Text dosyaları gizli ve ya kilitliyse oyunun dil dosyaları açılmaz.
oyun çok iyiymiş, dün akşam başladım, damlarda dolaşmak çok eğlenceli zaten ortaçağ filmlerini de çok severim. gtx260, amd x4 630 3,5 ghz ve 4gb ram ile 35-60 arası fps alıyorum. tüm ayarları açabildiğim kadar açtım, multiaa yı da 2x yaptım. optimizasyon iyi gibi.
ama oyunun ilk bölümünü oynamadığım ve ingilizcem çok iyi olmadığı için konu pek anlayamadım. bu konuda yardımcı olacak arkadaş var mı?
arkadaşlar yorumlara ve izlediğim inceleme videolarına göre bu oyun gayet güzelmiş henüz daha oynamadım Çünkü daha PS3 üm yok. Sizce PC de oynasam mı yoksa PS3 ü mü bekleyeyim
oyun guzel ama keske internet zorunlu olmasaydi
quote:
Orijinalden alıntı: *J_A_C_K*
arkadaşlar yorumlara ve izlediğim inceleme videolarına göre bu oyun gayet güzelmiş henüz daha oynamadım Çünkü daha PS3 üm yok. Sizce PC de oynasam mı yoksa PS3 ü mü bekleyeyim
Assassins creed 2 yi diyorsan çıkalı çok oldu. Brotherhood u diyosan 17 martta PC de.
bu oyunda üçlü-dörtlü grubun arasına dalınca kesin yarı enerjiye kadar dayak yiyorum. sopa yemeden adamları pert etmenin taktiği yok mu? eğitim bölümünde öğretilen hareketleri hiç yapamıyorum, kavga birkaç saniye içinde kaosa sürükleniyor, ben birine girişirken arkadan biri gelip balyozu kafama geçiriveriyor.
adamın elinden silahını hangi comboyla alıyorduk? ve en çok hangi comboları kullanıyorsunuz?
yumurukla dövüşürken adam tam vuracağı zaman tabi sen kalkandasın vurma tuşuna basınca silahını alır aynı şeyi silahlıyken yaparsan özel hareketler yapar ama şişko adamlar sert vuruş yapabiliyor ve kalkandayken işliyorsan özellikle onlara dikkat edecen
sonlara doğru bir gemiye farkedilmeden girip adamı öldürmem gerekiyor ama ne mümkün, heryer adam kaynıyor. geminin etrafında dolaşıp 3-4 adamı alaşşağı ediyorum ama illa görünüyorum. nasıl geçilecek bu bölüm?
quote:
Orijinalden alıntı: GUERRA sonlara doğru bir gemiye farkedilmeden girip adamı öldürmem gerekiyor ama ne mümkün, heryer adam kaynıyor. geminin etrafında dolaşıp 3-4 adamı alaşşağı ediyorum ama illa görünüyorum. nasıl geçilecek bu bölüm?
Kenarlardan iki adamı ve arkadanda 1 adamı indirdikten sonra gemide dolaşanlarda arkasını döndüğünde ana hedefe yukardan saldır.
kapıdaki iki muhafız + çatıdaki okçu + iskeledeki adamı ilk önce temizle sonra geminin arkasında bekle asılı olarak oradaki ileri geri giden askerleri de suya at dümendeki iki tana yarma var onları da çift bıçakla sonra dümenin tepesinden hedefin üstüne saldır diğerlerini indirmene gerek yok...
sağolasın halloldu. 14. bölüme geldim, galiba codexleri istiyor, ama bir tane eksik kaldı nasıl bulucam onu?
bütün şehirleri dolaş en çok venezia-florance-toscana bu şehirlerde hepsi var harita da gösteriyor zaten ferman şeklinde simge var...
keşke her zaman açık olsaydı oyundaki ker......
oyunu bitirdim, dna tam olmadı ama, truth kısmında da sadece 3 tane video var gerisi boş kaldı. daha fazla uğraşmayı düşünmüyorum
arkadaşlar bu hırsızları kapalı tutuldukları bi yerden kurtardığımız bir bölüm var. help the thieves gibi birşey adı. bu bölümü bi kere oynadım ama sonra bırakmıştım. neyse bugün yine başladım ama gittiğimde adamlar hücrede değildi. bölümde takılıp kaldım hırsızları işaretli yere götüremediğim için oyun ilerlemiyor.
ne yapmam lazım?
adamlarin opda olmasi lazim o bolumden cikip bir daha girmeyi dene
özel hareketleri yaparken kamera yan görünüme geçiyor.bunu nasıl kapatabiliriz?ciddi bir yavaşlama oluyo oyunda çünkü.