Şimdi Ara

Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI) (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.267
Cevap
2
Favori
354.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mic check

Oyun pc için ertelendi geçmişler olsun ubisoft 1deki stratejisini 2de de uygulamak istiyor fakat konsol alımları Türkiye'de b*k artar

• Yaziklar olsun dört gözle beklediğim oyun ertelendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çöl Tilkisi -- 24 Eylül 2009; 21:21:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çöl Tilkisi

Yaziklar olsun dört gözle beklediğim oyun ertelendi

bencede korktular heralde mw 2 den
  • kesin mw2'nin ayak sesleri başka hiç bi şey değil...ubisofta yakıştıramadım ubisoft gibi büyük bi firma bence böyle kolay pes etmemeli çıkarsaydı çatır çatır yarışsaydı mw2 ile satışlarda....
  • Son şakasını yaptı
  • Bug oynayıp patch beklemektense, çıkışını beklemek daha güzel bence ((:
  • MW2 yeterde artar bile o cıkana kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: merlininkazani.com

Assassin's Creed 2 karakter listesi

''Ubisoft'' tarafından yapımı süren aksiyon oyunu Assassin's Creed 2'e ait karakter listesi yayımlandı. İşte oyunda karşılacağımız ve karşılaşmamız muhtemel olan karakterlerin listesi:

Onaylanmış

1. Carno Grimaldi (İtalya'nın bilinen en kötü adamlarından biri)
    2. Caterina Sforza (Ülkedeki milli savunmanın tepesindeki kişi)
    3. Desmond Miles (Hala Animus'da sıkışmış kalmış karakterimiz)
    4. Giovanni Auditore di Firenze (Ezio´nun babası, bankacı)
    5. Ezio Auditore di Firenze (Soylu biriyken suikastçi olmuş kişi, oyunda yönettiğimiz karakter)
    6. Leonardo Da Vinci (Mucit ve Ezio'ya ekipman sağlayan kişi)
    7. Lorenzo de´ Medici (Floransa'da Rönesans sırasında barışı sağlamaya çalışan kişi)
    8. Niccolò Machiavelli (Modern bilime yatırım yapan kişi)

Onaylanmamış

1. Altaïr (İlk oyunda yönettiğimiz karakter)
    2. Lucy Stillman (Dr. Warren Vidic´in asistanı, hala Animus odasında mı biinmemekte)
    3. Warren Vidic (Abstergo Endüstri'nin bilim adamı, Animus'da hala araştırmalarına devam ediyor mu bilinmiyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 28 Eylül 2009; 22:25:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

quote:

Assassin's Creed 2 karakter listesi

''Ubisoft'' tarafından yapımı süren aksiyon oyunu Assassin's Creed 2'e ait karakter listesi yayımlandı. İşte oyunda karşılacağımız ve karşılaşmamız muhtemel olan karakterlerin listesi:

Onaylanmış

1. Carno Grimaldi (İtalya'nın bilinen en kötü adamlarından biri)
    2. Caterina Sforza (Ülkedeki milli savunmanın tepesindeki kişi)
    3. Desmond Miles (Hala Animus'da sıkışmış kalmış karakterimiz)
    4. Giovanni Auditore di Firenze (Ezio´nun babası, bankacı)
    5. Ezio Auditore di Firenze (Soylu biriyken suikastçi olmuş kişi, oyunda yönettiğimiz karakter)
    6. Leonardo Da Vinci (Mucit ve Ezio'ya ekipman sağlayan kişi)
    7. Lorenzo de´ Medici (Floransa'da Rönesans sırasında barışı sağlamaya çalışan kişi)
    8. Niccolò Machiavelli (Modern bilime yatırım yapan kişi)

Onaylanmamış

1. Altaïr (İlk oyunda yönettiğimiz karakter)
    2. Lucy Stillman (Dr. Warren Vidic´in asistanı, hala Animus odasında mı biinmemekte)
    3. Warren Vidic (Abstergo Endüstri'nin bilim adamı, Animus'da hala araştırmalarına devam ediyor mu bilinmiyor)

Ezio Auditore di Firenze

Altair bence daha karizmatik ve kolay.

