Şimdi Ara

Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI) (249. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.267
Cevap
2
Favori
354.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Megadeth

Arkadaşlar oyunda bug mudur yoksa benim mi beceriksizliğim bir türlü anlayamadım. Blacksmithden aldığım silahı iri muhafızlar dövüşme esnasında yere düşürüyor.Yerden başka bir silah alıyorum herkesi öldürdükten sonra yere düşen eski silahımı geri alamıyorum alsamda bir süre sonra yere atıyor.Yerden aldığım silahı eski silahım ile değiştirmek istiyorum fakat bir türlü beceremedim.Blacksmithden tekrar almaya gittiğimde bu eşya sizde mevcut diyor ama silah elde yok.Eski silahımı yerden aldığım silahla nasıl değiştirebilirim ?

villaya git orda depolanıyor herşey.örneğin yeni zırh aldın eskisi villaya gidiyor yeni kılıç aldın eskisi villaya gidiyor.villaya girişte zemin kat sol taraftaydı galiba...

• Ben şu davinciye silah yaptırdığımız bölümde kalmıştım dün chillstream aldım onunla oynamaya başladım çok daha fazla keyif verdi.
  • arkadaşlar oyunu kurdum sonra beni oku kısmındaki update 1.01 exeyi kurdum ama güncelleştirme yapamıyorum.internet bağlantı hatası veriyor.çözüm için yardım bekliyorum.

-Crack klasöründeki "Update 1.01.exe" yi kurun

-Oyunu kurduğunuz klasördeki oyunun simgesine (AssassinsCreedII.exe) tıklayın (masasütüne kısayol oluşturabilirsiniz)

-Güncelleştirmeleri tamamlayıp login ekranı geldikten sonra kapatın.

-Crack klasöründeki "Ubisoft SERVER.exe" yi kurun

-masaüstüne Ubisoft server kısayolu gelecektir.

-Bilgisayarınızda 80 portunu kullanan tüm uygulamaları kapatın (skypee-teamwiever-msn gibi.)

-masaüstünden önce Ubisoft server i çalıştırın

-şimdi oyunu yüklediğiniz klasörden oyunun sigmesi (AssassinsCreedII.exe) ile oyuna başlayın.

-Herhangi bir kullanıcı adı ve şifre girerek oyuna girebilirsiniz.(türlçe karakter kullanmayın)

Dikkat etmeniz gerekenler;

a) kullanıcı adı ve şifrenizi bir yere not alın
    kaydettiğiniz oyunlara devam etmek için gereklidir

b) Oyuna başlamadan önce Login ekranında yapmanız gerekenler var
    yardım resmine bakabilirsiniz

NOT: Oyunu oynayabilmeniz için internet bağlantınız olması gerekir.

Oyun save leriniz internet üzerine kayıt ediliyor.Bu kayıtları diskinize yapmak için Launcher ekranında çıkan * (yıldız) işaretine tıklayın

sorulan soruyu evet olarak yanıtlayın.

• Özel giysisi olan pm atsın ya görevleri bulamıyom save yi pm le atabilir
  • arkadaşlar benim işletim sistemim windows 7 ve assassin's creed 2 oyununun save dosyasını bir türlü bulamadım acaba nereye kopyalıyor saveleri yardımcı olurmusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ARTiZ_

Özel giysisi olan pm atsın ya görevleri bulamıyom save yi pm le atabilir

Özel giysisi derken? Şu dükkanlardan aldıklarımızdan mı?
  •  Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI)
  • şu an sen assassin's creede sövdüğünün farkındamısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gordon_Freman

şu an sen assassin's creede sövdüğünün farkındamısın

Bence değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalnız_Genc

beyler memory 12ye geldım ama 30 codex page ıstıyo bende 23 tane var eskı oynadıgım sehırlere gıtmek ıstıyorum ama olmuyo esc-dna ordan da memoryler gelıyo ama gecıs yapamıyorum nasıl yapıcam

dostum şehir değiştirmek istiyorsan haritayı aç orda 2 tane beyaz ok var oraya git ordan nereye gitmek istiyorsan seç ve git kolay yani

Venedikde bir görevde takıldım Da vinci ile konuşdukdan sonra nereye gideceğimi bilmiyorum yani haritada gitmeye hiç bir işaret yok.Burda ne yapmalıyım arkadaşlar?
  • Konuşma bittikten sonra sağ tarafta denizde gondol olması lazım gondola biniceksin.

Konuşma bittidikden sonra biniyorum amma bu nasıl gidiyor?Birde ona binmemi gösterecek bir işaret olması gerekmezmi?
  • ben assasin's creedi bitirdim. oyunun gidişatını çatpat ingilizcemle anladım fakat ayrıntılı olarak hiçbir şey anlayamadım. oyunun hikayesini ayrıntılı bir şekilde anlatan bir site var mı yada biri anlatabilir mi?
  • Defalarca oyuna girib çıktıktan sonra nihayet gondola bindim sonra kızı kurtarıyorum ve bana yardım ediyor şimdide gemiye binmiyorBiri yardım etsin artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: konman4245

quote:

Orijinalden alıntı: Gordon_Freman

şu an sen assassin's creede sövdüğünün farkındamısın

Bence değil

Siz tek parmaklı pelerinli bir adamı arkaplan olarak kullanın o zaman
  • Arkadaşlar sizde Assassins Creed 2 klasörü kaç gb yer kaplıyor?Bende 5 gb acaba venedike gitmek için gemiye binmeme sebebi bu olabilirmi?
  • ya arkadaşlar BEN BICAGI TAMİR ETMEYE GİTTİGİMİZ BOLUMDE TIKANDIM EVİ Bİ ASKER BASIYOR AVLUDA DAVINCIYI DOVERKEN BEN ADAMI OLDURUYORUM SONRA İCERİ TASIYORUM. VE OYUN TIKANIYOR HİCBİRSEY OLMUYOR DISARI CIKAMIYORUM HAFIZA KAYDETMEMİS BU YERİ DİYOR NE YAPACAGIM Bİ YARDIM
  • Korsan almayın sizde.Madem çok seviyorsunuz AC II yi buyrun:

59 $ : http://store.steampowered.com/app/33230/
    Sudan ucuzmuş

Ben oyunu korsan oynadım,bitirdim.
    2 defa oynadım hiç bir sorun yaşamadım.

1.oyuna başladım tekrar,onda sadece oyundan atıyordu sürekli..

Cracki değiştirin.

İsteyene Özelden bütün 14 bölümün savelerini atarım.

Düzenleme Sebebi: İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-19232E7C9 -- 25 Temmuz 2010; 1:05:05 >

• Oyunun crackini yeniledikden sonra oyuna girdim ve ...... venedikdeyim
  • 
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.