
    dlc olmadan partiye böyle bi golem alamıyomuyuz ?

• dlc ile alabilirsin senhttp://dragonage.wikia.com/wiki/DLC buradan indir dlcleri
    Bunlar bak=>
    Location of downloadable content packages Edit 
    DAO_PRC_CP_1 - Return To Ostagar (Requires Authorization)
    DAO_PRC_CP_2 - The Stone Prisoner (Requires Authorization)
    DAO_PRC_CP_3 - Feastday Gifts (for Origins) (Requires Authorization)
    DAO_PRC_CP_7 - Feastday Pranks (for Origins) (Requires Authorization)
    DAO_PRC_DRK - Darkspawn Chronicles (Requires Authorization)
    DAO_PRC_LEL - Leliana's Song (Requires Authorization)
    DAO_PRC_GIB - Golems of Amgarrak (Requires Authorization)
    DAO_PRC_STR - Witch Hunt (Requires Authorization)
    DAO_PRC_NRX_1 - Warden's Keep (Requires Authorization)
    DAO_PRC_PROMO_1 - Memory Band (Requires Authorization)
    DAO_PRC_PROMO_2 - Feral Wolf Charm (Requires Authorization)
    DAO_PRC_PROMO_3 - Guildmaster's Belt (Requires Authorization)
    DAO_PRC_PROMO_4 - Band of Fire (Requires Authorization)
    DAO_PRC_PROMO_5 - Dalish Promise Ring (Requires Authorization)
    DAO_PRC_PROMO_C2 - CE Bergen's Honor, Grimoire of the Frozen Wastes, Final Reason (Requires Authorization)
    DAO_PRC_PROMO_EDG - The Edge
    DAO_PRC_PROMO_EMB - Embri's Many Pockets
    DAO_PRC_PROMO_HOD - Helm of the Deep
    DAO_PRC_PROMO_LKS - The Lucky Stone
    DAO_PRC_PROMO_LNP - The Lion's Paw
    DAO_PRC_PROMO_ME - Blood Dragon Armor (Requires Authorization)
    DAO_PRC_PROMO_VGL - Mark of Vigilance
    DAO_PRC_PROMO_WAR - Amulet of the War Mage
    DAO_PRC_PROMO_WKD - The Wicked Oath
    DAO_PRC_PROMO_BTK - Bulwark of the True King (for Origins)
    DAO_EP1_PROMO_BTK - Bulwark of the True King (for Awakening)
    DAO_PRC_PROMO_PAN - Pearl of the Anointed (for Origins)
    DAO_EP1_PROMO_PAN - Pearl of the Anointed (for Awakening)
    DAO_PRC_PROMO_GBK - Bregan's Bow (for Origins)
    DAO_EP1_PROMO_GBK - Bregan's Bow (for Awakening)
    DAO_PRC_DRK_DAO - Blightblood (for Origins) (Requires Authorization)
    DAO_PRC_DRK_EP1 - Blightblood (for Awakening) (Requires Authorization)
    DAO_PRC_LEL_DAO - Battledress of the Provocateur (for Origins) (Requires Authorization)
    DAO_PRC_LEL_EP1 - Battledress of the Provocateur (for Awakening) (Requires Authorization)
    DAO_PRC_GIB_DAO - Golem's Might (for Origins) (Requires Authorization)
    DAO_PRC_GIB_EP1 - Golem's Might (for Awakening) (Requires Authorization)
    DAO_PRC_STR_DAO - Witchcraft (for Origins) (Requires Authorization)
    DAO_PRC_STR_EP1 - Witchcraft (for Awakening) (Requires Authorization)

bunları indir 1.04 patchi yap ben sana anlatırım nası kurulacağını PM den
    he işine gelmiyorsa :D hile ile fade teki goleme dönüşebiliyorsun

• hocam döktürmüşsün sağol ya
    bu aralar olmasada bi ara indirmeye çalışacağım.yapamazsam pm atarım sana Allah razı olsun
  • önemli değil kardeşim Rpg oyunlarında iyi olmanın bi faydası olsun istiyorum :D yoksa sadece zevk almak sonra suçluluk duygusuna dönüyor :D bari herkes eğlensin takılıp sinir stres olmasın ,eksiklik hissetmesin :D
  • quote:

önemli değil kardeşim Rpg oyunlarında iyi olmanın bi faydası olsun istiyorum :D yoksa sadece zevk almak sonra suçluluk duygusuna dönüyor :D bari herkes eğlensin takılıp sinir stres olmasın ,eksiklik hissetmesin :D

Hocam ben mage actim. Statlarida full magic verdim. Ilk 5i. Nasil vermeliyim ? Birde hangi talentlari almaliyim ? Ingilizcem iyi degil turkce oynuyorum. Bu yuzden netteki guidelardan bisey anlayamadim. Bide taktikleri sadece saldirgan yaptim. O dediklerinizi nasil yapicam biraz bahsedebilir misiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.