Arkadaşlar selam benim bir sorunum var ama bir türlü çözüm bulamadım. Netten de araştırdım ama olmadı. Sorun şu ki oyun takılıyor (tamamen duruyor) ctrl+alt+del e basıp oradan masaüstüne dönüyorum oyunu yeniden açtığımda devam ediyor. Bu 5 dakkada da oluyor 10 saniyede de belli olmuyor. Sistem oyunu oynatmak için normalin üstünde. Win7 32 ve 64 Vista 32 de denedim hepsinde takıldı. Yardımlarınızı bekliyorum
Bende yaşadım onu leonarda elinde satırla üzerime gelirken görüntü dondu ses devam etti masaüstüne gelip tekrar açınca bir sahne ilerleyip gene donuyordu tamamen kapatıp açılınca düzeldi seninkide muhtemelen kırak ile alakalı bir durumdur yada updatesini yükledinmi?
eksfat benim sorunla ilgili çözümün var mı acaba :)
ya ben oyunu bitirdim ama ekstra bölümleri de geçmek istiyorum ama takıldığım bi yer var.kapıyı acma bölümündeyim.open the door varya o orda biryere zıplamam gerek ama zıplıyorum suya düşüyorum.daha ileri zıplamam gerek ama tuşları gösteriyor ama ben yapamadım biriniz yardımcı olursa sevinirim ?????????????
Oyun cok Guzel ama turkce yaması cıktı mı bılen var mı ? Anlayarak oynaması ayrı bı zevklı olurdu
Türkçe yaması yok, yapanda yok zaten :)
quote:
Orijinalden alıntı: darkest earth
Oyun harika ya memory 9 a geldim şu anda. Ele başları kaldı birtek onu da öldürücen bitecek sanırım oyun. Acayip sardı şu anda. Hadi ben oyuna dönüyorum tekrar.
Kaç bölüm var tam olarak? Geçiyorum memoryleri ama bitmiyor bir türlü.
14
arkadaşlar venice(venizia) bölümüne geçtim. fakat şehir similasyonla kurulurken oyun birden donuyor sadece şehrin kurulum sesi geliyor. Oyun kilitleniyor. şimdiye kadar sorunsuz oynuyordum. kilitlenme sorununu nasıl çözerim yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar Ben Oyunu Yükledim Oyunu Açarken Ubisoft Reklamı geçiyo ondan sonra oyun kapanıyor masaüstüne atıyor beni neden yapıyor bu sorunu bileniniz warmı acaba ?
quote:
Orijinalden alıntı: Gordon_Freman
14
1 bölüm kalmış yav.
Tom raider serilerini bitirdim. x-men wolverine bitirdim.Kendi alanında bu kadar zevk aldıgım baska bi oyun yok. basından kalkası gelmıyor ınsanın Ubisoft Bu sefer gercekten yapmıs oyunu. Bizde turkce yamasını yapsaymısız Tadından yenmezmiş oyun
@ceza237 İnternet baglantını kontrol et. Aldıgın kopyaysa Bi sorun da olabılır
Git/gel görevleri azalması lazım. Ama ilk oyun her türlü daha iyiydi.
arkadaşlar tomb görevlerini nasıl yapabilirim oyunu bitirdim ve tomb görevlerini yapmak istiyorum nerelerde bulabilirim haritada simgesi ne olarak görünüyor?
quote:
Orijinalden alıntı: El Cazador
Zönk???
quote:
Orijinalden alıntı: sinager_dante
arkadaşlar tomb görevlerini nasıl yapabilirim oyunu bitirdim ve tomb görevlerini yapmak istiyorum nerelerde bulabilirim haritada simgesi ne olarak görünüyor?
Sen şimdi diyorsun ki ben oyunu adam akıllı oynamadım.Yarım yumalak oynadım. Öyle oyun mu olurmuş? Bütün görevleri yapacaksın.!
İlk önce View Pointleri tek tek halledilir.Eksiksiz. Daha sonra Codex varsa toplanır. Hemen haritadan diğer yan görevlere başlanır,mesela Assassin's Tomb. En son suikastını yaparsın..
Bitirdiysen bir daha başla. Ben 1. oyuna başladım Memory 3 deyim.
Saygılar,sevgiler.
quote:
Orijinalden alıntı: ADEM 1990
quote:
Orijinalden alıntı: sinager_dante
Sen şimdi diyorsun ki ben oyunu adam akıllı oynamadım.Yarım yumalak oynadım. Öyle oyun mu olurmuş? Bütün görevleri yapacaksın.!
İlk önce View Pointleri tek tek halledilir.Eksiksiz. Daha sonra Codex varsa toplanır. Hemen haritadan diğer yan görevlere başlanır,mesela Assassin's Tomb. En son suikastını yaparsın..
Bitirdiysen bir daha başla. Ben 1. oyuna başladım Memory 3 deyim.
Saygılar,sevgiler.
soracak birşey bırakmamışsın saol dostum
quote:
Orijinalden alıntı: El Cazador
İlk oyun hayatımda gördüğüm en fıs oyunlardandı.AC II ise gördüğüm en iyi
Oyunu kurmak için internet bağlantısınımı kapatacak mıyız ( skidrow )
quote:
Orijinalden alıntı: OrcsCaptan
Gerek yok.
quote:
Orijinalden alıntı: exFAT
quote:
Orijinalden alıntı: OrcsCaptan
Gerek yok.
Key istiyor ama sonra ?
@toysoLdier(V) K.bkma pm atamıyorum gsm istiyor :D ugrasamadım onunla
Sorununa gelınce Bnde kı oyun cakma oldugu ıcın crack ıstedıgınden acılmadı. ınternetten crack Buldum yapıstırdım. Sorunumu bu sekılde cozdum. Eger istersen crack yollayabılırıım. Bide ole denıyebılırsın. Olmazsa Win 7 kullanıpda Bu oyunu oynayan arkadslardan yardım alabılırsın. Win 7 hıc kullanmamıs biri olarak win 7 dekı sorununa cok fazla yardımcı olamam.
karsı barfikse zıplayamadm. Kafayı yıcem. Bi el Atın Yaw nasıl yapcaz?? Zırhı Alıcam Son Parca ck onemlı bnm ıcın