Şimdi Ara

Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI) (258. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.267
Cevap
2
Favori
354.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende az önce yükledim oyunu. Hesap açmam gerekiyodu sanırım ve açtım sonra karşıma REGISTER PRODUCT diye birşey geldi ''key'' falan istiyor herhalde.
    Ne yapabiLirim yardımcı oLur musunuz.
  • Oyun orijinal değil sanırım bazı sitelere bak çözümü vardır
  • Oyunu yeni oynama fırsatım oldu. Harika bir oyun yapmışlar.

Aklıma gelen olay da Elif Akça adlı yazarın bu oyuna sadece "6" puan vermesi
  • Arena gibi bir yer var. Yuvarlak. Orada adamları öldürmem mi gerekiyor. Adamlarda kaçmam mı gerekiyor anlamadım. Yukarıda bir şey var. 0/3 gibi bunu nasıl 3/3 yapıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: d.eray

Arena gibi bir yer var. Yuvarlak. Orada adamları öldürmem mi gerekiyor. Adamlarda kaçmam mı gerekiyor anlamadım. Yukarıda bir şey var. 0/3 gibi bunu nasıl 3/3 yapıcam.

Hangi traning 'i aldıysanız o komutlara göre o traning'in aşamalarını tamamlamanız gerekli.Örneğin kaçış hareketi ise onu tamamlayacaksınız.
  • Arkadaşlar yeni başladım. Şu Uberto denen namussuzu öldüreceğim görevdeyim. Hiç kılıcım yok. Babamı ve kardeşimi idam ettklerinde düştü başka da bulamadım. Neyse şu uberto biri ile yolda yürüyor bende çatıdayım. Sonra sivil gruplar ile yürüyorum ama girdikleri kapıya yaklaşınca sarı zırhlı askerler mutlaka yakalıyor. Nerede yanlış yapıyorum. Nasıl öldüreceğim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edmond_Dantes

Arkadaşlar yeni başladım. Şu Uberto denen namussuzu öldüreceğim görevdeyim. Hiç kılıcım yok. Babamı ve kardeşimi idam ettklerinde düştü başka da bulamadım. Neyse şu uberto biri ile yolda yürüyor bende çatıdayım. Sonra sivil gruplar ile yürüyorum ama girdikleri kapıya yaklaşınca sarı zırhlı askerler mutlaka yakalıyor. Nerede yanlış yapıyorum. Nasıl öldüreceğim?

ilk görevdi sanırsam o bak o muhafızlardna uzak dur biraz sağa doğru gidince kadınları görüceksin onları kirala git o muhafızların üstüne sal o goriller onlarla ilgilenirken git öldür adamı ama dikkat et onu öldürünce herkes üstüne çullanıcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***No FeAr***

quote:

Arkadaşlar yeni başladım. Şu Uberto denen namussuzu öldüreceğim görevdeyim. Hiç kılıcım yok. Babamı ve kardeşimi idam ettklerinde düştü başka da bulamadım. Neyse şu uberto biri ile yolda yürüyor bende çatıdayım. Sonra sivil gruplar ile yürüyorum ama girdikleri kapıya yaklaşınca sarı zırhlı askerler mutlaka yakalıyor. Nerede yanlış yapıyorum. Nasıl öldüreceğim?

ilk görevdi sanırsam o bak o muhafızlardna uzak dur biraz sağa doğru gidince kadınları görüceksin onları kirala git o muhafızların üstüne sal o goriller onlarla ilgilenirken git öldür adamı ama dikkat et onu öldürünce herkes üstüne çullanıcak

Kardeş o zaman soruyorum..

1- Birini kiralama işi nasıl yapılıyor bilmiyorum...
    2- Şuan elimde herhangi bir kılıç yok. Demircilerde de kılıç yok. Bıçakla mı öldüreceğim?
    Saygıları.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ***No FeAr***

quote:

Kardeş o zaman soruyorum..

1- Birini kiralama işi nasıl yapılıyor bilmiyorum...
    2- Şuan elimde herhangi bir kılıç yok. Demircilerde de kılıç yok. Bıçakla mı öldüreceğim?
    Saygıları.

bende ilk nete düştüğü zaman çekmiştim tam hatırlamıyorum bu akşam tekrar indirebilirsem özellikle bakabilirm orayada elinde bir tane silah vardır zaten hiddenBlade veya dagger tarzı git o kadınlara onları görünce zaten hud da eagle eye yerine Hire yazıyor galiba o zaman E ye bas( başka tuş atamadıysan)
    ondan sonra kızları seni takipo ediyo o gorillere götür tekrar E ye basıyodun galiba tam hatırlamıyorum yada direk kızlaar gorillere gidiyo işte ordan o kapı içinden giriyosun birde youtube dan falan bak walkthrough lara

• lan bu doktorlarin maskesi cadilar zamani filminde de var
  • vebadan korunmak icin
  • 3ün çıkmasına az bir süre kala oyunu tekrar kurdum ben bitirene kadar anca çıkar
  • 3 ü ne zaman çıkacak ki
  • 3 ün yazacaktım 3 güne değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilkingcry

3 ü ne zaman çıkacak ki

22 şubat galiba
  • seneye mi
  • Oyun içi Türkçe yama çıktımı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhapsody99

Oyun içi Türkçe yama çıktımı acaba ?

Çıkmadı ve çıkmıcak. Çünkü text dosyaları açılmıyor.
  • nasıl açılmaz ya
  • Güzel oyun
  • 
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.