Şimdi Ara

Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI) (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.267
Cevap
2
Favori
354.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok sağolun arkadaşlar peki şimdi bu sistemle bu oyunu oynayabilirmiyim yani?kasarmi oyunun 1.sine gore nasil performans alirim?
  • Nasıl performans alacağını oyun çıkmadan bilemeyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vespasianus

Nasıl performans alacağını oyun çıkmadan bilemeyiz.

anladım sağol tekrardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: konman4245

bencede korktular heralde mw 2 den

quote:

Orijinalden alıntı: Prophecies

kesin mw2'nin ayak sesleri başka hiç bi şey değil...ubisofta yakıştıramadım ubisoft gibi büyük bi firma bence böyle kolay pes etmemeli çıkarsaydı çatır çatır yarışsaydı mw2 ile satışlarda....

Bu oyunlar PC'de kaç satıyor ki korksunlar. Geç çıkmasının tek sebebi her zamanki gibi konsollar üzerinden sağlam satış yakalayıp öyle PC'lere çıkarmak. Sonuç olarak konsollarda oyunların kat kat fazla satıldığı düşünülürse MW2'den korkma durumunda oyunun tüm platformlarda ertelenmesi gerekirdi. Belirli firmalar bunu sürekli yapıyor halen alışamadınız mı??? (bkz. üvey evlat)

• Sanırsam yeni video. Leonardo da Vinci de var videoda. Yalnız anlayamadığım bir durum var videonun sonunda çıkış tarihi için 20 Kasım diyor hani ertelenmişti

http://www.bolumsonucanavari.com/Videolar-AC2__Assassination_Arsenal-700.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastStand -- 10 Ekim 2009; 18:44:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastStand

Sanırsam yeni video. Leonardo da Vinci de var videoda. Yalnız anlayamadığım bir durum var videonun sonunda çıkış tarihi için 20 Kasım diyor hani ertelenmişti

http://www.bolumsonucanavari.com/Videolar-AC2__Assassination_Arsenal-700.htm
    Sadece PC sürümü ertelendi. Konsollar için 20 Kasım'da çıkacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: YalnızEnes

quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

quote:

Orijinalden alıntı: merlininkazani.com

Assassin's Creed 2 karakter listesi

''Ubisoft'' tarafından yapımı süren aksiyon oyunu Assassin's Creed 2'e ait karakter listesi yayımlandı. İşte oyunda karşılacağımız ve karşılaşmamız muhtemel olan karakterlerin listesi:

Onaylanmış

1. Carno Grimaldi (İtalya'nın bilinen en kötü adamlarından biri)
    2. Caterina Sforza (Ülkedeki milli savunmanın tepesindeki kişi)
    3. Desmond Miles (Hala Animus'da sıkışmış kalmış karakterimiz)
    4. Giovanni Auditore di Firenze (Ezio´nun babası, bankacı)
    5. Ezio Auditore di Firenze (Soylu biriyken suikastçi olmuş kişi, oyunda yönettiğimiz karakter)
    6. Leonardo Da Vinci (Mucit ve Ezio'ya ekipman sağlayan kişi)
    7. Lorenzo de´ Medici (Floransa'da Rönesans sırasında barışı sağlamaya çalışan kişi)
    8. Niccolò Machiavelli (Modern bilime yatırım yapan kişi)

Onaylanmamış

1. Altaïr (İlk oyunda yönettiğimiz karakter)
    2. Lucy Stillman (Dr. Warren Vidic´in asistanı, hala Animus odasında mı biinmemekte)
    3. Warren Vidic (Abstergo Endüstri'nin bilim adamı, Animus'da hala araştırmalarına devam ediyor mu bilinmiyor)

Ezio Auditore di Firenze

Altair bence daha karizmatik ve kolay.

Aynen Al tahir e çok ısınmıştım
    Birde kitabını okuyunca oyun çok sarmıştı bunun da tarihini bilmek lazım gerçekle paralel mi yoksa tamamen hayal mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patriot_942 -- 11 Ekim 2009; 17:19:32 >

• 9 yeni resim yayınlandı.
     Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI)

• Afişini duvara astım... Şimdi oyunu bekliyoruz
  • o değilde bu konu 13 -35 sayfa değil midi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arsenic

quote:

Orijinalden alıntı: konman4245

bencede korktular heralde mw 2 den

quote:

Orijinalden alıntı: Prophecies

kesin mw2'nin ayak sesleri başka hiç bi şey değil...ubisofta yakıştıramadım ubisoft gibi büyük bi firma bence böyle kolay pes etmemeli çıkarsaydı çatır çatır yarışsaydı mw2 ile satışlarda....

Bu oyunlar PC'de kaç satıyor ki korksunlar. Geç çıkmasının tek sebebi her zamanki gibi konsollar üzerinden sağlam satış yakalayıp öyle PC'lere çıkarmak. Sonuç olarak konsollarda oyunların kat kat fazla satıldığı düşünülürse MW2'den korkma durumunda oyunun tüm platformlarda ertelenmesi gerekirdi. Belirli firmalar bunu sürekli yapıyor halen alışamadınız mı??? (bkz. üvey evlat)

aynen klasik capcom mantığı. bu işi capcom çıkardı tüm firmalar uyguluyor artık. konsolda satışın gözüne vuruyorlar. sonra pc de sattıkları yanına kar kalıyor. ikisine de aynı anda çıkarırsa hem pcsi hem konsolu olan adam gider korsanını alır pc ye orda oynar. ama bu şekilde beklemiyor gidiyor konsola orjinal alıyor.

• E xbox var korsan için? Ertelenmenin başka stratejisi var ama bilmiyorum
  • Sabırsızlıkla bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***No FeAr***

o değilde bu konu 13 -35 sayfa değil midi

Sayfalarda görüntülenen mesaj sayıları artmış sunucu güncellemelerinden sonra.Bende başka konularda aynı soruyu sormuştum
  • Büyük bir heyecanla bekliyorum
  • Civ civ çıkacak Assassin's Creed 2™ ÇIKACAK!!! Hadi beahh
  • http://www.gametrailers.com/video/part-1-assassins-creed/58203

Assasin creed 2 Kısa Film Cıktı !!!!!!
    part 1

[bscfp=743]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeanBack -- 28 Ekim 2009; 11:26:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeanBack

http://www.gametrailers.com/video/part-1-assassins-creed/58203

Assasin creed 2 Kısa Film Cıktı !!!!!!
    part 1

[bscfp=743]

HD dediğimde " Bad Request (Invalid URL) " alıyorum
  • Süper olmuş keşke sinema filmi olarak yapılsaydı.
  • İlk oyunu sıkıntıdan %70 lerde dayanamayıp silmiştim İşallah bundada hep aynı şeyleri yapmıyoruzdur
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.