Şimdi Ara

Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI) (253. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.267
Cevap
2
Favori
354.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yardım Edin Lütfen

Golden Mask son görevinde adam dövme yarışmasında 2 adamı dövüyorum ama 3. şişko adam gelmiyor ne yapmalıyım:(
    " data-href="http://
    ">http://

• Merhaba;
    Yardım Edin Lütfen

Golden Mask son görevinde adam dövme yarışmasında 2 adamı dövüyorum ama 3. şişko adam gelmiyor ne yapmalıyım:(
    Resmi bir türlü ekleyemedim
    http://i37.tinypic.com/14izzmb.jpg
  • merhaba arkadaşlar
    oyunda görev yaparken ben sessiz ilelemek yada sessizce adam iöldürerek ilerlemek istiyorum fakat birtürlü olmuyo birkaç adam sessizce hallediyosam diğerleri göriyo veya dövüş çıkıyo. ben mi sessiz ilerleyemiyorum yoksa oyun gereği mi ? herkese teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Oyunu dün bitirdim biraz oynadım da ana senaryo olmayınca biraz bayıyor ama süper yapmış Ubisoft. Müziklerini dinlemenizi tavsiye ederim çok güzel müzikleri var. [Z]amunda'da albüm olarak oyunun bütün müzikleri mevcut. Tabi her müziği dinlenmiyor ama dinlenecek statüde olanları var. Teşekkürler Ubisoft

Off hocam bu mesaj mühtiş olmuş. Hemen girdim baktım 1.ci oyunun var. Listeye aldım ama 2.yi göremedim.

Ayrıca arkadaşlar bilenler vardır ama ben gibi bilmeyenlerde vardır diyorum. Assassin's Creed: Lineage 3 Bölümlük video var.Divxplanet'dada Türkçe çevirisi var. Merak edenler baksın diyorum.

• Arkadaşlar bu bölümü nasıl geçeceğim acaba? Oyun içeri girmeme izin vermiyor. Benden tam olarak ne istiyor olabilir?

• @Turgut Bey;

daha önce çok soruldu çoğk kişi aynı şeyi sordu bak sol tarafta Codex Pages 17/30 diyor yani Codex sayfalarını toplayacaksın zaten o bölüme geldikten sonra hepsinin yeri haritalarda görünüyor yani oyundaki tüm şehirlere gidip haritadan bulman lazım ki simgesi parşömen şeklinde 13 tane kalmış onlarıda toplarsan oraya girebilirsin
  • Oyunu bitirdim. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler...
  • Her şeyiyle harika bir oyun.Konu grafik müzik..Tek sorun Bir süre sonra kendini tekrar ettiriyor hissi vermesi.Oyun kendi dalında gayet başarılı..Bitirmeye yaklaştım velasım başka oyunlara daldım sürüklendim gittim
  • arkadaslar oyunun bı rehberı warmı ya.saldırı esnasında hintler yazıo ama okuyamadan gıdıyo.ornegın kombo vuruslar falan.mesela catıdakı okcuyu altından gecıpte nasıl assagı cekıyoruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: black.storm

arkadaslar oyunun bı rehberı warmı ya.saldırı esnasında hintler yazıo ama okuyamadan gıdıyo.ornegın kombo vuruslar falan.mesela catıdakı okcuyu altından gecıpte nasıl assagı cekıyoruz ?
    yeni saldırı tekniklerini oyunda ilerledikçe öğreniyorsun.Daha yükseğe zıplayarak tırmanma,çatı köşelerinden adam avlama gibi
  • işte enteresan olan ben onları sureklı unutuyorum ya :)
  • Arkadaşlar saldırılardan nasıl korunuyoruz acaba? Karakter sadece geriye kaçıyor, gardını alma falan yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: paxal

Arkadaşlar saldırılardan nasıl korunuyoruz acaba? Karakter sadece geriye kaçıyor, gardını alma falan yok mu?

sağ mouse tuşuna basılı tutacaksın..

bu arada oynu taaaa ilk çıktığında pc ye kurmuştum ama bazı sebeblerden bir türlü oynuyamamıştım.

3 gündür toplam 7-8 saat oynadım... acayip sarıyor ilerledikçe oyun... ingilizceniz varsa daha bir güzel oluyor oyun... bunca zamandır oynamadığıma baya pişman oldum... 12 eylüle kadar işim yok... paso bu oynu oynuyorum...
  • oyun sarmadı ilerleyince belki güzelleşir dedim de ilerleyemiyorsun sürekli konuşan hatunun peşine gidiyorsun teknloji falan anlatıyo bilmem ne, ingilizcem olmasına rağmen çok sıkıldım diğer oyunları bitirdiğimde buna şans vereceğim tekrar.

• bu hata nedir bilen var mı oyunu kuramıyorum bir türlü
  • Beyler çatılardaki 18 tane checkpoint noktası olan ve 2 dakika içinde tamamlamamız gereken görev var. İsmini tam hatırlayamıyorum ama save dosyasını buraya koyarsam benim için geçer misiniz acaba?
  • quote:

Beyler çatılardaki 18 tane checkpoint noktası olan ve 2 dakika içinde tamamlamamız gereken görev var. İsmini tam hatırlayamıyorum ama save dosyasını buraya koyarsam benim için geçer misiniz acaba?

Eğer o yan görevse yapmana gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekrem_53

quote:

Beyler çatılardaki 18 tane checkpoint noktası olan ve 2 dakika içinde tamamlamamız gereken görev var. İsmini tam hatırlayamıyorum ama save dosyasını buraya koyarsam benim için geçer misiniz acaba?

Peki nasıl iptal edebiliriz. Çünkü her oyuna girmemde o görevle başlıyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ekrem_53

quote:

Peki nasıl iptal edebiliriz. Çünkü her oyuna girmemde o görevle başlıyorum

Menüde 2. veya 3. seçenek olması lazım, abort ediyosun görevi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:Romeo_Redline:.

bu hata nedir bilen var mı oyunu kuramıyorum bir türlü

Install shield wizard Windows'ta setup yöneticisidir. Hatada ise hala bu hizmeti kullanan bir program var diyor. Bunu kullanan bir virus olabilir ya da hizmet hasar görmüştür. Kurulumu güvenli modda başlatmayı dene.
  • 
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.