Şimdi Ara

Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI) (252. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.267
Cevap
2
Favori
354.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 250251252253254
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Skidrow olanı indirmiş bulunmaktayım,kurdum ama açamadım bir türlü..1.0.1.0 patch yüklü,bir zahmet pm'den yardım edebilir misiniz?

Edit:Yaptım,tamamdır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnrbK -- 11 Ağustos 2010; 22:46:58 >
  • dvd ile aldım ne dediyse yaptım en sonda play dedim bu hatayı verdi:d3dx9_42.dll bulunamadığından bu uygulama başlatılamadı.
    uygulamanın yeniden yüklenmesi sorunu giderebilr. allah rızası için ilk defa oynıcam çok merak ediyom.yardım edinnn

• Hala nasıl kurucam muhabbeti bitmemiş senaryodan bahseden yok
  • Boşver hocam burası crack çıktıktan sonra bu hale geldi ben de girmiyorum artık
  • Arkadaşlar ben codexleri toplama görevindeyim.Ama eksik codexleri arayıp durmak istemiyorum.Oyunun sonuna da geldim sanırım.Eğer codexleri toplama bölümünü geçmiş bir arkadaş varsa save dosyasını paylaşırsa sevinirim.Geri kalan kısmı oynayıp oyunu bitirmek istiyorum (Yada codexleri bulmanın bi kısayolu falan varsa o da olur. )
  • Beyler oyunu dün kurdum ilerledim falan, oyunu klavye fare ile de oynuyorum fakat çok uzun süre pc'de olduğumdan ve fareyi tutuş şeklimden dolayı bileğim çok kötü kızarmaya başladı ben de gamepad ile oynamaya karar verdim. Her şey güzel fakat 2 sorun var.

1) Oyun skidrow'un ilacıyla ilaçlandı -belki de sorun bundandır bilmiyorum- oyunu maksimum grafiklerle oynuyorum herhangi bir kasma yok ama bazen durduk yere oyundan atıyor donma falan değil direkt atıyor.

2)Oyunun kaydetme olayına uyuz oldum. Tamam otomatik kaydediyor ama Gamepad'e geçip tuşları ayarlıyorum oyundan herhangibir çıkış yaptığımda ya da oyundan bu şekilde atıldığımda tüm ayarlar gidiyor, menüleri karış karış gezdim kaydetme diye bir şey yok ama oyunda ilerleyince yaptığımız herşey kaydoluyor zaten niyeyse benim tuş ayarlarım kaydolmuyor, en büyük problemim bu. Bu sorunu nasıl aşarım.
  • Oyunu bügün bitirebildim. Bitirdiğim ender oyunlardan biriydi. Özellikle sonu çok hoşuma gitti. 1. oyunun tüm eksikliklerini gidermişler. Mükemmel oyanış ve mükemmel hikaye birleşince ortaya mükemmel bir oyun çıkmış. AC BrotherHood'u bekliyoruz artık.
  • Oyun muhteşem serinin üçüncü oyununu dört gözle bekliyorum. O kaçış sahnesi süperdi bu arada ve oyundaki senaryoyu oyunu oynamayan herhangi birine çok rahat yutturabilirsin
  • Arkadaşlar bu oyunun save dosyalarını değiştirebiliyor muyuz? Eskiden bitirmiştim ama altair's armorı açmamıştım, geçen tekrar yükledim ama en baştan sırf bir armor için aynı bölümleri oynama zahmetine giremiyorum. İnternette aradım ama hiç save bulamadım elinde altair's armor açık olan save varsa yükleyebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Beyler oyunu dün kurdum ilerledim falan, oyunu klavye fare ile de oynuyorum fakat çok uzun süre pc'de olduğumdan ve fareyi tutuş şeklimden dolayı bileğim çok kötü kızarmaya başladı ben de gamepad ile oynamaya karar verdim. Her şey güzel fakat 2 sorun var.

1) Oyun skidrow'un ilacıyla ilaçlandı -belki de sorun bundandır bilmiyorum- oyunu maksimum grafiklerle oynuyorum herhangi bir kasma yok ama bazen durduk yere oyundan atıyor donma falan değil direkt atıyor.

2)Oyunun kaydetme olayına uyuz oldum. Tamam otomatik kaydediyor ama Gamepad'e geçip tuşları ayarlıyorum oyundan herhangibir çıkış yaptığımda ya da oyundan bu şekilde atıldığımda tüm ayarlar gidiyor, menüleri karış karış gezdim kaydetme diye bir şey yok ama oyunda ilerleyince yaptığımız herşey kaydoluyor zaten niyeyse benim tuş ayarlarım kaydolmuyor, en büyük problemim bu. Bu sorunu nasıl aşarım.

• Korsan olduğu içindir.
  • Selamlar arkadaşlar bu eksik codex page leri nereden buluyoruz bütün mapleri gezdim elimde toplam 21 tane mevcut 9 taneyi nerelerde bulabiliriz fikri olan bir arkadaş varmıdır?
  • Sorunum aşılacağa benzemiyor neyse zaten 3-4 saatte bir atıyor arada mola vermek iyi olur. Oyun amma uzunmuş yan görevleri çoktan bıraktım halen bitmedi müthiş ya. Sanki sadece oyun oynamıyorum aynı zamanda dizi film izliyorum sanki müthiş. Ubisoft'a tapıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 20 Ağustos 2010; 22:45:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedy35

Selamlar arkadaşlar bu eksik codex page leri nereden buluyoruz bütün mapleri gezdim elimde toplam 21 tane mevcut 9 taneyi nerelerde bulabiliriz fikri olan bir arkadaş varmıdır?

Tüm haritaları dolaşacasın. Eğer o haritadaki codexleri toplamadıysan zaten haritada gözüküyor. Codexlerin olduğu yerler muhafızlar tarafından korunuyor. O muhafızları halledip öyle alacaksın codexleri.
  • arkadaşlar intel pentium D 2 gig ram nvidia 9600 gso 512 mb bu sistemle çalıştırabilir miyim? bide bir şey duydum bir arkadaşımın bnm sistemime çok yakın bir sistemi var diyor ki 10dakika oynuyorsam 8 dakikası takılarak geçiyor acaba bende de öyle bir şey olur mu?
  • Beyler oyun bende çok kasıyor neden acaba
  • Arkadaşlar okla nasıl nişan alacağım hedefi bir türlü tutturamıyorum. Sağa sola, yukarı aşağı nasıl hareket ettireceğim?
  • quote:

Arkadaşlar okla nasıl nişan alacağım hedefi bir türlü tutturamıyorum. Sağa sola, yukarı aşağı nasıl hareket ettireceğim?

F tuşuna basınca kendi nişan alıyo olması lazım.
  • Oyunu dün bitirdim biraz oynadım da ana senaryo olmayınca biraz bayıyor ama süper yapmış Ubisoft. Müziklerini dinlemenizi tavsiye ederim çok güzel müzikleri var. [Z]amunda'da albüm olarak oyunun bütün müzikleri mevcut. Tabi her müziği dinlenmiyor ama dinlenecek statüde olanları var. Teşekkürler Ubisoft
  • Merhaba;
    Yardım Edin Lütfen

Golden Mask son görevinde adam dövme yarışmasında 2 adamı dövüyorum ama 3. şişko adam gelmiyor ne yapmalıyım:(
  • 
Sayfa: önceki 250251252253254
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.