O tarihlere pek fazla takılmamak lazım. Shopto da 19 Mart 2010 yazıyor mesela. İşin ilginç yanı resmi sitede hala 17 Kasım 2009 yazıyor PC için.
Ama ben Mart 2010 dan önce çıkacağını sanmıyorum.
grafiklerde pek bir değişme yok gibi ama konu olarak tatmin edicektir.
Allahım şuanda yastıkları dövüyoruM.Kafayı yicem yarın çıkıyor oyun(RESMİ SİTE YALAN SÖYLEMEZ!!!)Xboxa düşmüş offffffff
Gercekten yarın cıkarsa süper olur.
Mümkün olduğunca geç çıksın. Zaten sırada oynamayı bekleyen 5'ten fazla oyun var, yetişilmiyor hepsine.
@SONY_55, İlk oyunun tek sorunu zaten görevlerin tekrar etmesiydi. Umarım heyecan yüzünden AC2'de tekrar etme durumunun farkına varmamış olman gibi birşey yoktur.
Tekrarlıyorum, PC sürümünün Şubat 2010'dan önce çıkmasını beklemeyin.
quote:
Orijinalden alıntı: musAKka
Mümkün olduğunca geç çıksın. Zaten sırada oynamayı bekleyen 5'ten fazla oyun var, yetişilmiyor hepsine.
@SONY_55, İlk oyunun tek sorunu zaten görevlerin tekrar etmesiydi. Umarım heyecan yüzünden AC2'de tekrar etme durumunun farkına varmamış olman gibi birşey yoktur.
Adminim bak beni tahrik etme Ne zamandan beri bu oyunun çıkışını bekliyorum olmuyor böyle geç çıksın falan sakın ha ubisoft'un oyuncuları dinleyeceği tutar falan aman ha
Benim duam kabul olsaydı gökten zergling, marine, dark templar falan yağardı.
Ubisoft paranın kokusunu aldı, beni dinlemez, için rahat olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: RealPlayer09
Oyunun Sistem gereksinimleri Pro-Gamer tarafından açıklandı ve onaylandı:
Oyunun 1.versiyonu çift çekirdekli işlemcilerde dahi kastığını hatırlarsak:
4 Çekirdekli bir işlemci 2 yada 3 GB Ram 1 GB 9600 GT or HD4830 Ekran kartı ile oynayabileceksiniz hadi geçmiş olsun sistemlerinizi şimdiden tazeleyin yoksa çok çekersiniz birde artık şehirde felan geçecekmiş inim inim inleyecek PC'ler....
tam benim pclik :)) core i7 işlemci dual 2gblık ddr3 ram asus EN9600 GT ekran kartı tek sorun ekran kartının 512'lik olması :D