• arkadaşlar benim sistemle oynanırmı bu oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhatdzgn -- 30 Eylül 2009; 16:48:26 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ferhatdzgn

arkadaşlar benim sistemle oynanırmı bu oyun

Sistem nerede?

Altta yazıyor : ))))

Ekran kartın Sm3 desteklemiyorsa oynayamazsın.1650 serinde yok diye biliyorum.SM2 var ama SM3 yoktu sanırım.GPU-z ile bak görürsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Penryn

quote:

quote:

Sistem nerede?

Ekran kartın Sm3 desteklemiyorsa oynayamazsın.1650 serinde yok diye biliyorum.SM2 var ama SM3 yoktu sanırım.GPU-z ile bak görürsün.

yok öyle bişey yazmıyor valla SM2 SM3 falan
  • Directx support yazar orada olması lazım.Bir ss atayım da gör sende.Bende 10.0/SM4.0 yazmış.Sende ona göre bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penryn -- 30 Eylül 2009; 21:43:48 >
  • quote:

quote:

quote:

Sistem nerede?

Pardon görmemişim (aşağıda yoktu sanki :S)bu arada oyunda seksi bir içerik de olacakmıs bsc'de yazıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çöl Tilkisi -- 30 Eylül 2009; 22:07:24 >

• quote:

Directx support yazar orada olması lazım.Bir ss atayım da gör sende.Bende 10.0/SM4.0 yazmış.Sende ona göre bak.

/>

/>

malesef bendeki programın versiyonu değişik ve o yüzden o yazanlar yazmıyor fakat sizdeki versiyonu indirdim kurdum fakat programın açılış logosu geliyor ve program kitleniyor daha sonra bilgisayar yanıt vermemeye başlıyor taki yeniden başlatana kadar.başka şekilde bakmanın imkanı yokmu?

• quote:

Kristen Bell, Assassin's Creed 2 kadrosunda

Bugün yayımlanan bir video itibariyle ''Kristen Bell'in'' de Assassin's Creed 2 kadrosunda olduğu doğrulandı. İlk Assassin's Creed'de Dr. Warren'ın yardımcısı olan Lucy Stillman'ı canlandıran Kristen Bell, Assassin's Creed 2'de yeniden karşımıza çıkacak.

Assassin's Creed 2, PS3 ve Xbox 360 platformları için 17 Kasım'da, PC için rötarlı olarak 2010'un ilk çeyreğinde gelecek.

Ayrıca oyundan 2 yeni ekran görüntüsünü ve Kristen Bell'in seslendirme yaptığı sırada çekilen resimlerini de aktaralım.

• quote:

quote:

Directx support yazar orada olması lazım.Bir ss atayım da gör sende.Bende 10.0/SM4.0 yazmış.Sende ona göre bak.

/>

/>

malesef bendeki programın versiyonu değişik ve o yüzden o yazanlar yazmıyor fakat sizdeki versiyonu indirdim kurdum fakat programın açılış logosu geliyor ve program kitleniyor daha sonra bilgisayar yanıt vermemeye başlıyor taki yeniden başlatana kadar.başka şekilde bakmanın imkanı yokmu?

ATI X1650 Series.
    quote:

Support for Microsoft® DirectX® 9.0 Shader Model 3.0 programmable vertex and pixel shaders in hardware

• http://twitter.com/Ubisoft/status/4339003186

güya daha iyi optimizasyon için ertelendi. korsan satışlardan korktuk desene şuna ubisoft. yeme bizi durduk yere. bak capcom a açık açık diyorlar erkek gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatal -- 2 Ekim 2009; 23:19:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BeyzadeM

quote:

quote:

/>

/>

ATI X1650 Series.
    quote:

Support for Microsoft® DirectX® 9.0 Shader Model 3.0 programmable vertex and pixel shaders in hardware

eeee yani?sm3 var ozaman değilmi?burda yazilana gore var demek :) sagolasin beyzadeM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhatdzgn -- 3 Ekim 2009; 16:37:52 >

• X1650 serisi tam SM3/Dx9.0c desteklidir.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.