Şimdi Ara

Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI) (251. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.267
Cevap
2
Favori
354.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet veneziada öğreniyorsun bir az daha ilerile görüceksin.
  • Bi yerden Snra para ıse yaramıyor mu ? Butun yapılabılecek seyleri yaptım. Son bolumdeyım. Para ıle artık Bısey yapılamıyor mu ve de Bisey daha sormak ıstıyorum
    Youtube de Videolarda ızledım. karakterlerın hplerı bnmkınden ck daha fazla. Bn ne atladm yardımcı olabılecek var mı ?

Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI)
  • Karşındaki yapbozu tamamladın mı?
  • Evt tamamladım ss cektıkten snra. dun gece Bıtırdım oyunu ama oyunun %70 i tamamlanmıs. Onu anlamadm. Gerisini nasl olcak ?
  • Arkadaşlar bu yeri bir türlü geçemedim. Burayı nasıl geçeceğimi bilen var mı?

Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI)
  • Oyunu indirdim rusça çıkıt.İngilizce yaması varmıdır?
  • @ Turgut Bey
    Kapının altından devam et kardeşim.

Takıldığınız bölümlerde PM atın.Full Save mevcut.

@Ne[M]esis
    Oyunun dil seçme menüsünde ingilizce yok mu?
    İngilizce yaması olabilir.Googledan bakabilirsiniz.

http://oyuncehennemi.com/assassins-creed-ii-2-pc-ingilizce-eng-yama-100-calisiyor-thehell-t593436.html

Edit:Ekleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-19232E7C9 -- 2 Ağustos 2010; 21:40:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ADEM 1990

@ Turgut Bey
    Kapının altından devam et kardeşim.

Kardeş bütün kapılar kapalı. Bir yere gidemiyorsun. Yukarıdan da tırmanmayı denedim ama yukarıdaki kapı da kapalı. Ne yapacağım bilmiyorum. Sıkılmaya başladım...
  • Benim hatırladığım o gördüğün kapıdan aşağı suya dal altından geç.
    Yani parmaklığın altından geçecekin.

Başka resim yok mu?
    Videosu var youtubeda.

Bölümün adını yaz çıkar.

Ekleme: "parmaklık" kelimesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-19232E7C9 -- 2 Ağustos 2010; 23:14:18 >
  • Çok teşekkürler en sonunda geçebildim.
  • Rica ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADEM 1990

@Ne[M]esis
    Oyunun dil seçme menüsünde ingilizce yok mu?
    İngilizce yaması olabilir.Googledan bakabilirsiniz.

http://oyuncehennemi.com/assassins-creed-ii-2-pc-ingilizce-eng-yama-100-calisiyor-thehell-t593436.html

Edit:Ekleme.

Teşekkürler.
  • arkadaşlar lüfen şu pratik yapma bölümünde takıldım ilk önce sol elimizden bıçak çıkardığımız başta olmak üzere takıldım space+yön tuşları ile ne denersem denedim geçmedim lütfen şu bölüm hakkında detaylı yardımcı olun
  • Mrb;

Arkadaşlar sequence 8 "mother of invention" Part 1 "Birds of a Feather" bölümünde san marco kilisesi önünde memory mark (mini mapdeki ünlem) var yani oraya gitmem gerekiyor ama gidince hiçbir şey olmuyor youtube da izledim ve işaretli yere gelince ara video giriyor ve şişman bir adam gelip yaşlı adama bir şeyler diyor vs.... bende olmuyor bu işaretli yere geliyorum işaret kalkıyor ama görevi alamıyorum ara video girmiyor????? ne yapabilirim bir düşüncesi olan??

görev bu "http://www.youtube.com/watch?v=7vrQlwIxWsw" ilk 24 saniyeyi izlemeniz yeterli.

Bir de aynı yerde videonun en başında adam kilise üstünde haritayı açıyor sonra samanlara atlıyor falan filan bende tam buradaki kuleden haritayı açıyorum ama minimap de kartal resmi görünmeye devam ediyor yani sanki açmamışım gibi.......

oyunda bir gariplikler oldu bir fikri olan varsa çok makbule geçer:)

merak edenler için oyunu demonoid'den "Assassin's Creed 2 Multi9 Cracked EMU-SPiRE" olarak indirdim.

iyi akşamlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: seriousgigi

Mrb;

Arkadaşlar sequence 8 "mother of invention" Part 1 "Birds of a Feather" bölümünde san marco kilisesi önünde memory mark (mini mapdeki ünlem) var yani oraya gitmem gerekiyor ama gidince hiçbir şey olmuyor youtube da izledim ve işaretli yere gelince ara video giriyor ve şişman bir adam gelip yaşlı adama bir şeyler diyor vs.... bende olmuyor bu işaretli yere geliyorum işaret kalkıyor ama görevi alamıyorum ara video girmiyor????? ne yapabilirim bir düşüncesi olan??

görev bu "http://www.youtube.com/watch?v=7vrQlwIxWsw" ilk 24 saniyeyi izlemeniz yeterli.

Bir de aynı yerde videonun en başında adam kilise üstünde haritayı açıyor sonra samanlara atlıyor falan filan bende tam buradaki kuleden haritayı açıyorum ama minimap de kartal resmi görünmeye devam ediyor yani sanki açmamışım gibi.......

oyunda bir gariplikler oldu bir fikri olan varsa çok makbule geçer:)

merak edenler için oyunu ****'den "Assassin's Creed 2 Multi9 Cracked EMU-SPiRE" olarak indirdim.

iyi akşamlar...

Bölüme girmiyorsa ilacı değiştirmeyi dene. Diğer sorun için; kuleye çıktığında orayı "synchronize" ediyor musun?

• Oyun çıkalı baya oldu ama ben yeni indirdim. :)

Hilesiz görevlerde takılmadan bitirdim. 2 3 sefer yüksekten boşa atlayarak öldüm sadece bunun haricinde hiç ölmedim. :)

Güzel oyun.
  • Arkadaşlar oyun bende kasıyo pc yeni işlemci felan iyi sebebi nedir.
  • Arkadaşlar paneldeki sistemle 1280x1024 4xaa tüm ayarlar high iken 25-30 fps almam normal mi?
  • arkadaşlar benim ufak bir problemim var. golden mask ı almak için son görevde 3 kişiyle dövüşmem gerekiyo ama 2 kişiyi dövdükten sonra 3. kişi gelmiyo orda bekliyo 3. adam acaba sorun oyunun orjinal olmamasından dolayı mı??? yardımlarınız için teşekkürler.
  • Assasins creed 2 şu ana kadar oynadığım en iyi oyunlardan biri.Serinin ilk oyunundan kat kat güzel olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.