Şimdi Ara

Assasin skill sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar oyuna yeni başladım 22 level assasinim fakat bir sorunum var skillerle ilgili.. Sorunum şu zehir sürme 16 levelda açılıyor olmasına rağmen ben 22 levelım 6 leveldır kullanamıyorum skill kutumda solgun renkte duruyor öyle nedeni nedir? Ayrıca Mühür saldırısı 1 hızlı bıçak skillinin 3. saldırısında aktif olan skill nadiren aktif oluyor bende yani bir yaratuga hızlı bıcak 1 hızlı bıcak 2(skillin ismini unuttum) yapıyorum 3. saldırımın mühür saldırısı olması gerekirken bazen boş oluyor bazende kullanabiliyorum bu 2 sorunuma özellikle assas oynayan arkadaşlar çözüm konusunda yardımcı olurlarsa sevinirim.

Özet: 22 levelım zehir sürme ve mühür saldırısı 1 kullanamıyorum (mühür saldırıs 1 yeteneği nadiren kullanılabiliyor) nedenleri ve çözümleri nelerdir lütfen yardım ediniz.

• Up arkadaşlar lütfen ilgi gösterin.
  • Cok aktif degil buralar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu türkçe oynamıyorm ama özet geçiyim assassin rüne işler ve rune patlatır rune işleme skilleri vardır seviye seviye işlersin 1. seviye 2. seviye ..5e kadar çıkar. bundan sonra rune patlatırsın . zehir sürmek için karakter tedarikcisi diye bi npc var ordan skolop zehri alıyorsun sonra skill aktif hale geliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.