Şimdi Ara

Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI) (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.267
Cevap
2
Favori
354.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: müvellidülhumuza

bu oyun deli olacak ya özellikle saman yığınına atladığımız zaman yanında duran askerin bir şeylerin ters gittiğini düşünüp oraya gelmesi çok iyi bir gelişme

bıçak fırlatma var mı acaba videoda göremedim bıçakları.

Bıçak illaki atıyordur ama artık bir tabanca da taşıyoruz Biraz gürültülü olur ama napalım artık

• Yeni video.
    http://www.gametrailers.com/video/dev-diaries-assassins-creed/52431

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 9 Temmuz 2009; 11:13:10 >
  • Çok süper oyun olucak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

grafikler cok iyi
     Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI)

Hoba..

• hala grafik diyorlar yaa ilk oyunda grafikler çok iyiydide ne oldu.
  • ilk oyunun grafikleri ile yeni bir oyun yapıp, görevleri daha çeşitli hale getirseler bile yeter.
  • quote:

Orjinalden alıntı: En_DiabLO

hala grafik diyorlar yaa ilk oyunda grafikler çok iyiydide ne oldu.

Gayet de güzel bir oyun oldu...

• Gayet de güzel bir oyun oldu...

Aynen sana katılıyorum bencede çok güzel oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: yorgun31

quote:

Adam sanki oyunla kanlı bıçaklı düşman nerede oyunla ilgili olumlu bir yorum görse hemen oyunu kötülemeye başlıyor..
  • Yeni bir video daha çıktı.
    http://www.gametrailers.com/video/dev-diaries-assassins-creed/54131

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 14 Ağustos 2009; 19:15:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: foreverkobe

quote:

Orjinalden alıntı: yorgun31

quote:

Adam sanki oyunla kanlı bıçaklı düşman nerede oyunla ilgili olumlu bir yorum görse hemen oyunu kötülemeye başlıyor..

Bencede çok süper oldu biraz görevler kendini tekrar ediyordu ama bende sıkılmamak için toplu halde gezen askerlere dalıyordum :P

• kasımda çıkıyo galiba yine
  • Sabırsızlıkla beklediğim oyunların başında geliyor. Sistem ihtiyatçalırı nasıl olacak acaba?
  • ya inş. birincisi gbi olmaz ihtiyaçları çok kasıyodu benim pc
  • Arkadaşım kasar büyük ihtimalle. Yeni çıkanlar genelde eskilerden daha kötü sistemler için çıkmıyor. En iyi ihtimalle aynı düzeyde çıkartırlar.
  • bilmiyorum verildi mi ama bu video çok hoşuma gitti paylaşayım dedim
    http://www.dailymotion.com/video/x9h57c_gameplay-assassins-creed-2_videogames
  • Oyun çok iyi geliyor bence. Görev çeşitliliği olcak diye biliyorum. Gerçekten öyle olursa tadından yenmez. Bide Modern Warfare 2'yi alırız, keyfimize bakarız Bu sene sonuna doğru çok iyi oyunlar çıkıyor
  • Bu sene cidden çok güzel olacak AC2,MW2 ve Crysis 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***No FeAr***

bilmiyorum verildi mi ama bu video çok hoşuma gitti paylaşayım dedim
    http://www.dailymotion.com/video/x9h57c_gameplay-assassins-creed-2_videogames

heyecanlandırıcı bir video. oynanış gerçekten çok güzel görünüyor.
    yine de bu oyunun ilkini açıp ilk 1-2 saat müthiş eğlendikten sonra tekrar eden yönü yüzünden oyunun sonuna kadar 'sıradaki kurbanım ne yumurtlayacak acaba?' merakımdan oynamıştım. oyunun tüm reklamlarında 'görev çeşitliliğinin' çok olduğu söyleniyor. umarım bu doğrudur da (bilirsiniz, oyun firmaları oyunları hakkında nadiren doğruları söylerler. genelde reklam kampanyalarında oyunun zayıf yönlerinin üstünü örtmeye çalışırlar) oyunun sonuna kadar zevkle oynayabiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: En_DiabLO

hala grafik diyorlar yaa ilk oyunda grafikler çok iyiydide ne oldu.

ilk oyunun grafikleri de şaheserdi ama sırf bitirmek için bitirdiğim bi oyun olmuştu ( 1.5 sene heyecanla beklediğim halde bu konuma geldim oynadıktan sonra )
    bu oyunda da konuşmaları geçemezsek ya da görevler tekrarlarsa gözüm seğircek yine
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.