Şimdi Ara

Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI) (257. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.267
Cevap
2
Favori
354.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Anadolu

Villanın olduğu bölümde 4. codex'i bir türlü bulamıyorum, kendimi keseceğim artık. ayrıca mektubu okumayı unuttum, öylece verdim :) sıkıntı olur mu? :D

Geniş mapi aç , sonra göreceksin , ama yinede açıklayayım.
    Şehirden çık at kap bir tane sonra aşağı doğru git ahır gibi bir yer var surların aşağısında , orası işte , oradan alacaksın son codex'i.
  • 30 codex topladım, dünya haritası alanındayım ama haritayı bir türlü düzgün yapamadım galibaki geçmiyor. nasıl halledeceğim bunu?
  • Oyunu açıyorum ama update launcher geliyor.. o bar dolduktan sonra hiçbişi olmuyo ve oyun açılmıyo.. tekrar tıklıyorum ama yine update launcher gelio.. nasıl yapcaz?
  • evet yani internetsiz oynanmaması çok kötü olmuş bide tüylerin yerini gösteren harita yok sana gelince belki eksik yüklenmiştir ya da internetten alacağını yükleyemiyordur vb.(belki)
  • lan e ye basılı tutup o görüşe geçince beyaz çizgiler çıkıyor mantık yürütüp gayet kolay birleştire bilirsin
  • beyler ben tüyleri toplayınca bir şey olmaz diye toplamadım bir şey oluyorsa ne oluyor hepsini toplayan söyleyebilir mi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.aksoy

Oyunu açıyorum ama update launcher geliyor.. o bar dolduktan sonra hiçbişi olmuyo ve oyun açılmıyo.. tekrar tıklıyorum ama yine update launcher gelio.. nasıl yapcaz?

bilen yok mu ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilkingcry

beyler ben tüyleri toplayınca bir şey olmaz diye toplamadım bir şey oluyorsa ne oluyor hepsini toplayan söyleyebilir mi acaba

Dostum ben % 100 bitirdim bi cacık olmuyo sonunda. tüylerin 50 tanesini toplayınca bi tane silah açılıyo o kadar. Balta gibi bi silahtı yanlış hatırlamıyosam.
  • olsun ona da şükür
  • hey bende tüylerin 50 tanesini topladım silahı aldım bir debinaların üstündeki gizli yazıları e ye basarak çözüp bir video açmaya başladım eğer hepsini çözüp tüm açım birisi varsa bana söylesin de boşu boşuna uğraşmayayım hiçbir şey olmuyorsa
  • ya afadersiniz yukarıdaki video oymuş görmemişim
  • http://www.youtube.com/watch?v=PhFRmuNjx-o

bi videonun 2:50 dakikalarında ezio mükemmel bir atlayış yapıyor
    bunun hangi tuşlarla yapıldığını bilen varmı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selfname -- 21 Ocak 2011; 22:11:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gladyo38

beyler oyuna yeni başladım 2 ' ye türkçe yaması çıkmamış bunun ya böle ingilizce oynayınca neyi tam olarak yapacağımızı konuşmları hiç anlamıyoruz çok kötü...

eve geldim evi dağıtmışlar bizimkilerin kaldığı yeri eagle vision diyor dışarı çıkma yok evde bişey yapcam ama ne yapcam yazıyor ama inglizce olunca anlamıyoruz poff

1 aydır bu bölüm yüzünden oynamıyom kimsede yardım etmedi ilk bölümleri ya oyunun
  • e ye basılı tut gizli kapıyı bulacaksın. shifte basınca zaten kapıyı açıyorsun. sonra giysileri alacaksın dışarıya çıkacaksın. bu kadar basit.
  • adam haklı
  • Arkadaşlar AC 1 i bitirdim 2 ye hiç başlamadım. Şuan elimde kurdum. Daimi İnternet bağlantısı ve bir kod istiyor. Hadi bağlatıyı yaptım diyelim kod olmadan oynayamaz mıyım?
  • Oynadığım açık ara en iyi oyun diyebilirim kesinlikle hatta türünün en iyisi bu dur bence.

Bu arada @Edmond_Dantes dostum googlede araştır bulursun burdan yazmak veya özel mesaj atmak yasak ama banada aynı olay oldu intenrette çözümü var indirip kurabilirsin.
  • crack indirirseniz sorununuz çözülür
  • quote:

Orijinalden alıntı: mansız bjk

crack indirirseniz sorununuz çözülür

pm atar mısın?
  • Oynadığım en iyi devam oyunlarından biri
  • 
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.