Şimdi Ara

Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI) (255. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.267
Cevap
2
Favori
354.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var , bazı kulelere tırmanırken özellikle venedikteki santa maria kilisesi gibi, tutunacak yerlerin arasındaki boşluk cok fazla , dolayısıyla uzun atlama yapmak gerekiyormus ,videolarını izledim ama nasıl yapıldıgını çözemedim ,tuş kombinasyonlarını bilen varsa yazabilir mi acaba ? yardımlarınız ve ilgi alakanız için şimdiden teşekkürler :)
  • Bu oyun illegal yollardan internetsiz oynanıyor mu?
  • arkadaşlar bu leonardo da vinciyle ilk tanıştığımzda kutu taşımamız gerekio ama kutu bir türlü yerden alınmıo yardımcı olurmusunuz :(
  • dejavu15
    Onu bir yerde öğreneceksin(Spoiler olmasın diye yazmadım). Eğer öğrendiysen tutunup zıplayıp Shift'e basacaksın.

siepejo91(o nasıl bir addır?)
    Sen de kutunun yanına geldiğinde el simgesi çıkınca Shift'e bas.
  • Bu geminin olduğu bölümde adamları nasıl tutup denize atıyoruz? Hangi tuş kombinasyonları ile?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

Bu geminin olduğu bölümde adamları nasıl tutup denize atıyoruz? Hangi tuş kombinasyonları ile?

Atıyorum diyelim ki geminin balkonu var,balkonun tutunma yerlerine sende tutunacaksın seni görmeyecek bir şekilde yanına yaklaştığında assasinate şeyi beyaz hale gelecek tam öyle olduğunda sol tık yapıcaksın mousedan hidden bladeyi saplayıp atacak aşşağıya.

Bu arada benimde bir sorum olacak acaba oyunda hile yapmak mümkünmü cheat engine denedim ama olmadı,senaryo bitti değişik şeyler yapmak istiyorum.Para lazım tabi öncesinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Vertigo. -- 4 Ekim 2010; 18:31:23 >

• ya bu leanardo ile gemiye bindiğimiz şehirde ( romagna ) limanın sol taraflarında wiew point kulesinin alt taraflarında bir bulmaca var onu çözemedim bir türlü..buraya kadar olanları çözdüm ama bunda takıldım kaldım..bulmacada edison ve başka iki adamın resimleri var,adamlardan biri bir panonun önünde oturuyor ,ayrıca 2 tanede siyah beyaz resim var..şifre üretmemiz isteniyor ama şifre üretecek ipuçlarını bulamadım ben..
    düzeltme: tamam internetten baktım çözdüm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dsgtan -- 5 Ekim 2010; 16:07:30 >
  • Shotp.net ten Ps3 için AC 2 GOTY sipariş ettim. Oyun elime ulaştı. Ancak ekstra içerikleri bir kod yardımıyla mı indirip kuracağım yoksa zaten kurulu mu. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • 2 tane kılıç aldım ve sadece biri elimde kaldı, diğeri nerede? satıcılardan kaybolan kılıcı almak istediimde zaten sende var dio?
  • quote:

Orijinalden alıntı: leqendarym

2 tane kılıç aldım ve sadece biri elimde kaldı, diğeri nerede? satıcılardan kaybolan kılıcı almak istediimde zaten sende var dio?

mario amcanın evinde girişte sol tarafta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Banzai! -- 26 Kasım 2010; 21:08:37 >
  • Gitmem gereken yeri yeşil alan gösteriyor ama ben burada ne yapacağım ki?

Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI)
  • o yeşil alanın içine gireceksin..orada hedefini bulman gerekiyor...yeşil alanın içinden çıkmadan gez...görürsün zaten hedefini..
  • O alanda çok gezdim ama hedef filan gelmemişti.
  • Kartal gözünü açarak gezdin değil mi? Alanın tam ortasında yüksek bir yere çıkıp kartal gözüyle bakınca sarı olarak net bir şekilde görünmesi lazım. Eğer tamamen gezdiğinden ve olmadığından eminsen ilaçla alakalı bir sorun olabilir.
  • Beyler bende assian creed 2 ye başladım. Oyunun galiba ortalarına yaklaştım. Monteriggioni Villa 'ye geleli çok olmadı. Orada bana savaş eğitimi veriyorlardı. Benden disarm yapmalarımı istediler çok uğrastım ama yapmadım internette falan da aradım yine bulamadım. Hangi tuşlara basarak yapıldıını söylerseniz sevirim.
  • quote:

Beyler bende assian creed 2 ye başladım. Oyunun galiba ortalarına yaklaştım. Monteriggioni Villa 'ye geleli çok olmadı. Orada bana savaş eğitimi veriyorlardı. Benden disarm yapmalarımı istediler çok uğrastım ama yapmadım internette falan da aradım yine bulamadım. Hangi tuşlara basarak yapıldıını söylerseniz sevirim.

Orda sağ tık ile space basılı tutup kaçıcaksın. Tuşlar farklı olabilir (gamepadle oynuyorum) ama amaç orda adamdan kaçmak. kaçmayı öğretiyo :)
  • ondan bir sonra onu geçtim adamın silahını mı ne düsür dior disarm. Onu denedim olmuor dediini o bundan bir öncekiydi
  • f ye basıp sag tusa bas dior ( adama kilitlenip savunma yap ) aynen yapıyorum ama olmuyor.
  • Öncelikle 4 tuşuna basıp yumruklarını kullan. Savunmada bekleyeceksin. Adam tam saldırdığı sırada sağ mouse a basıp counter attack yaparsan adamın elindeki silahı alır. İşin sırrı elinde bir silah olmaması yani. İleride en çok kullandığım hareketlerden biri olmuştu kalabalık dövüşlerde.
  • arkadaşlar bu oyunu klavye ile oynuyorum. sizce ne uygun tuş kombinasyonu hangisi? bir kaç tuşun yerini değiştirdim ama pratik olmadı sanki. sizce en kullanışlı nasıl olmalı?
  • 
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.