Şimdi Ara

Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI) (262. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.267
Cevap
2
Favori
354.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 260261262263264
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Durgunluktan kastım, ilk başlarda çok fazla fuzuli görev var. oyuna yeni başlayan biri için önemli ama oyunu bilen birisine tırmanma, dövüşme gibi eğitimler sıkıcı gelir. süre verip araba yapışı oynar gibi haritadaki noktalara zamanında gitme görevleri beni sıktı mesela.
  • Edit,

bence gta'dan çok farkı yok zaten. gta'nın 1400'lü yıllarda geçtiğini düşün, yaptığın görevler çok farklı olmazdı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olabilir bu konuda infamous da benziyor gta ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmt_frk_asln

Edit,

bence gta'dan çok farkı yok zaten. gta'nın 1400'lü yıllarda geçtiğini düşün, yaptığın görevler çok farklı olmazdı.

Araba olmadıktan sonra gtaya benziyo dedirtmem.Gerçi o yıllarda araba ne gezer ama olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

quote:

Orijinalden alıntı: ahmt_frk_asln

Edit,

Araba olmadıktan sonra gtaya benziyo dedirtmem.Gerçi o yıllarda araba ne gezer ama olsun

Özellikle brotherhood'da at kullanmak çok güzeldi. attan güzel araba mı var? hiç yaya falan dinlemiyordum.

• arkadaşlar meraba. oyunu indirdim kurdum. fakat internet bağlantı hatası veriyor. internet bağlantım var. sorunlu falanda değil. crack falanda yaptım işe yaramadı. konuyu baştan sona okumadım açıkçası 88sayfa.. yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vapor.Experience

arkadaşlar meraba. oyunu indirdim kurdum. fakat internet bağlantı hatası veriyor. internet bağlantım var. sorunlu falanda değil. crack falanda yaptım işe yaramadı. konuyu baştan sona okumadım açıkçası 88sayfa.. yardımcı olursanız sevinirim.

Ekran görüntüsü koyarsanız daha net yardımcı olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

quote:

arkadaşlar meraba. oyunu indirdim kurdum. fakat internet bağlantı hatası veriyor. internet bağlantım var. sorunlu falanda değil. crack falanda yaptım işe yaramadı. konuyu baştan sona okumadım açıkçası 88sayfa.. yardımcı olursanız sevinirim.

Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI)

• quote:

quote:

quote:

bak şimdi cracki yanlış yapıyorsun sanırsam şöyle yap crack dosyasının içinde assasincreed2 assasinscreedgame ve ubisoft game launcherın hepsini windows c ubisoft assasincreed 2 klasörüne atıyorsun ardından ubisoftgamelauncherı ubisoft game launcherın olduğu dosyayya atıyorsun sonra antivirüsü kapatıyorsun tıklıyorsun patching yapıyor sonra giriyor eğer bunlarda olmazsa crack değiştirmeyi dene

• quote:

quote:

quote:

Oyunun orijinal olmadığını söyleyince ilk aklıma gelen Cr*ck'in düzgün yapılmamış olduğuydu ki,blatter nasıl yapılacağını çok iyi izah etmiş.Fakat dikkatimi çeken şey,aldığın hatanın server'lardan kaynaklı olması ki 24. sayfada epey muhabbeti yapılmıştı.
    http://forum.donanimhaber.com/m_22650530/mpage_24/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANDREI -- 27 Eylül 2011; 22:13:09 >

• ya beyler ben forli de takıldım da vincinin yaptıgı aletle kuleden atlıyoruz ama nereye gitcez bilmiyorum hedef gostermiyo ne yapmam lazım orda
  • quote:

Orijinalden alıntı: cristiano_

ya beyler ben forli de takıldım da vincinin yaptıgı aletle kuleden atlıyoruz ama nereye gitcez bilmiyorum hedef gostermiyo ne yapmam lazım orda

O görev değil zaten,bir anlamı yok.Training tarzında bir şey
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cristiano_

ya beyler ben forli de takıldım da vincinin yaptıgı aletle kuleden atlıyoruz ama nereye gitcez bilmiyorum hedef gostermiyo ne yapmam lazım orda

O görev değil zaten,bir anlamı yok.Training tarzında bir şey

:) saol bu oyun bana kafayı yedircek bu gidişle ama bırakamıyorumda :)
  • sadece serial alsak oynayabiliyormuyuz? satan varmı bildiginiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cannavaro1903

sadece serial alsak oynayabiliyormuyuz? satan varmı bildiginiz?

Evet oynayabilirsin. Forumda Nuclear arkadaşımız var cd-key satıyor. Oldukça güvenilir biridir. İkinci el forumunda Gamekeystore konusunda bulabilirsin.
  • pm attım kendisine teşekkür ederim cevabınız için.
  • arkadaşlar. oyuna ilk başladığımda adam şu modern binadan çıkarken karşısına çıkan adamları, yanında ki kadın ile beraber dövebiliyordu. Karşılıklı kavgaya yani geldiğimizde ise (fiorentina da ki oyunun ilk bölümü yani) adamımız artık dövüşmemeye başladı. Yumruk filan dahi atamıyor sürekli dayak yiyor. Yardım edin lütfen acilll
  • Arkadaşlar oyuna yeni başlamıştım.Romagno/Forli diye bir yerde iskeledeki leonardonun yanına giderken oyundan attı.Tekrar girmeye çalıştığımda beyaz bir odada desmond bekliyor.10-15 dk bekletiyor bir şey olmuyor.Sağa sola koşturuyorum hiç bir şey değişmiyor.Problemin neden kaynaklandığını bilmiyorum.Yardım eder misiniz ?
  • EFSANE
    Ve bence en iyi AC oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aralberk

Arkadaşlar oyuna yeni başlamıştım.Romagno/Forli diye bir yerde iskeledeki leonardonun yanına giderken oyundan attı.Tekrar girmeye çalıştığımda beyaz bir odada desmond bekliyor.10-15 dk bekletiyor bir şey olmuyor.Sağa sola koşturuyorum hiç bir şey değişmiyor.Problemin neden kaynaklandığını bilmiyorum.Yardım eder misiniz ?

Başka bir save gamele denedim.İskeledeki leonardonun yanına gittiğimde gene aynı yerde oyundan atıyor.Ne yapabilirim acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 260261262263264
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.