Şimdi Ara

ASSASİNS CREED VALHALLA DONMA (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
5.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bi altındaki mesajıma bakabilirsin bende aynı şekilde cyberpunk çıkmadan oynayabilmek için aldığımı belirtmiştim o yüzden üzerime alındım siteydi kullanmayı yeni yeni öğreniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arwexus -- 18 Kasım 2020; 14:16:38 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arwexus kullanıcısına yanıt

Anladım, yani arkadaş aceleye getiricek gibi valhallayı cidden yazık olur oyun içerikle dolup taşmış. Birde cp77 için aceleye getirmek dahada bir üzdü beni. 

• Hocam mesaj adetine bakinca insanin bir saygi duyasi geliyor ama bomboş ve saygisizca konusuyorsun mesajini da degistirdin saygisizligini ort pas etmek icn ama mafile , ayrica burda fanboyluk yapacak bir konu yok yapilacak olursa da ac serisi birncok insana gore cerezlik seri yilda bir cikan bir cerezlik ki ben asla.hicbir oyunu kotulemem ben sevmedim sevmiyorum derim illaki seven kitlesi vardir ve bende seviyorum ac serisini , ama cyberpunk 2077 8yildir gelistiriliyor ve hayranlari icin cok onemli ve özgün bir yapım ve her ne olursa olsun emeklere yapımlara insanlara saygılı olmani tavsiye ediyorum o çöp bu çöp diyen tayfalardansin anladigim kadariyla , onun yerine "bu oyun bana hitap etmiyor veya bence..." Şeklinde konussan karsidaki insanlar seni daha cok ciddiye alabilirler

Saygilarimla...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • V92 V kullanıcısına yanıt

"Çöp" ü "balon" yaptım biraz daha saygılı olmaya çalıştım çok bile yaptım oynanış videosunu izlemediniz heralde bu oyunu yapanların yaptığı hype ı şimdiye kadar kimse yapmadı ama araba sürüşünde bile meymenet yok araba havada gidiyor. Sırf bu oyuna yetişmek için valhallayı aceleyle bitirmeniz sizin açınızdan kötü olur sizin tercihiniz ben uyarımı yaptım 40 saattir valhallayı hayranlıkla oynayan biri olarak.

Attan inip eşeğe binmek için acele ediyorsunuz.

hocam aynı sorunu yaşıyorum sorunu çözebildiyseniz bana da yardım eder misiniz

• disaccarry kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam mesajınızı biraz geç gördüm kusura bakmayın, sorunu kısmen çözdüm önceden 15-20 dakikada bir donarken artık 6-7 saate bir donuyor veya hiç donmuyor, nasıl çöZdün derseniz ise donanım haberde gpt-3 valhalla Türkçe çevirisi var görmüşsünüzdür Türkçe yama kurdum ve düzeldi cidden çok saçma ama düzeldi, belki sizinde işinize yarar denemekte fayda var , iyi forumlar
  • Oyun dosyalarını da doğrulamayı unutmayın

hocam kurdum fayda etmedi :(

• Ekran kartının vram ni tam dolduruyor olabilir benim rx 5600 XT var f3 bios 6 GB en yüksek ayarda oyun direk donuyor çok yüksek ayarlarda biraz oynatıp donuyor

Yüksek ayarlarda akıcı

Ayarlarda

Yüksek ayar vram miktarı 4600 oyun içi 5600 5700 arası

Çok yüksek vram miktarı 5200 oyun içi 5900

En yüksek vram miktarı 6148 oyun açılmıyor

• Cyberpunk için valhallayı aceleye getirmeyin attan inip eşeğe binmek için acele ediyorsunuz demiştim neredeyse 1 ay önce, nasıl eşek ama

• quote:

Orijinalden alıntı: V92

Hocam mesaj adetine bakinca insanin bir saygi duyasi geliyor ama bomboş ve saygisizca konusuyorsun mesajini da degistirdin saygisizligini ort pas etmek icn ama mafile , ayrica burda fanboyluk yapacak bir konu yok yapilacak olursa da ac serisi birncok insana gore cerezlik seri yilda bir cikan bir cerezlik ki ben asla.hicbir oyunu kotulemem ben sevmedim sevmiyorum derim illaki seven kitlesi vardir ve bende seviyorum ac serisini , ama cyberpunk 2077 8yildir gelistiriliyor ve hayranlari icin cok onemli ve özgün bir yapım ve her ne olursa olsun emeklere yapımlara insanlara saygılı olmani tavsiye ediyorum o çöp bu çöp diyen tayfalardansin anladigim kadariyla , onun yerine "bu oyun bana hitap etmiyor veya bence..." Şeklinde konussan karsidaki insanlar seni daha cok ciddiye alabilirler

Saygilarimla...

Hocam nasıl saygı geri geldimi mesaj sayım gerçekmiymiş birşeyleri biliyormuymuşum yazdıklarım boşmuymuş dolumuymuş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 12 Aralık 2020; 13:15:38 >

• Ugur bayat U kullanıcısına yanıt

bende de aynı sorun var donuyor.low a getiriyorum yine donuyor bununla alakalı değil bence bu yüzden.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.