Şimdi Ara

Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI) (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.267
Cevap
2
Favori
354.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gameplay videosu ne zaman çıkar acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

Assassins Creed 2 4 dakikalik yeni video

http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=33110&r=top

Bu inanılmaz bir şey kesinlikle orjinal alınmayı hakeden bir oyun.
  • yeni silahta ezer ha ateş ediyor!
  • Bileğimizden çıkan hançerimizi artık fırlatıyoruz ha.İyimişş.Birde askerleri almış arkasına artislik yapıyor.Çakarlar kafana hançeri uzaktan böyle
  • Sonda adamın armasına yaklaşıyo. Acaba oyunda gizli tarikatlar fln da yer alcak mı?
  • Oyunun çıkış tarihi açıklandı 17 Kasım 2009
  • quote:

Orjinalden alıntı: angaraeski

Bileğimizden çıkan hançerimizi artık fırlatıyoruz ha.İyimişş.Birde askerleri almış arkasına artislik yapıyor.Çakarlar kafana hançeri uzaktan böyle

Bence bileğimizdeki mekanizmada kurşun var artık.
  • Videoyu izleyince iştahım kabardı İlk oyunu 2 kere bitirdim. Umarım ikinci oyunda ilki gibi konuşmalar çok uzun olmaz ve görev çeşitliliği fazla olur. Sabırsızlıkla bekliyorum
  • Daha 1.yi oynamadık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FadeToßlack

quote:

Bileğimizden çıkan hançerimizi artık fırlatıyoruz ha.İyimişş.Birde askerleri almış arkasına artislik yapıyor.Çakarlar kafana hançeri uzaktan böyle

Bence bileğimizdeki mekanizmada kurşun var artık.

Evet olabilir aslında çünkü bu oyun ilk oyuna göre daha yakın bir tarihte geçiyor.Birde bu oyun ilk oyunla bağlantılı olacak mı çünkü ilk oyunun sonu yarım bitmişti yav.
  • Assasin's Creed in filmi yapılsın

Edit: yazım düzeltmesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umiitt -- 2 Haziran 2009; 17:20:20 >
  • Trailerda baştaki kayık sahnesinden sonra dikkat ederseniz Ezio hatunlara altın veriyor. Adamı dansa davet edip korumalardan uzaklaştırsınlar diye. Oyun içinde bu şekilde halkla etkileşimler olacakmı acaba??
    Ayrıca şu konuna gizli bıçağı fırlatmıyor o düzeneğin hemen yanına bi tabanca sabitlenmiş sağ eliyle tetiği çektiğini görebilirsiniz
  • Video mükemmeldi tek kelimeyle çok heyecanlandım. Videoda 2009 tatil deniyor umarım gecikmez.
  • Vay canına, birincisini 2 defa bitirimiştim bunu da 4 defa bitiririm heralde video cok istah kabartıcı.
  • Bu oyunu iki defa bitirdiğini söyleyen ne çok insan var.Oyun çok güzel fakat kendini tekrar ettiği için sonlara doğru çok sıkıyordu.Nasıl ikincisine başlayabiliyorsunuz hayreet
  • quote:

Bu oyunu iki defa bitirdiğini söyleyen ne çok insan var.Oyun çok güzel fakat kendini tekrar ettiği için sonlara doğru çok sıkıyordu.Nasıl ikincisine başlayabiliyorsunuz hayreet

aynı kanıdayım ama bende ikinciyi yarıladım nedenmi oyunda bazı özel görevler var onların hepsini yapıp oyunu %100 bitirmek için
  • video etkileyici gerçekten... 5 aydan biraz fazla var çıkmasına.. o zamana sistem yenilemek lazım aslında.
  • quote:

Orjinalden alıntı: En_DiabLO

quote:

Bu oyunu iki defa bitirdiğini söyleyen ne çok insan var.Oyun çok güzel fakat kendini tekrar ettiği için sonlara doğru çok sıkıyordu.Nasıl ikincisine başlayabiliyorsunuz hayreet

aynı kanıdayım ama bende ikinciyi yarıladım nedenmi oyunda bazı özel görevler var onların hepsini yapıp oyunu %100 bitirmek için

Ben tüm görevleri yaptım fakat bir tek bayrakların hepsini toplayamadım.Doğrusunu söylemek gerekirse hiç uğraşmadım sadece önüme gelenleri topladım.Aslına bakarsanız bu tarz işler çok angarya geliyor ve oyunun gerçekçiliğini baltalıyor.Koskoca tarikatin tetikçisi ortalıkta bayrak topluyor.Bu ne yaBu tarz işler tüm oyunlarda var neredeyse.Amaçları oynanabilirliği arttırmaksa alakası yok umrum olmuyor bunlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: caprinx

video etkileyici gerçekten... 5 aydan biraz fazla var çıkmasına.. o zamana sistem yenilemek lazım aslında.

1. oyunu highda oynadıysan bunu da oynarsın.(Yine high'da oynarsın hem de)1. oyundaki grafik motoruyla yapıldığı için 1. oyunun istediği sistem ihtiyaçları bu oyunda da fazla değişmez herhalde.
  • Bu oyunda eğer görevleri yapacağımız alanlar çok büyükse sanırım işlemciye daha çok yüklenecektir.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.