Şimdi Ara

Assasins Creed Türkçe Yama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
82.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Assasins Creed in tükçe yaması çıktımı ? bu konu hakkında bilgisi olan konuya msj yazarsa sevinirim =)

• Bildiğim kadarıyla çıkmadı ki zaten çıkamazda. Çünkü altyazılar Gta da ki gibi text şeklinde değil. Bu yüzden çeviriside yapılamıyormuş diye duydum.
  • Bu kötü haber...
  • yahu oyunu indirdim ama rusça sanırım kuruyor ama inş yaması vardır dedim o da yokmuş. ing seçeneği vardır umarım
  • Türkçe replikleri olan bir oyuna dil seçeneklerinde Türkçenin de olması çok iyi olurdu o zaman orjinal alınması gereken nadir oyunların arasına girebilirdi...
  • Ben Assassin's Creed'de altyazı hatırlamıyorum. Altyazılar olmadan çevirmenin maalesef imkanı yok. Geriye bir tek seslere dublaj yapmak gerekir ki onu da kimsenin yapabileceğini sanmıyorum. Ancak Ubisoft bir stüdyo ile anlaşacak da falan, o da tamamen hayal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokyabgu

Ben Assassin's Creed'de altyazı hatırlamıyorum. Altyazılar olmadan çevirmenin maalesef imkanı yok. Geriye bir tek seslere dublaj yapmak gerekir ki onu da kimsenin yapabileceğini sanmıyorum. Ancak Ubisoft bir stüdyo ile anlaşacak da falan, o da tamamen hayal.

2 seridede altyazı mevcut arkadaşım. Oyunun ayarlarına girip "subtitle" etkin hale getiriyorsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Blacklist Mafia Türkçe Yama
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İlk oyunda altyazı seçeneği yoktu.Hatta Ubisoft bu konuda epey eleştiri aldığından yeni oyunun yapım aşamasında altyazı olacağını önemle vurguladı.
  • olsada yesek dimi yaa. boş boş oynuyoruz bütün oyunları anlayan anlıyo sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: lostplanetp

quote:

Orijinalden alıntı: Gokyabgu

Ben Assassin's Creed'de altyazı hatırlamıyorum. Altyazılar olmadan çevirmenin maalesef imkanı yok. Geriye bir tek seslere dublaj yapmak gerekir ki onu da kimsenin yapabileceğini sanmıyorum. Ancak Ubisoft bir stüdyo ile anlaşacak da falan, o da tamamen hayal.

2 seridede altyazı mevcut arkadaşım. Oyunun ayarlarına girip "subtitle" etkin hale getiriyorsun.

2. oyunu bilmem ama ilk oyunda altyazı olmadığına eminim.
  • Türkçe yama çıkmış diye ümit ederek girdim konuya ama 2. mesajı okuyunca hayallerim yıkıldı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: AgLoTr_

Türkçe yama çıkmış diye ümit ederek girdim konuya ama 2. mesajı okuyunca hayallerim yıkıldı..

aynen hocam yaa bende...
  • Ben .forge dosyalarının içindeki arşivi görüntüledim. Localization Package _English dosyalarını da extract ettim ama hiçbir text editor kodlamayı çözmüyor. Prince of persia 2008 oyunun da aynı şekilde extract ettiğimde text editörler bütün altyazıları ve menüyü görüntülüyor anlaşılır dile fakat Assassins creed 2 de yapamadım yada dosyaları eksik extract ediyor. bu işten anlayan varsa dosyaları gönderebilirim.
  • turkce yama yok ama ingilizce alt yazi var yari ispanyolca yaziyor ama onunda ingilizce cevirisini yapmislar options general subtitles ayarini on yaparsanz altyazi cikacaktr
  • sunu sylemeyi unttum asla dsyalarla oynayp oyunu karistirip bozmaniza gerek yok hersey oyunun icinden yapiliyo bide nesed nod32 antivirus bu oyunun pach larini virus olarak gorup siliyr oyunada birdaha giremiyorsunuz bn yasadm sizde yasamayn diye soyluyorum kafayi yicktim nerdeyse=)
  • Benim ses efekti için yeterli ekipmanım var ama bu ses dosyalarını oyuna nasıl yerleştiririm bilmiyorum. Yoksa seslerin çevrili kayıtları hazır... Siz bana yardımcı olun ben de size... :)
  • sen şimdi oyunda ki diyalogları dublaj mı yapacağını iddia ediyorsun ?
  • Favori rpg oyunumdur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McScReaM

Favori rpg oyunumdur.

Şaka ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saşha

quote:

Orijinalden alıntı: McScReaM

Favori rpg oyunumdur.

Şaka ?

Tüm forumlar » [Oyun] » Pc Oyunları » RPG/FRP » Assasins Creed Türkçe Yama
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.