Şimdi Ara

Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI) (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.267
Cevap
2
Favori
354.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • walla ben xboxu 1 yıl önce aldım 450 liraya spot taş gibi çalışıyor
    günde 5-6 saat Mw2 oynuyoruz ekran 2ye bölünüyo çift kişi
    Oyunlar piyasa çıkmadAN BİTİRİYORUM

• Byler dün ps3 Assassin's Creed 2 yi kapıp arkdaşa koştum.9 Saat onlardaydık.Oynamak için birbirimizi dövdük gıcıklık olsun die durmadan ekranı kapattıkVe gözlemlerim şu ki:10 YILIN EN İYİ OYUNU!!!Level dergisini birkez daha yalanladım...Hele duvarda dururken adamı aşağıya cekmek çok zevkliymis beaPC Yi 4 gözle bekliyorum.Assonra arkadaşa yine gitcem
  • Jade Raymond işin içinde olurda kötü olur mu o oyun yaw...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pir

Jade Raymond işin içinde olurda kötü olur mu o oyun yaw...

Ekipte Jade Raymond yok!O Alive adlı oyunla uğraşıyore.Onsuz da süper olmuş...Ama L1 le adama kitlenip silahı seciyorum bekliyorum birşey olmuyor napmalıyım???
  • Oyun PC için neden ertelendi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeRo-34

Oyun PC için neden ertelendi?

Modern Warfare2 ile gereksiz rekabet yapılmaması için(Mantıksız çünkü konsollara çıktı...)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zweggen

quote:

Modern Warfare2 ile gereksiz rekabet yapılmaması için(Mantıksız çünkü konsollara çıktı...)

Böyle birşey olması mümkün değildir. Böyle bir açıklama mı yaptılar cidden?
    Gerçekten ertelenme sebebi nedir pc için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pir

Jade Raymond işin içinde olurda kötü olur mu o oyun yaw...

görende ilk oyun başlı başınca bi baş yapıttı sanacak.
  • 2. oyun tamamen bir baş yapıt ilk oyunu unutun gitsin pek alakası yok onla

oyun okadar çok tarzı mükemmelce bir araya getirmişki , her yeni bölümde ve özellikte başka bir oyuna geçiyoruz sanki vede sırıtmıyor , daha oyunu bitirmedim ama tek esksik yanı gerilim öğersi kalmış sanırım , onuda 3. oyna beklemekteyiz
  • quote:

quote:

quote:

Bence ya oyunun korsanının ilk satış rakamlarına darbe indirmemesi için ya da çok iyi bir optimizasyon ve sıfır hata olması için ertelenmiştir. Benim tahminlerim böyle.

• Ertelenmesi iyi oldu diye düşünüyorum. Oturup bag oynayıp, patch beklemektense doğru düzgün bir oyun oynamak tabi ki tercih nedeni. Ama mart ayına ertelenmesi biraz fazla olmuş ((:
  • quote:

quote:

quote:

Daha iyi oynanışa sahip olması ve geliştirilmesi için ertelendi açıklama bu ama asıl neden mw2...

• INTEL E6750
    GIGABYTE GA-P35C-DS3R
    PALIT 8800GT HDMI Sonic
    TWINMOS PC2-6400 2x1GB; DDR2-800Mhz
    ASUS TA-951 FSP EPSILON 700W

bu sistemi 1,5 - 2 sene önce almıştım... bu oyun çıkmadan yenilemeyi düşünüyorum...
  • tek sebep mw2 degildir bence çünkü farklı oyunlar gerçi ertelenmesi benim için pek sorun degil öyle aman aman bekledigim bi oyun degil
  • MW2 ile hiç bi alakası yok bence,ayrıca konsola çıktı oyun.Orijinal oyun alım sayısına bakacak olursak asıl konsola çıkmazdı.Pc de orjinal alım konsola oranla çok daha az.Ayrıca hangi oyuncu Mw2 yi yada AC2 yi birini aldığı için almaz ki,ikisi de en alınası oyunlar listesine başlardalar ve reklamlarını da gayet başarılı yaptılar...
  • AC 2 , MW 2 belki ekonomik rakip görülmüş olabilir , tarz lar tabiki farklı ve ikiside kafa oyunlar yani oyuncu için bir seçim unsuru olamaz bu ama belirli parasını MW 2 yönünde kullanmak istiyenlerden çekinmiş olabilirler belkide
    kontrol sisteminin geliştirilmesi falan biraz safsata gibi en azından xbox verisiyonun da nerdeyse hiç bir oynanabilirlik problemi yok

yani eyer bir sorun varsa pc optimizesinde dir , baştan bir proglam lama yapılıyor olabilir pc için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 28 Kasım 2009; 23:43:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caprinx

INTEL E6750
    GIGABYTE GA-P35C-DS3R
    PALIT 8800GT HDMI Sonic

bu sistemi 1,5 - 2 sene önce almıştım... bu oyun çıkmadan yenilemeyi düşünüyorum...

Daha da idare eder .Üzerine 2 gb ram daha alıp takarsan yeterli olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 29 Kasım 2009; 11:43:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caprinx

INTEL E6750
    GIGABYTE GA-P35C-DS3R
    PALIT 8800GT HDMI Sonic

yazık ya 1 sene daha kullanırsın bu sistemi..
  • Bugün d&r da assasins creed 2 cd sini gördüm. bi sevindim ama arkadaşımın o ps 3 için lafıyla kendime geldim. Çıksın artık bi an önce marta kadar beklenmez
  • pc için geldiğinde alırım 1i gerçekten beğenmiştim
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.