Şimdi Ara

Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI) (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.267
Cevap
2
Favori
354.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AC benim için apayrı yeri olan oyunların başında gelir. Oyunun verdiği o his, mekanların verdiği o heycan daha ilk günki gibi aklımda. Acre şehrinin o müthiş puslu havasına ilk tanıklık ettiğimizdeki heycanı kesinlikle anlatamam.
    AC2'den bu yüzden beklentilerim ilk oyundan kat ve kat fazla. Eminim Ubisoft aracılığı ile AC2 bunu fazlasıyla karşılayacaktır diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qry

Bence Assassin Creed yerine efsane olan Prince of Persia Serisine devam etseler çok çok daha güzel olur. Ben Assassin Creed oynadım bitirdim ama Prince of Persia daki heyecanı bulamadım bu oyunda. Prince of Persia da özellikle Warrior Within çok çok iyiydi tek geçerim onu. Yani aksiyon sahneleri çok az ve ben başarısız buldum Assassin Creed 2 den de bu sebeple çok birşey beklemiyorum

Kesinlikle katılıyorum.Prensin son iki oyunu iyi değildi.Ama o Warior within yokmu...Dahakadan kaçarken hop oturup hop kalkardım.Arkadan birde vermişlerdi gaz müziğini ''Bas gaza prensim bas gaza''.Tek kelimeyle kusursuzdu.Ac ilk oyunu bana göre hayal kırıklığı.Öyle ahım şahım combolarıda yok,prensle karşılaştrdığım zaman.Ha belki görsel açıdan daha hoş olabilir belki ama prensin savaş sahneleri aksiyonu köklerdi.AC'de ise adam sana vuracak sen adama,sonra elim sende oynar gibi diğerini öldür.Cennetin Krallığı tarzını sunan bir oyun mu diye oynamıştım ama dedimya hayal kırıklığı ile bitti.Bir tepeye çık,sağa sola bak aynı görevler,aynı combolar,kısaca aynı mantalite.Assasımız Prensimizi tahdından edemedi.Bakalım Ubsoft ikinci oyunuyla Prensin aksiyonunu yansıtabilecek mi?

• Konunun sayfa sayısının artması bile heyecanlandırıyor beni. Bir öngörüde bulunmak istiyorum. Çıkacağı gün 150 sayfayı bulur bu konu, yeni videoları izledim şahane. Yeni özellikler, zeka kokan bir oyun olmuş. Söyleyeceğim şey ütopik olabilir ancak ikinci oyunda şehir olarak İstanbul seçilseydi, üçüncüsü için daha yumuşak bir geçiş olurdu diye düşünüyorum.
  • Yapımcılar ortak olsa bile AC ile POP karşılaştırılamaz bile.Birisinde aerobik hareketler sergiyeleyerek istediğimiz türde combolar yaparak gaza geliyoruz. Diğerinde ise sessizlikten bile daha sessiz olup işimizi temiz bir şekilde hallediyoruz.Tabi AC'de bodoslama dalan arkadaşlar varsa bunlara sözüm yok. Hatırlayın Acre bölümünde 2. ve 3. bossları. Ben oraları tam yarım saat boyunca çevre araştırması yapıp suikasti planlayarak geçirdim.
  • @BeyzadeM'in dediği doğru.AC ve POP'u karşılaştırmak pek doğru değil.AC sinsilik, dikkat ve kurnazlık üzerinde giderken POP hızlı bir şekilde adam kesmeceye dayanıyor.Her ikisi de çok güzel orası ayrı.

AC2 elbette güzel olacaktır ancak herkesin yüklediği aşırı beklentiler sonrası umarım tatminsizlik yaşanmaz.
  • Şu yan görevleri biraz daha geliştirseler güzel olacak. Biraz daha rpg tarzı olursa, oyunda genişlik sağlanır bence. Ayırca şehir ortamı güzel olmasına güzel ama vatandaşların replikler hep aynı. Kafa ütülüyor. Seslendirme sayısını arttırırlarsa mis gibi oyun olur.
  • Assasins's Creed 2 Yeni Oyun içi video

http://www.gametrailers.com/video/gc-09-assassins-creed/55027

http://www.gametrailers.com/video/gc-09-assassins-creed/55028?type=wmv (HD)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genculus -- 28 Ağustos 2009; 13:53:01 >
  • Ohaaaa kesinlikle izleyin videoları.Manyak ötesi bir oyun bizleri bekliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyzadeM

Yapımcılar ortak olsa bile AC ile POP karşılaştırılamaz bile.Birisinde aerobik hareketler sergiyeleyerek istediğimiz türde combolar yaparak gaza geliyoruz. Diğerinde ise sessizlikten bile daha sessiz olup işimizi temiz bir şekilde hallediyoruz.Tabi AC'de bodoslama dalan arkadaşlar varsa bunlara sözüm yok. Hatırlayın Acre bölümünde 2. ve 3. bossları. Ben oraları tam yarım saat boyunca çevre araştırması yapıp suikasti planlayarak geçirdim.

