Şimdi Ara

Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI) (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.267
Cevap
2
Favori
354.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 gün kalmış çıkmasına. Oyunda steam saçmalığının olmamasına sevindim. Sıkıntı yaşamadan oynayabileceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaMpAgE

10 gün kalmış çıkmasına. Oyunda steam saçmalığının olmamasına sevindim. Sıkıntı yaşamadan oynayabileceğiz.

Oyun PC için 2010 un ilk çeyreğine ertelendi. 10 gün sonra konsol versiyonları çıkacak.
  • Arkadaşlar ortalarda dedikodular çıktı.....pc sürümünün çıktığı yönünde.......17 kişi doğrulamış.Ne iş bu..
  • xbox360 sürümü internete sızmış .... keşke pc ertelenmeseydi

•  Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI)
    (Resim Xbox bölümünden alıntıdır.)
    Sonunda altyazıyı akıl etmişler. Bu iyi olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 21 Kasım 2009; 18:01:50 >

• Keşke ilk oyuna da altyazı patchi çıksa...
    Xbox için çekiyorum şu an pc için çıksın pcye de orjinalini alacağım hayatımın oyunlarından
  • Xbox versiyonu ortalıkta dolaşıyor, keşke pc ertelenmese idi,

mw2 nin üstüne ,pilav üstündeki kuru gibi giderdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :Fatih: -- 13 Kasım 2009; 16:58:59 >
  • oyun xbox360 çıktı bitane xbox360 lazım arkadaşlar her oyun xboxa hemen hemen
  • berbat oldu ertelenmesi. özelikle kısa mw2 deneyiminden sonra bu oyun ilaç gibi gelirdi. dragon age le falan idare edecez artık
  • ne zaman çıkış tarihi pc için
  • PC için 2010'un ocak-şubat-mart-nisan aylarından birinde çıkar. Henüz kesin bir tarih belirtmediler.
  • Arkadaşlar bne ilk oyunu oynamadım hiç bunu oynamayı düşünüyorum ama konu falan anlarmıyım bişey ilk oyunu oynamadan oynanırmı yani bu ona göre alıcam
  • İlk oyuundan çabuk sıkılan ben bu oyuna bayıldım.Süper harika bir oyun olmuş...Görevler falan hiç tekrar etmiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 17 Kasım 2009; 11:58:18 >
  • pc demi oynadın ?
    çıkmıyormu yaw bu bende 20 kasım diye seviniyodum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

İlk oyuundan çabuk sıkılan ben bu oyuna bayıldım.Süper harika bir oyun olmuş...Görevler falan hiç tekrar etmiyor..

Ya sony nasıldı grafikler falan.biraz bilgi versene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

PC için 2010'un ocak-şubat-mart-nisan aylarından birinde çıkar. Henüz kesin bir tarih belirtmediler.

• - valla oyun harika olmuş arkadaşlar tadından yenmiyor ilk oyunla alakası kalmamış okadar çok yeni özellik varki anlatmaklla bitmez gerçekten daha başlarındayım hemde
  • Ah pc ah..
  • Arkadaşlar oyun pc için 2010 un başında çıkıyor diye biliyordum.Ama şu video kafamı karıştırdı.Bir bakarmısınız,özellikle sonuna....

http://www.eurogamer.net/videos/assassins-creed-ii-launch-event

pc için 20 si gösteriliyor.Video yeni....
  • Konsol sürümü o...
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.