Şimdi Ara

Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI) (245. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.267
Cevap
2
Favori
354.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bende bu hata çıkıyor yardım edermisiniz yeni yükledim ama oynayamıyorum nasıl çözebilirim bnu

http://i1006.hizliresim.com/2010/6/27/2513.jpg
  • hadi ama bi yardım edecek biri yokmu
  • bekliyorum lütfen bi yardım edin
  • Arkadaşlar bi sorunum var ben 2 aydır oynamıyodum oyunu bugün bi girdim save gameler gitmiş neden olabilir
  • Beyler oyunda nasıl kum fırlatılıyor??
  • @The Player
    Valla hacı ilk defa senden duyuyorum kum fırlatmayı Prince of persia ile karıştırıyo olma sakın.
  • git villanın içindeki alanda alıştırma yap tekrardan hatırlatır sana bende unuttum tuşu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burhan*

Arkadaşlar yok mu bunun bir çaresi? Lütfen yardım edin.

Kaldırıp tekrar yükle hiçbir güncellemeyide yapmadan devam et oyunun lisanslı değilse.
  • 2 kere bitirdim oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

ve bu muhteşem oyunda bitti ek pakedini bekliyorum o dahada güzele benziyor

eğer bilgisayarda oynadıysan bilgisayar versiyonunda zaten ek paketler var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekrem_53

@The Player
    Valla hacı ilk defa senden duyuyorum kum fırlatmayı Prince of persia ile karıştırıyo olma sakın.

Dostum özel dövüşler var ya amcamızın evinin önünde bende orada gördüm :D Ama hallettim.
  • BEYLER OYUNDA ADAMA KUM FIRLATMADA VAR. YOK DİYENLER YANLIŞ BİLİYOR...........
  • Beyler bende bir yerde takıldım ya.hani bi görevde 9 tabe adam öldürme görevi var 2 sini geçtim.3. adamı öldürmemi istiyor ama adam gemide ve her yerinde adam var askerlere gözükmeden yapmam gerek ama oda olmuyor yardım eder misiniz???????? düşman askerinin kıyafetini giyebiliyor muyuz ya bide????????
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Player

Beyler oyunda nasıl kum fırlatılıyor??

topraklı/kumlu yere gidip adamları orada döv
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanbaba95

Beyler bende bir yerde takıldım ya.hani bi görevde 9 tabe adam öldürme görevi var 2 sini geçtim.3. adamı öldürmemi istiyor ama adam gemide ve her yerinde adam var askerlere gözükmeden yapmam gerek ama oda olmuyor yardım eder misiniz???????? düşman askerinin kıyafetini giyebiliyor muyuz ya bide????????

Geminin önündeki adamı silahla öldür. Sonra atla denize. Denizden gemiye tırman ama gemiye çıkma. Asılı dur. Önüne adam gelince aşağıya at. Öyle Öyle birkaç adamı bitir. Sonra geminin arkasına çık. Arkası dönük iki adamı öldür. En sonda da tabancayla hedefi öldür.

Ben böyle geçmiştim orayaı.
  • Çok kapsamlı bir oyun yahu şehirlerde gezmekten çeşitli envarter ve gizli şeyleri toplamaktan senaryo modunu unutmuşum dehşetsin ubisoft.
    Bir oturuşta böyle uzun süreli oynadığım başka bir oyun hatırlamıyorum oyunun uzunluğundan bahsetmiyorum.

Özellikle oynanabilirlik bugüne kadar gördüklerim arasında en iyisi grafik ve sesler de çok iyi; çatıda dolaşırken çıkan tuğla sesleri, floransa şehrinde çalan müzikler... Oyunu anlayarak oynayamasam da spoilerden anladığım kadarıyla senaryo da çok iyiymiş. Her şeyiyle bugüne kadar oynadığım en iyi oyunlar arasında olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seven_7 -- 1 Temmuz 2010; 20:28:48 >
  • Prince Of Persia'yi buglardan bitirebilirsem buna da başlayacağım inşallah. O zaten çok güzel bu ne kadar güzeldir allah bilir. Gece indireceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Crowley

quote:

Orijinalden alıntı: kaanbaba95

Beyler bende bir yerde takıldım ya.hani bi görevde 9 tabe adam öldürme görevi var 2 sini geçtim.3. adamı öldürmemi istiyor ama adam gemide ve her yerinde adam var askerlere gözükmeden yapmam gerek ama oda olmuyor yardım eder misiniz???????? düşman askerinin kıyafetini giyebiliyor muyuz ya bide????????

Geminin önündeki adamı silahla öldür. Sonra atla denize. Denizden gemiye tırman ama gemiye çıkma. Asılı dur. Önüne adam gelince aşağıya at. Öyle Öyle birkaç adamı bitir. Sonra geminin arkasına çık. Arkası dönük iki adamı öldür. En sonda da tabancayla hedefi öldür.

Ben böyle geçmiştim orayaı.

Cevap verdiğin için sağol vallaha ben adamı atmayı bilmiodum çok zorlandım ama geçtim
    Ya şimdi codeksler varya onları topla diyor ama nasıl toplayacam anlamadım valla yardım eden olursa sevinirim 30 tane gerekiyor bende 15 tane var ????????????

• Her şehre tek tek git. Haritada parşomen kağıdı şeklinde görülüyorlar. Gardiyanların koruduğu evlere giriyorsun. Hepsini tamamladığında villaya geri dön.
  • Arkadaşlar selam benim bir sorunum var ama bir türlü çözüm bulamadım. Netten de araştırdım ama olmadı. Sorun şu ki oyun takılıyor (tamamen duruyor) ctrl+alt+del e basıp oradan masaüstüne dönüyorum oyunu yeniden açtığımda devam ediyor. Bu 5 dakkada da oluyor 10 saniyede de belli olmuyor. Sistem oyunu oynatmak için normalin üstünde. Win7 32 ve 64 Vista 32 de denedim hepsinde takıldı. Yardımlarınızı bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.