Şimdi Ara

Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI) (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.267
Cevap
2
Favori
354.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: angaraeski

quote:

Orjinalden alıntı: En_DiabLO

quote:

Orjinalden alıntı: angaraeski

Bu oyunu iki defa bitirdiğini söyleyen ne çok insan var.Oyun çok güzel fakat kendini tekrar ettiği için sonlara doğru çok sıkıyordu.Nasıl ikincisine başlayabiliyorsunuz hayreet

aynı kanıdayım ama bende ikinciyi yarıladım nedenmi oyunda bazı özel görevler var onların hepsini yapıp oyunu %100 bitirmek için

Ben tüm görevleri yaptım fakat bir tek bayrakların hepsini toplayamadım.Doğrusunu söylemek gerekirse hiç uğraşmadım sadece önüme gelenleri topladım.Aslına bakarsanız bu tarz işler çok angarya geliyor ve oyunun gerçekçiliğini baltalıyor.Koskoca tarikatin tetikçisi ortalıkta bayrak topluyor.Bu ne yaBu tarz işler tüm oyunlarda var neredeyse.Amaçları oynanabilirliği arttırmaksa alakası yok umrum olmuyor bunlar.

7'den fazla kez bitirdim. 10dan fazlada oyuna başlamışlığım vardır. Vur kır parçala oyunlarını oynamaktansa A.C ile şehirlerde dolaşır göz banyosu yaparım daha iyi.

• quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

Saldırın! Oynanış videosu.
    http://www.gametrailers.com/player/50252.html?type=flv

MÜTHİŞŞŞ!!!

GECE GÜNDÜZ DÖNGÜSÜ OYUNA DEĞİŞİK BİR HAVA KATMIŞ DAVİNÇİ'NİN İCADI HERALDE SADECE O BÖLÜMDE KULLANILIYOR COMBOLAR HARİKA ÖZELLİKLE İRİ HERİFİ ÖLDÜRÜNCE YAPTIĞI HAREKET MUHTEŞEM BİR OYUN GELİYOR

• GECE GÜNDÜZ DÖNGÜSÜ OYUNA DEĞİŞİK BİR HAVA KATMIŞ DAVİNÇİ'NİN İCADI HERALDE

Gece gündüz döngüsü DaVinci'nin icadı, evet DavinÇi... Çİ...
  • Video mükemmel.Harika bi oyun gelio abi ya.
  • off Trailer ı izledim mükemmel ya süper geliyo süper bide altyazı felan geçselerde bi hikayeyi kavrayabilsek
  • Bune yaw 2 dkkada gündüz oluyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnimePiggy

GECE GÜNDÜZ DÖNGÜSÜ OYUNA DEĞİŞİK BİR HAVA KATMIŞ DAVİNÇİ'NİN İCADI HERALDE

Gece gündüz döngüsü DaVinci'nin icadı, evet DavinÇi... Çİ...

Her ne haltsa hacı yaw

• İnanılmaz bir oyun olacak dayanamıyorum.
  • Gameplay videosu gerçekten mükemmel.

Süper kombolar olacağına eminim;ayrıca şu iki bıçak olayı süper.

Konu aşağıda kalmasın.
  • Eklenen yenilikler çook güzel ninja gibi ortalığı dumana boğup kaçıyoruz Ezio suya güzel daldı vesselam Altair'in kulakları çınlasın. Ama benim en çok hoşuma giden şey saklanma yerlerinin artık kontrol edilmesi ve bizim elemanın öldürdüğü adamları bi şekilde kamufle etmesiydi. (ayrıca videonun başına bakarsanız öldürdüğü adamı banka yerleştirdiğinde adamın başı düşerken yandaki adam eliyle başından tutup cesedi düzeltti. var bişeyler ama anlamadm )
  • @umiitt
    onlar bizim dostlarımızdan sanırım trailerin da Ezio 2 tane dansöze para veriyor ki öldüreceği adamı bodyguardlarından ayırması için sanırım çevreyle etkileşimimiz çok fazla olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Voilet

@umiitt
    onlar bizim dostlarımızdan sanırım trailerin da Ezio 2 tane dansöze para veriyor ki öldüreceği adamı bodyguardlarından ayırması için sanırım çevreyle etkileşimimiz çok fazla olacak.

Evet, ezio nun kadınlara altın verdiğini bende farketmiştim çok güzel olacak çoooookk
  • Off video harika mükemmel bir oyun bizleri bekliyor. Tek merak ettiğim ilk oyunu en yüksek ayarlarda kasmadan oynamıştım. Grafik olarak pek bir değişme görülmüyor bunu da oynarım herhalde...
  • quote:

Orjinalden alıntı: GencayA

Off video harika mükemmel bir oyun bizleri bekliyor. Tek merak ettiğim ilk oyunu en yüksek ayarlarda kasmadan oynamıştım. Grafik olarak pek bir değişme görülmüyor bunu da oynarım herhalde...

Grafik motoru ve fizik motoru mu ne oluyor tam anlamıyorum ama 1. oyun ile aynıymış birkaç arkadaş söylemişti full ayarlarda oynayacağız gibime geliyor buda.
  • Arkadaşlar en son duyurulan çıkış tarihi nedir? Heryerde farklı şeyler yazıyor da.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LastStand

Arkadaşlar en son duyurulan çıkış tarihi nedir? Heryerde farklı şeyler yazıyor da.

Trailerda holiday yazıyor.
  • E3 gameplay videosunun sonunda 2009 holiday(yaz tatili) diyor.
  • Zamanında 2. oyun PCye çıkmayacak diyorlardı gördük.Çıkıyor hemde bomba gibi çıkıyor. Oynanış videosu çok güzel yine aklımı başında alacak bir A.C oyunu geliyor. Ama her zaman diyorum karakterimiz keşke Altair olsaydı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Voilet

E3 gameplay videosunun sonunda 2009 holiday(yaz tatili) diyor.

Evet bende gördüm ama 1/11/2009 yazıyordu
    http://www.gametrailers.com/player/50252.html?type=flv bu linkte.
    Belki Demo olabilir.
    Demo yaz tatilinde gelebilir.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.