Şimdi Ara

Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI) (260. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.267
Cevap
2
Favori
354.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilmiyorum ama baya artislik oluyor o sekilde
  • Yeni oyun çıkmadan oyunu yeniden kuruyum demiştim,nedense oyunda hidden blade,ve ateşli silah gibi silahları kullanırken ses gelmiyor sebep ne olabilir ki:?
  • belki o silahların sen de ses dosyaları eksiktir tabi oyle bir şey varsa
  • Geliyor da çok arkada kalıyor o ikisinin sesi nedense.
    Aynı şekilde suya atlama sesi ve diyalog sesleri de yok gibi sorun ne olabilir:?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çöl Tilkisi -- 13 Mart 2011; 12:54:38 >
  • Isik sesten daha hizlidir belki de bilgisayarin kasiyordur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çöl Tilkisi

Geliyor da çok arkada kalıyor o ikisinin sesi nedense.
    Aynı şekilde suya atlama sesi ve diyalog sesleri de yok gibi sorun ne olabilir:?

Arkada kalıyor dediğim ses sonradan gelmiyor aynı anda geliyor ama, nedense az geliyor..Diyaloglar da öyle..
  • bunun nedeni haporlörden kaynaklanmıyorsa neden kaynaklana bilir bil miyorum sen en iyisi sesi son seviyeye getirip oyna
  • arkadaşlar oyuna yeni başladım ve soluksuz baya bi ilerledim şimdi size sorum.. otosave yapıyor mu? yoksa save yapmam gerekiyor mu? şayet save yapmalıysam nerden yapılıyor?
  • kendisi kaydediyor
  • quote:

quote:

Geliyor da çok arkada kalıyor o ikisinin sesi nedense.

Arkada kalıyor dediğim ses sonradan gelmiyor aynı anda geliyor ama, nedense az geliyor..Diyaloglar da öyle..

Ses sisteminiz 5+1 mi?

Ses kartı sürücünüz Realtek ise menüsü üzerinden bass yönetimini inaktif konuma getirin ve bir de öyle deneyin.
  • Oyunda bir görevde suya dalmam gerekti. Ancak suya dalmayı beceremiyorum. Space'e basınca Ezio sadece kafasını sokuyor, daha aşağı inmiyor.
    Düzenleme: Tamam, suya dalmama gerek yokmuş orada. Başka yoldan görevi tamamladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 22 Nisan 2011; 13:30:43 >
  • Arkadaşlar capture the flag görevini yaptım.You won the game diyor fakat yeni bölüm başlamıyor.Niye?
  • arkadaşlar oyunun ormal görevlerini bitirdim ama ancak oyun %100 degil onu biliyorum :)
    % kac olduguna nasıl bakıyoruz ps3 te, araştırıdm ama bişiyler bulamadım, bakmanın bi kısayolu varmı
    %100 yapalım bari oyunu güzel sardıydı cünkü :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: discord

arkadaşlar oyuna yeni başladım ve soluksuz baya bi ilerledim şimdi size sorum.. otosave yapıyor mu? yoksa save yapmam gerekiyor mu? şayet save yapmalıysam nerden yapılıyor?

kendisi kaydeder rahat ol
  • aacil yardım assassins creed brotheerhootta bomber bölümünde ucamıyorum yere cakılıyorum hangi tusa basmam lazım
  • Arkadaşlar tarif edeceğim yer spoiler içerir uyarayım;

Hani şu Eagle Eye(yada öyle birşey) 'le gizli geçidi gördüğümüz assassins tomb var ya şehrin en büyük binası sanırım.İç kapıdan girip içerde uzun uğraşlar sonucu tepeye çıktığımız yer.Ben oraya çıktım yanlışlıkla şehre bakamadan(hani tuşa basıyoruzda kamera etrafımızda dönüyor o viewpoint haritadan siliniyor) düştüm.Daha sonra gittiğimde binanın arkadaki iskeletle etkileşime geçemedim.Yani içeri tekrar giremedim.Şimdi o viewpoint'i nasıl açarım(oyunu bitir save indir demeyin konsolda oynuyorum).
  • Oraya normal yollardan da çıkabilirsin, ben tırmanarak bir kaç sefer çıkmıştım. Eğer çıkılacak yerini bulamazsan DNA menüden aynı Tomb görevini tekrar oynayabilirsin.
  • Arkadaşlar Altair olduğumuz görevde bir adamı takip ediyoruz sonra o kule gibi bir yere giriyo bizde sanırım yukarıdan devam edicez onu takip etmeye. Neyse balkon gibi bir yere çıktıktan sonra üstteki tahtanın üstüne çıkıp devam etmem lazım fakat tahtanın üstüne çıkmıyo Altair orada kaldım ne yapmam gerek ?

Oyunun patchi yüklü bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor

Arkadaşlar Altair olduğumuz görevde bir adamı takip ediyoruz sonra o kule gibi bir yere giriyo bizde sanırım yukarıdan devam edicez onu takip etmeye. Neyse balkon gibi bir yere çıktıktan sonra üstteki tahtanın üstüne çıkıp devam etmem lazım fakat tahtanın üstüne çıkmıyo Altair orada kaldım ne yapmam gerek ?

Takip ettiği kadındı zaten oraya çıkamazsan ezioda dünyaya gelmezdi bende orada takılmıştım ama şu linke bak yardımcı olurhttp://www.youtube.com/watch?v=KSapMzB7rBw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AloneAssassin -- 15 Haziran 2011; 12:26:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AloneAssasin

quote:

Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor

Arkadaşlar Altair olduğumuz görevde bir adamı takip ediyoruz sonra o kule gibi bir yere giriyo bizde sanırım yukarıdan devam edicez onu takip etmeye. Neyse balkon gibi bir yere çıktıktan sonra üstteki tahtanın üstüne çıkıp devam etmem lazım fakat tahtanın üstüne çıkmıyo Altair orada kaldım ne yapmam gerek ?

Takip ettiği kadındı zaten oraya çıkamazsan ezioda dünyaya gelmezdi bende orada takılmıştım ama şu linke bak yardımcı olurhttp://www.youtube.com/watch?v=KSapMzB7rBw

Peki teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.