AC'de bazı yerlerde bodoslama daldım ayrı bir zevki oluyor zaten savunma moduna alınca düşmanların bizi öldürmesi imkansız oluyor neredeyse
  • Assassin's Creed Efsane yamağı.
    Assassin's Creed 2 Gerçek efsane...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyzadeM

Yapımcılar ortak olsa bile AC ile POP karşılaştırılamaz bile.Birisinde aerobik hareketler sergiyeleyerek istediğimiz türde combolar yaparak gaza geliyoruz. Diğerinde ise sessizlikten bile daha sessiz olup işimizi temiz bir şekilde hallediyoruz.Tabi AC'de bodoslama dalan arkadaşlar varsa bunlara sözüm yok. Hatırlayın Acre bölümünde 2. ve 3. bossları. Ben oraları tam yarım saat boyunca çevre araştırması yapıp suikasti planlayarak geçirdim.

Yazınız büyük çoğunluğuna katılıyorum.Ancak anlatmaya çalıştığım nokta AC'de aksiyonun az olması.Yoksa zaten adı üstünde assas karakter yönetiyoruz.Sinsilik ön planda olmalı.Lakin görevlerin kendini tekrarlaması aynı şekillerde olması,oyunun atmosferini zedeliyordu.Birde zıplamalar oradan buraya atlamalar çok basit.Şimdi yine karşılaştırmaya girecem : POP de duvardan yürüken diğer duvara zıplama olayında eğer tuşa geç bassan yere çaklıyordun.Oyuncu olarak bunun farkındalığıda mevcuttu ve bu direk düşme korkusu yani adrenalin demekti.Ya bakın bu bile aksiyona katkı sağlar.Bodoslama atlamayalım hiç kimseye ancak AC'de çevremizi çokca düşman çeviriyordu.Bu sahnelerde düşmanların bize sırayla saldırması gerçekten oyunu sıradan bir hale sokuyor.POP'de duvarın arkasında bizi neyin beklediği bilinmezdi.İşte buda adrenalin.Hikaye görevleriyle akıcı haldeydi.Prensesi kurtarmayı bıraktığımız an dahakayla tekrar karşılaşmamızı bilirler oynayanlar.Yani dahakayla karşılaşmadan aha bitti oyun diyorduk.Ancak yepyeni bir şekilde hikayeye devam ediyorduk.Şimdi oyuncu olarak POP'de Ubisoftun neler yapabileceğini görmüş biri olarak yepyeni bir oyun olan AC'den de aynı şekilde bir aksiyon beklemek bence gayet olağan.

• Bu konuda çok haklısınız.Zaten AC en çok tepkiyi görevlerin kendini tekrar etmesi ve yapay zekanın vasat olmasından dolayı çekti. Bu konuları gerçekten dikkate almış olacaklarki görev çeşitliliği ikinci oyunun videolarında ön plana yansıyor. Artı olarak şehirde daha farklı şeyler yapmamızda çabası.Örneğin yukarıdaki videoyu seyrederseniz askere uyuşturucu vari birşey vererek kendi adamlarını öldürmesini sağlayabiliyor. Gizli yer altı bölgemiz var.Bunun ne olduğunu tam olarak anlayamadım şehirlerde yer altı tüneli gibi birşey olduğunu varsayıyorum. Şehirdeki insanların ellerinde silahlarla bize yardım etmeleri çok güzel bir düşünce.Silah çeşitliliği getirilmiş.Bombavari birşey bile kullanabiliyor.En önemliside artık karakterimiz yüzme biliyor. Evet yanlış okumadınız yüzme biliyor karakterimiz.İlk oyundaki gibi işin her dalında eğitim almış bir adama yüzmeyi öğretmemişler nedense. Dediğim gibi AC2 bence dolu dolu geliyor ve bu seneye damgasını vuracaklar oyunların başında yer alabilecek konumda.En azından ilk 3de kesinlikle olacaktır diyorum. Ha POP serisine gelince tabikide POP serisinde aldığımız o heycanı AC bize hiçbir zaman veremez. Yaptığımız her hareket ayrı bir tad ayrı bir heycan verir bize POP'ta. Ben derimki bu ayrıntıya takılmadan bizi bekleyen bu müthiş oyunun tadını çıkaralım.

• Oyunu biraz daha oynayınca @EXCELANCEE28'e katılır oldum.Görevler hep aynı, savaşlar çok basit.Sıkıldım işin aslı.Umarım AC2 çok daha iyi olur.
  • O oyunu PC'ye çıkarmazlarsa kan çıkar
  • oyun oynanış açısından güzele benziyor... İnşallah ilk oyundaki gibi pasif şekilde ilerleyip hep aynı yerlerden defalarca geçmek zorunda kalmayız... O bile sıkıyordu adamı... umut edip beklemek gerekiyor açıkçası bende umut var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lincourt

Yeni video tek kelime ile MUHTEŞEM

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Assasins_Creed_2_icin_Oynanis_Videosu_Yayinlandi-1489.htm

• video akıyor çok fena. 2 özel sürüm çıkacak black ve white edition. Black edition ön-sipariş te şu an play.com üstünden. 150 lira gibi astronomik bi fiyatı olmasa anında alırdım
  • Oyun içi videoyu izlediğimde açıkçası beklediğimden daha şaşırdım yeni suikast becerileri ve şu etrafa bozuk para atma olayı gerçekten çok güzel olmuş yeni kıyafetide sevdim beklediğim oyunlar arasına girdi.
  • Yeni oyun içi videosunu izledim harika olmuş etrafa pasa saçma adamı zehirli iğneyle öldürme aşağıya atma vs çok şahane olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.